- 12 Ekim 2021
- 436
- 122
- 31
- Konu Sahibi Ezel yavuz
arkadaslar meraba bugun ovitrella igneyi vurusumun 4.gunu karin agrisi devam ediyo ama karnin gobek altinda.var agri bu normal.mi acaba.sebebini bilen var mi kasiklarda da agri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk ignemde bu kadar karin agrisi olmadinormal zaten yan etkierinde de var kasık/karın ağrısı olarak
Adetler bile farklılık gösterebiliyor. belkide ondandır. benimde bugun 5.günüm. ama hiçbi belirtim yok sakin geçiyor bugunilk ignemde bu kadar karin agrisi olmadi
Adetler bile farklılık gösterebiliyor. belkide ondandır. benimde bugun 5.günüm. ama hiçbi belirtim yok sakin geçiyor bugun
Adetler bile farklılık gösterebiliyor. belkide ondandır. benimde bugun 5.günüm. ama hiçbi belirtim yok sakin geçiyor bugun
Ben de dün akşam çatlatma iğnemi oldum. Parmaklarda şişlik ve hafif karıncalı bir his var normal mi bu?Merhaba kızlar bugün öğlen iğnemi yaptırdım bende varmı şuan gün sayan birlikte bekleyelim alacağımız güzel haberleri inşaAllah
Merhaba bende bugün ögleden önce ignemi yaptimMerhaba kızlar bugün öğlen iğnemi yaptırdım bende varmı şuan gün sayan birlikte bekleyelim alacağımız güzel haberleri inşaAllah
İkinci deneme bende ama ilki 2.5 sene önceydi o zaman olmamıştıAynen kalabalık bekleyelim ve hepimiz güzel haberler verelim inş benimde kasık ağrısı miğde bulantısı var şuan da sizin ilk denemenizmi
bence bekle 3 gün sonra tekrar test yap hiç bir belirti olmayan herkes pozitif haberler aldı inş sendende güzel haberler bekliyoruz belirtisi olanlardan negatif gelende oluyor öle düşünBenimde bugün iğne gününü saymazsam 10.gun sayarsam 11 test yaptım sabah çok hafif var geçen sefer 12.gun pozitif diğer gün negatif olmuştu bakalım Kasık ağrısı falan birşey kalmadi hiçbir belirti yok yine olmadı sanirim
Bilmiyorum cnm ya umut yok bende hayırlısıbence bekle 3 gün sonra tekrar test yap hiç bir belirti olmayan herkes pozitif haberler aldı inş sendende güzel haberler bekliyoruz belirtisi olanlardan negatif gelende oluyor öle düşün
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılayım o zmn inşallah güzel haberler alırız. Bende 2 kasımda iğnemi vurdum kasıklarda ağrı ve kendimi fazla yorumca bel ağrısı oluyor. İnşallah hepimiz için Kasım ayı mucize ayı olurarkadaslar meraba bugun ovitrella igneyi vurusumun 4.gunu karin agrisi devam ediyo ama karnin gobek altinda.var agri bu normal.mi acaba.sebebini bilen var mi kasiklarda da agri var