- 28 Nisan 2022
- 127
- 86
- 24
- Konu Sahibi Ezel yavuz
Insallah canim benimde 1 Kasım su an kasik ağrım ve bel ağrım var bide aşırı gaz var.istahim açıldı durduramıyorum kendimi bakalım sonucumuz inşallah güzel olur❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden canimKizlar benim umut kesildi
Bilmiyorum ki ümidim yok bata 7 gün kaldı iğnenin 11 günü bu akşamdan beri göbeğinin altı karın bölgem kasiklarim afedersiniz gaz dolu sanki şişmiş ağrısı çok var sancı yapıyor anlam veremedimNeden canim
Bilmiyorum ki ümidim yok bata 7 gün kaldı iğnenin 11 günü bu akşamdan beri göbeğinin altı karın bölgem kasiklarim afedersiniz gaz dolu sanki şişmiş ağrısı çok var sancı yapıyor anlam veremedim
Amin inşallah cnm2 gün arayla vurulmuşuz iğneyi inş güzel haber alırız
Su an aynı şeyi bende yaşıyorum canim,pazartesi iğne oldum,çok fazla gazim ve gaz sancim var.Insallah iyiye işarettir,adet olacak gibi ağrım oluyor.Bilmiyorum ki ümidim yok bata 7 gün kaldı iğnenin 11 günü bu akşamdan beri göbeğinin altı karın bölgem kasiklarim afedersiniz gaz dolu sanki şişmiş ağrısı çok var sancı yapıyor anlam veremedim
Vallahi bende bilmiyorum banada birşey demedi doktorum bilgisi olan arkadaşlar bizleride bilgilendirebilir mi birde birşey soracağım benim 2gündür karnım ağrıyor kramp giriyor sizdede oldumu yada oluyor muKızlar kaçıncı gün test yapınca sonuç çıkıyor acaba doktorum birşey demedi o konuda sizler ne zaman yapacaksınız
15.gun tam sonuç çıkıyorKızlar kaçıncı gün test yapınca sonuç çıkıyor acaba doktorum birşey demedi o konuda sizler ne zaman yapacaksınız
Sabr edebilsem merak edip duruyorum15.gun tam sonuç çıkıyor
Benim 13. Gün bugün negatif cikti testSabr edebilsem merak edip duruyorum
Bence tekrarla canım iki gün sonra burada baya yazı okudum sayfada önce negatif olup pozitife dönebiliyormuşBenim 13. Gün bugün negatif cikti test
Bence tekrarla canım iki gün sonra burada baya yazı okudum sayfada önce negatif olup pozitife dönebiliyormuş
Ne kadar olmuştu iğneyi vuraliErken gebelik testi yaptım o negatif