- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
-
- Konu Sahibi livey0urlifee
Anladım kuzum benimde yumurtlamadan sonra 4. Günüm birseyler oluyor bana ama ümitlenmektw istemiyorumBenim en belirgin belirtim mide ekşimesiydi sabahları değil gün içinde ve geceleri. Kasik batmalarimda vardı ve başım çok ağrıyordu. Başka hiç bir belirti yaşamadım akıntım bile yoktu
Ya öyle oluyor biliyor musun vücudun da değişiklikler oluyor farkındasın ama bunu gebeliğe yormak istemiyorsun. Ben gebelik testi yaptım pozitif çıktı hâlâ diyorum ki Yok ya gebe değilimdir başka bı şeydir. Çünkü yorulduk ve artık ümitlenmek bile gelmiyor içimizden. Ama dua et ve hep şükür et inşallah vardırAnladım kuzum benimde yumurtlamadan sonra 4. Günüm birseyler oluyor bana ama ümitlenmektw istemiyorum
Aynen kuzum benim Allahın izniyle bu ay herkes güzel haberler alsınYa öyle oluyor biliyor musun vücudun da değişiklikler oluyor farkındasın ama bunu gebeliğe yormak istemiyorsun. Ben gebelik testi yaptım pozitif çıktı hâlâ diyorum ki Yok ya gebe değilimdir başka bı şeydir. Çünkü yorulduk ve artık ümitlenmek bile gelmiyor içimizden. Ama dua et ve hep şükür et inşallah vardır
Amin inşallahAynen kuzum benim Allahın izniyle bu ay herkes güzel haberler alsın
Hayır 14 gün bekliyorumMerhaba siz verdiniz mi acaba
MalesefÇok heyecanlı bir bekleyiş gerçekten,benim 6.gunum daha maalesefsağ tarafımda derim çekiliyor gibi hissediyorum birseyler batıyor sanki hayra yoruyorum ben de
Benim 14.günümdü benim 3 günüm vardı ama regl oldumÇok heyecanlı bir bekleyiş gerçekten,benim 6.gunum daha maalesefsağ tarafımda derim çekiliyor gibi hissediyorum birseyler batıyor sanki hayra yoruyorum ben de
Yaa erken mi geldiMalesef
Benim 14.günümdü benim 3 günüm vardı ama regl oldum
Malesef evet ilk denememdi doktor eşim içinde benim içinde sağlık problemi bulunmuyor dedi iki senedir olmuyor iğneyi denedik ama olmadı hayırlısı olsun inş bizimde sağlıklı hayırlı bir bebeğimiz olurYaa erken mi geldiilk klomen denemen miydi
Peki 2.iğneden sonra hangi belirtiler oldu sanırım bu ay bende 2.olacağım hamile kaldığınızı nasıl ankadınız bu arada hayırlı olsun Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza nelere dikkat etmen gerekir detaylı bilgi verebilir misinizmerhaba öncelikle inşallah rabbim tez zamanda hayırlısı ile kalben isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu buraya yazmamın sebebi sizlere ümit olmak bende femera ve ovitrelle kullandım ikinci ayımda elhamdüliilah rabbim nasip etti ilk ay o kadar umutluydumkı olmadı 4 kere kan testı verdım belkı erkenden o kadar heycanlıydım ama en doğru sonu. 16-17 günlerde belli oluyor cunku bende 10 gunumde 13 gunumde çift çizgiyi görüp daha sonra iğnenin etkısı olduğunu öğrenince hüsrana uğrayanlardanım en ıyısı 16-17 gun ve sonrasında kan testı vermek