- 28 Aralık 2022
- 457
- 290
- 23
Bilmiyorum kizlar ama çok kötüyüm hüngür hüngür ağlıyorum ağzım yüzüm şişti ağlamaktan eşimde ağlıyor. Çok çaresizimKesinlikle kimyasal olamaz ya başka bişi vardır 200 dediklerinde de gebelik yok dediler sana hem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kizlar ama çok kötüyüm hüngür hüngür ağlıyorum ağzım yüzüm şişti ağlamaktan eşimde ağlıyor. Çok çaresizimKesinlikle kimyasal olamaz ya başka bişi vardır 200 dediklerinde de gebelik yok dediler sana hem
Evet çok hemde attım size ilk başta koyu değildi ama 5 dk içinde iksi8de aynı oldu sizde gördünüz ben hayal görmüyorum kafayı yiyecemSenin testinde aşırı koyuydu hem
Canım çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel lütfenKizlar normalde 3 gün önce hasta olmam lazımdı. Ama olmadım. İğnenin 14 iğne gününü saymadım 13 .Gün test yaptım sizde gördünüz zaten tam koyu çizgi çıktı bu sabah siyahimsi bir leke geldi halada var ama çok değil bende eşime yerlesme kanamasidir dedim. Gitti hemen evimin altında eczane var 6 tane test aldı. Yaptım ilki silik diğerleri hepsi tek çizgi çıktı. Hal böyle olunca düşük mü oluyor yoksa gebe degilmiydim dedim eşim hazırlan hastaneye gidelim dedi. Geldik hastaneye doktora anlattım. Bana dedi ki ya iğnenin etkisi yada kimyasal benim dünya başıma yıkıldı test sonucuna göre birsey diyecez dedi suan bekliyorum ne olursunuz dua edin
Sanırım sonuçlarım çıktı haber verecem sizeCanım çok geçmiş olsun hayırlı haberlerle
Allah allah bu nasil bir durum vallahi ne diyeceğimiz sapıttık. Rabbim yardimcin olsun. Hakkında hayırlısı neyse o olsun insallah hayirlisida bebeğin senle olur inşallahKizlar normalde 3 gün önce hasta olmam lazımdı. Ama olmadım. İğnenin 14 iğne gününü saymadım 13 .Gün test yaptım sizde gördünüz zaten tam koyu çizgi çıktı bu sabah siyahimsi bir leke geldi halada var ama çok değil bende eşime yerlesme kanamasidir dedim. Gitti hemen evimin altında eczane var 6 tane test aldı. Yaptım ilki silik diğerleri hepsi tek çizgi çıktı. Hal böyle olunca düşük mü oluyor yoksa gebe degilmiydim dedim eşim hazırlan hastaneye gidelim dedi. Geldik hastaneye doktora anlattım. Bana dedi ki ya iğnenin etkisi yada kimyasal benim dünya başıma yıkıldı test sonucuna göre birsey diyecez dedi suan bekliyorum ne olursunuz dua edin
Canim bekliyoruzSanırım sonuçlarım çıktı haber verecem size
Haber ver canımSanırım sonuçlarım çıktı haber verecem size
Haber bekliyoruz canımSanırım sonuçlarım çıktı haber verecem size
Üzülme canım hakkında hayırlısı olsun , evet çok zor biliyorum ama dik durmak zorundasın . Kendini bırakma iyi olur inşallah herşeyCanım benim öncelikle çok ama çok mutlu oldum Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim size güzel haberim yok ben bugün 6 tane test yaptım hepsi negatif çıktı. Hastaneye gittim kan verdim kan sonucunu bekliyorum dünya başıma yıkıldı siz umudunuzu kesmeyin. Rabbım size güzellikler nasip etsin. Bu arada değerim git gide düşmüş nasıl olmuş bilmiyorum demek hala iğne etkisiymis yada kimyasalmis bilmiyorum bugün bu sabah dünya başıma yıkıldı hakkinizi helal edin ama ben iyi değilim
Merhaba canım, bende de olmuştu ekim ayında tedavi görmüştüm ama kist olmuştu yumurta. 2 ay cyclo kullanmıştımKızlar selam… Kist oluşmuş bende… Bu ay klomen iğne kullanamayacakmışım… diana35 verdi doktor. Daha önce oldu mu sizden birinde?
2 ay geçmedi mi kist?Merhaba canım, bende de olmuştu ekim ayında tedavi görmüştüm ama kist olmuştu yumurta. 2 ay cyclo kullanmıştım
Yaaa o nasıl güzel ve detaylı bir mesajdırGünaydınn Canım kızlarrrr 12.günden merhaba
Yumurtadan civciv çıkıyor dermisinizilk öncelikle hepinize ne kadar teşekkür etsem az şuan ağlıyorum çok değişik duygular ben buraya üye olmadan aylarca takip ettim dedim ne kadar güzel insanlar var dertleşip umut oluyorlar sonra oldum bi çok kişi geldi gitti çok gebelik duydum çok mutlu oldum ama hep birileri sayesinde birileriyle yollarım kesişti ilk @Butimarr 'ın gebelik haberi beni ağlattı arkasından gulenyuzumsunsen 'dende gebelik haberiama hergün halimi hatrımı soran merak eden canım M Mrv135 resmen 11 günü gündüz gece beraber geçiridk sonra bi gece umudum kesilmişken içime umutt serenler gelince sevgili O ozkaplan dedi hamilesin sonra M Minelsu66 ve zeynepyildiz32 size ne kadar teşekkür etsem az belkide ben sizlere dua ederken şifa buldum mucizem oldu çünkü negatifi görmüştüm haklarınızı helal edin duygusalım biraz uzun oldu ama siz hepsinin daha fazlasını hak ediyorsunuz herkes kalbinin ekmeğini yer eminim sizde güzel kalplerinizle bana bu yeni ayda güzel haberlerinizi vereceksiniz rabbim ayaklarınıza taş değdirmesin ben peşinizdeyim pes etmek yok mucize umudun bittiğini düşün yerde başlıyormuşEki Görüntüle 3185847 Eki Görüntüle 3185848
Ben iğne etkisi olduğunu düşünmüyorum muhtemelen kimyasal gebelik geçirdin ama umarım en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsinBilmiyorum kizlar ama çok kötüyüm hüngür hüngür ağlıyorum ağzım yüzüm şişti ağlamaktan eşimde ağlıyor. Çok çaresizim
Ne demek canım kalbimden geçenler buraya dökülü verdisen ne yaptın ya yaptın öı testYaaa o nasıl güzel ve detaylı bir mesajdır
Her şey gönlünce olsun sağ sağlim kucağınıza alın inşallah canım benimm
Kuzumm gözün aydın hemen git lan testi ver sendeNe demek canım kalbimden geçenler buraya dökülü verdisen ne yaptın ya yaptın öı test
Kendım hamıleymış gibi mutlu oldum cok şükür inşallah bizlerde bu ay görücezGünaydınn Canım kızlarrrr 12.günden merhaba
Yumurtadan civciv çıkıyor dermisinizilk öncelikle hepinize ne kadar teşekkür etsem az şuan ağlıyorum çok değişik duygular ben buraya üye olmadan aylarca takip ettim dedim ne kadar güzel insanlar var dertleşip umut oluyorlar sonra oldum bi çok kişi geldi gitti çok gebelik duydum çok mutlu oldum ama hep birileri sayesinde birileriyle yollarım kesişti ilk @Butimarr 'ın gebelik haberi beni ağlattı arkasından gulenyuzumsunsen 'dende gebelik haberiama hergün halimi hatrımı soran merak eden canım M Mrv135 resmen 11 günü gündüz gece beraber geçiridk sonra bi gece umudum kesilmişken içime umutt serenler gelince sevgili O ozkaplan dedi hamilesin sonra M Minelsu66 ve zeynepyildiz32 size ne kadar teşekkür etsem az belkide ben sizlere dua ederken şifa buldum mucizem oldu çünkü negatifi görmüştüm haklarınızı helal edin duygusalım biraz uzun oldu ama siz hepsinin daha fazlasını hak ediyorsunuz herkes kalbinin ekmeğini yer eminim sizde güzel kalplerinizle bana bu yeni ayda güzel haberlerinizi vereceksiniz rabbim ayaklarınıza taş değdirmesin ben peşinizdeyim pes etmek yok mucize umudun bittiğini düşün yerde başlıyormuşEki Görüntüle 3185847 Eki Görüntüle 3185848
Canım haber bekliyoruz senden ne dedı doktorSanırım sonuçlarım çıktı haber verecem size