Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden mii yaRegl oldum kızlar
Kacinci gündü bugün iğneden sonraRegl oldum kızlar
Aynı benimde öyle test yapmaya dahi elim gitmiyor bu ay çünkü biliyorum ufakta olsa belirti verirdi ben ayın 4 ünde yapmayı düşünüyorum yine de belki diye işte belli etmiyoruz yok diyoruz ama yine de hep bir umut ülkesiyle işteCanım valla benimde hiç bir belirtim yok sadece senin anlattığım gibi 4 5 ve 6. Günler belirti yaşadım bel ağrısı kasık birde o kadar şuan için hiç bi belirtim yok 2. İğnem ama bende sanmıyorum tuttuğunu
Aynen öyle valla canım benimAynı benimde öyle test yapmaya dahi elim gitmiyor bu ay çünkü biliyorum ufakta olsa belirti verirdi ben ayın 4 ünde yapmayı düşünüyorum yine de belki diye işte belli etmiyoruz yok diyoruz ama yine de hep bir umut ülkesiyle işte
İğne günü hariç 16. GünKacinci gündü bugün iğneden sonra
Göğüste hassasiyet varmıKızlar merhaba bugün başım dönüyor mide bulantısı var böyle olan var mı 5 günüm bugün
Aynen benimde 16. Günde geldi İlk deneme miydiİğne günü hariç 16. Gün
Benimde yarin 16.gun adet belirtileri var kesin bende yarin veya yarindan sonra olurumAynen benimde 16. Günde geldi İlk deneme miydi
Evet ilktiAynen benimde 16. Günde geldi İlk deneme miydi
İnşallah gelmezzBenimde yarin 16.gun adet belirtileri var kesin bende yarin veya yarindan sonra olurum
Tekrar denicek misinEvet ilkti
Bende ne diye dua edeceğimi şaşırdım cnm hayırlısı diyorum Allah hayirlisini nasip etsin diyorum ama aynı adet ağrısı ağrımİnşallah gelmezz
Hayırlısı olsun canımBende ne diye dua edeceğimi şaşırdım cnm hayırlısı diyorum Allah hayirlisini nasip etsin diyorum ama aynı adet ağrısı ağrım
Allah Allah hep 16. Günde mi geliyor bu regl yaaBenimde bugün hafif ağrılarım başladı sizce regl ağrısımı bugün 10. Gündü geçen ay sadece iğne kullanmıştım 16. Gün regl olmuştum ama böyle erken sancı yaşamamıştım
Benim benim yarin adet 29.gun ama o yüzden 29da 30 da falan oluyorum benAllah Allah hep 16. Günde mi geliyor bu regl yaa
Evet pazartesi tekrar gideceğim doktorumaTekrar denicek misin
Senin adetin nasıl başlamıştı?Aynen benimde 16. Günde geldi İlk deneme miydi