- Konu Sahibi Ezel yavuz
13. Gunmus şimdi okudumNe kadar olmuştu iğneyi vurali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13. Gunmus şimdi okudumNe kadar olmuştu iğneyi vurali
Bende cuma akşam vuruldum iğneyi.Sadece bel ağrılarım oluyo onun haricinde kasık ağrısı vs. Bendede yok ve bende aynı sizin gibi düşünüyorum illa ki sonuçta okuyorum herkes işte şöyle kasık ağrım var şöyle belirtim var diyo e bende hiçbişey yok ama şöyle de bişey var herkesin bünyesi tamamen farklı çok fazla belirti yaşayıp hamile olmayan da var hiç belirtisi olmayıp hamile olanda o yüzden içimizi ferah tutalım bol bol dua edelim ve bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallahİyi günler bayanlar bende pazartesi gece 11 30 da vuruldum iğneyi ilk denemem çok heyecanlıyım korkudan dışarı bile çıkmak istemiyorum ki soguk almayım enfeksiyon olmasın diye 15 gü masil geçecek çok heyecanlıyım hiç belirtin olmuyor hafif hafif sol kasigimin alt kısımları sızlıyor o kadar korkuyorum bile bazen olmayacak belirtin az diye
Aynen inşallah ya heyecanla bekliyorum akşam sabah olmuyor sabah akşam olmuyor sanki umarım belirti yaşamayıp hamile kalan taraf oluruzBende cuma akşam vuruldum iğneyi.Sadece bel ağrılarım oluyo onun haricinde kasık ağrısı vs. Bendede yok ve bende aynı sizin gibi düşünüyorum illa ki sonuçta okuyorum herkes işte şöyle kasık ağrım var şöyle belirtim var diyo e bende hiçbişey yok ama şöyle de bişey var herkesin bünyesi tamamen farklı çok fazla belirti yaşayıp hamile olmayan da var hiç belirtisi olmayıp hamile olanda o yüzden içimizi ferah tutalım bol bol dua edelim ve bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
İnşallahhAynen inşallah ya heyecanla bekliyorum akşam sabah olmuyor sabah akşam olmuyor sanki umarım belirti yaşamayıp hamile kalan taraf oluruz
Benim bugün daha 7. Gün Sen test yaparsan haber et mutlakaKızlar n’aptınız ben im sabah 12 gün test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum
Günaydın kızlar benimde bugün 9.gün evet testi yaparsan bizede haber et İnşallah güzel haberler verirsin,Kızlar n’aptınız ben im sabah 12 gün test yapmayı düşünüyorum ama korkuyorum
Hayırlısı olsun inşallahBenim test negatif çıktı kızlar sabah yaptım ama güzel birşey göremedim
Amin inş yokmu günü gelip test yapan güzel haberler alalım inşaAllahHayırlısı olsun inşallah
İnşallah bigün o güzel haberi hepimiz alacağızAmin inş yokmu günü gelip test yapan güzel haberler alalım inşaAllah