Ovitrelle 10. Gün Beta-HCG

Benim en belirgin belirtim mide ekşimesiydi sabahları değil gün içinde ve geceleri. Kasik batmalarimda vardı ve başım çok ağrıyordu. Başka hiç bir belirti yaşamadım akıntım bile yoktu
Anladım kuzum benimde yumurtlamadan sonra 4. Günüm birseyler oluyor bana ama ümitlenmektw istemiyorum

Anladım kuzum benimde yumurtlamadan sonra 4. Günüm birseyler oluyor bana ama ümitlenmektw istemiyorum
Ya öyle oluyor biliyor musun vücudun da değişiklikler oluyor farkındasın ama bunu gebeliğe yormak istemiyorsun. Ben gebelik testi yaptım pozitif çıktı hâlâ diyorum ki Yok ya gebe değilimdir başka bı şeydir. Çünkü yorulduk ve artık ümitlenmek bile gelmiyor içimizden. Ama dua et ve hep şükür et inşallah vardır

Aynen kuzum benim Allahın izniyle bu ay herkes güzel haberler alsın

Çok heyecanlı bir bekleyiş gerçekten,benim 6.gunum daha maalesef sağ tarafımda derim çekiliyor gibi hissediyorum birseyler batıyor sanki hayra yoruyorum ben de
Malesef
Çok heyecanlı bir bekleyiş gerçekten,benim 6.gunum daha maalesef sağ tarafımda derim çekiliyor gibi hissediyorum birseyler batıyor sanki hayra yoruyorum ben de
Benim 14.günümdü benim 3 günüm vardı ama regl oldum

Peki 2.iğneden sonra hangi belirtiler oldu sanırım bu ay bende 2.olacağım hamile kaldığınızı nasıl ankadınız bu arada hayırlı olsun Allah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim sizin adınıza nelere dikkat etmen gerekir detaylı bilgi verebilir misiniz

Geçen hafta pazartesi çatlatma iğnemi oldum , çarşamba günü tansiyonum çok yükselince acile gittim doktor gebelik şüphesi olur diye kan tahlili istedi , sonuç 28 çıktı ve bi anlığına iğne etkisini unutup çok mutlu oldum Tabi sonra farkedince koca bi hayal kırıklığı ..bugün iğne üzerinden tam 1 hafta geçti henüz test yapmadım 10 günü aştıktan sonra cesaret edebilirsem test yapacağım kızlar , umarım hepimiz için güzeli ve hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…