- 10 Haziran 2022
- 439
- 305
Seni çok iyi anlıyorum ama biraz daa sabir hepiniz dualarimdasinizÖyle düşünüyorum zaten cnmda içine söz geçmiyor ki insanin kendimi çok odaklamisim bu ay olacak diye sanırım büyük çöküş icindeyim o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni çok iyi anlıyorum ama biraz daa sabir hepiniz dualarimdasinizÖyle düşünüyorum zaten cnmda içine söz geçmiyor ki insanin kendimi çok odaklamisim bu ay olacak diye sanırım büyük çöküş icindeyim o yüzden
Bence sende hamilesin kuzum kan ver benceYaaa 6. Hissim çok kuvvetli çok sevindim çok anlatamam Sağlıkla kucağına al ve o aşamaya kadar olan her şey kolaylıkla geçsin inşallah canım benim
Bende dün test yaptım sonradan silik çizgi çıktı ama hiö belirtim olmadığı için anlam yükleyemiyorum
Benimde 12. Gün bugün sanmıyorum kuruma da değil ıslattım ama test bozuk sanırım
Dimi şimdi sen atınca bende onu fark ettim inşallah yarın ola hayrola erken de var erkeni de akşam yapacağım atacağım sizegüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım gebeliklitir etkisi değildir biraz üzgündüm yazamadım akşam detaylı konuşuruzBenim değerim 72 iken böyle ciktimisti 11. Günde seninki daha belirgin maşallah D Dgnmasal
Eki Görüntüle 3185564
Sağ ol canım allah razı olsunSeni çok iyi anlıyorum ama biraz daa sabir hepiniz dualarimdasiniz
Yap kuzum bende adet oldum simdi
Ya dur sakın umut kesmek yok yeni ay yeni günler elbet pozitifleri hepimiz göreceğizYap kuzum bende adet oldum simdi
Üçüncü gunum de femara ıcmeye baslıyorum kuzumYa dur sakın umut kesmek yok yeni ay yeni günler elbet pozitifleri hepimiz göreceğiz
İğnenin üzerinden ne kadar geçti ve bata kaç gün vadi aer oldunuz ?Yap kuzum bende adet oldum simdi
Ben iğne vurulmadım henüz canım bu ay baslıcam ilk kezİğnenin üzerinden ne kadar geçti ve bata kaç gün vadi aer oldunuz ?
Hee anladım cnm inşallah ilk iğnede pozitifleri görürsünBen iğne vurulmadım henüz canım bu ay baslıcam ilk kez
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsunDimi şimdi sen atınca bende onu fark ettim inşallah yarın ola hayrola erken de var erkeni de akşam yapacağım atacağım sizegüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım gebeliklitir etkisi değildir biraz üzgündüm yazamadım akşam detaylı konuşuruz
İnşallah kuzum hepınız duamdasınızHee anladım cnm inşallah ilk iğnede pozitifleri görürsün
Allah razı olsun cnm herkes herkesin duasinda inşallah duyacak allah bir gün sesimiziİnşallah kuzum hepınız duamdasınız
Kızlarrrrrrrrrr benim 11.gün testimi ekliyorum ne diyeceğimi bilemiyorum ağlamaktan yazacak birşey bulamadım dün ve bugün ki testimi ekliyorum elim ayağım titriyoEki Görüntüle 3185462 Eki Görüntüle 3185463
Canım benim inşallah yanılmıyoruz ama gebesin inşallah bana dediklerini hatırla kendi gönlüne de dinlet onları. İğne etkisi kalmadı negatife düştün . Yükseliyor olacak inşallahEvet durdukça daha belirgin oldu kırmızı birde evet 8.9 da negatifi gördüm sonra ğozitife döndü 10.günüm hayali çizgiydi.Evet ben hatırlıyosan yüzüm sivilce doldu bel ve kasık ağrım çok oldu ve bacağım çekiyordu son 3 günde de akşamları miğdem çok yandı annem hala inanmıyo iğne etkisidir diyo morelim bozuldu
yabancı ülkede yaşıyormuşsunuz sanırım , çok saçma geldi bana . Benim değerim de 211 çıktı bende mi değilim yani. Üzülme lütfen sen kendine dikkat et , iki gün sonra tekrarlaCanım kan testi yaptım 216 çıktı ama gebe değilsin dediler
Canım seni anlıyorum , ama herşeyin hayırlısı inşallah olacak , Allahım hayırla sana da nasip eder.Hayırlısı cnm bakalim moralim 0 o yüzden ne yazacağımı bile bilmiyorum
Kızllar acil yardım bende ovitrelle vuruldum bugün vuruldugum günle beraber 5.günüm ve test yaptım aşırı aşırı silik çizgi çıktı anlam veremedim yani çekmeye çalıştım ama çok silik neden acavaCuma günü adetim 2 gün geçmişken beta hcg=211 di ,
Bugün tekrar baktırdım yani 5. Gündeyim
865 çıktı yükseliş biraz fazlamı sizce de .? 4 katı olmuş
Cuma günü adetim 2 gün geçmişken beta hcg=211 di ,
Bugün tekrar baktırdım yani 5. Gündeyim
865 çıktı yükseliş biraz fazlamı sizce de .? 4 katı olmuş