Ovitrelle 10. Gün Beta-HCG

livey0urlifee

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
44
17
23
Merhabalar . 7 temmuzda 20 mm lik yumurtam için çatlatma iğnesi vuruldum. O günden beri vücudumda hiçbir değişiklik hissetmedim. Ama dün ve bugün belimde ağrı+ kasıklarımda batmalar olunca ümitlendim. Ne kadar erken olduğunu da bilsem heyecanıma yenik düşüp kan testi verdim. Bugün iğnenin 10. günü ve değer 2,75 çıktı. Çok çok moralim bozuldu. Bu değer yükselmez değil mi? Bazı yerlerde en önce iğnenin etkisinin sıfırlanıp sonra gebelik varsa tekrar arttığını duydum. Ümitlenmekte istemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? Değer yükselebilir mi?

Bende senin gibi çok sabırsizim ama maalesef boşuna hayal kırıklığı boşuna ümitlenmeye sebep olmaktan başka hiç bi işe yaramıyor. Adetin geçilmesini beklemek gerekiyor sonra test yapmalısın bu tarihten önce yapacağın bütün testler seni yanıltir ve de yıpratır. Ben 4 defa oldum çatlatma iğnesi hep de senin gibi sabırsizlandim ama kendime yaptım işte. Sabırlı olmayı dene çok zor ama dene inşallah tutmuştur

canım burada birkaç yorum okudum 10. Gün kan testiyle pozitif olduğunu öğrenenleri. İlk defa denediğim için merakıma yenik düştüm maalesef. Yoksa 14 gün sonra yapılması gerektiğini biliyorum. Ama 10. Gün olmasına rağmen 2.75 sonuç üzdü beni. Yükselme şansı da yok galiba oysaki iğneden beri hiçbir belirti olmamasına rağmen iki gündür kasık ve bel ağrılarım başlamıştı. Yumurta çatlamayıp kist mi oldu acaba

Benim beta hcgem 13. Günde sıfırlanıyor geç döllenme de olmuş olabilir kasma kendini rahat ol olacağı varsa oluyor zaten yıpratma kendini

merhaba sonucunuz ne oldu acaba

ya hayırlısıyla nasip olsun insallah benımde bugun 8. gün çatlatma iğnesinin

merhaba öncelikle inşallah rabbim tez zamanda hayırlısı ile kalben isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu buraya yazmamın sebebi sizlere ümit olmak bende femera ve ovitrelle kullandım ikinci ayımda elhamdüliilah rabbim nasip etti ilk ay o kadar umutluydumkı olmadı 4 kere kan testı verdım belkı erkenden o kadar heycanlıydım ama en doğru sonu. 16-17 günlerde belli oluyor cunku bende 10 gunumde 13 gunumde çift çizgiyi görüp daha sonra iğnenin etkısı olduğunu öğrenince hüsrana uğrayanlardanım en ıyısı 16-17 gun ve sonrasında kan testı vermek

aminn allah razı olsun inşallah inşallah ilkinde kalırım.. bugun 10.gün

Kızlar merhaba bende bu ay ilk defa klomen ve estrofem kullandım 12. Ağustos ta ovitrelle vurundum ilk ilişkide 36 saat sonra iki gün üst üste oldu şimdi gün aşırı devam ediyoruz ama ilişkiden sonra aşırı alt karnım ağrıdı şimdi iyiyim çok şükür. Dün doktoruma mesaj attım hocam ilk testi ne zaman vermem gerekiyor söylemiştiniz ama unuttum diye oda ilk ilişkiden 10 gün sonra test vericeksin dedi kızlar kanda sizce erken değil mi

Doktor dediyse vardır bir bildiği ben de cumartesi vuruldum iğnesi 2.ve 3.gunler alt karnim iki taraflı agridi bugün geçti neyseki

Doktor dediyse vardır bir bildiği ben de cumartesi vuruldum iğnesi 2.ve 3.gunler alt karnim iki taraflı agridi bugün geçti neyseki
Merhaba benimde 10.günüm test verdiniz mi

Kuzum sen hamileydin, sanırım hayırlı olsun Allah saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin en erken belirtilerin nelerdi yazabilirmisin? Bende bu ay Ovülasyon testi kullandım 15 inde pik 16 sında catlama gördüm

Benim en belirgin belirtim mide ekşimesiydi sabahları değil gün içinde ve geceleri. Kasik batmalarimda vardı ve başım çok ağrıyordu. Başka hiç bir belirti yaşamadım akıntım bile yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…