Bakalım canım inşallah hayırlısı ile umarım artık ben rabbimden istiyorum hakkımda hayırlısı ise olsunBulantım oldu ama o kadar kusacak kadar olmadım ben canım ya insllah güzel sonuçlar alıcaksın bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım canım inşallah hayırlısı ile umarım artık ben rabbimden istiyorum hakkımda hayırlısı ise olsunBulantım oldu ama o kadar kusacak kadar olmadım ben canım ya insllah güzel sonuçlar alıcaksın bu ay
Amin canım aminBakalım canım inşallah hayırlısı ile umarım artık ben rabbimden istiyorum hakkımda hayırlısı ise olsun
BennnKızlar progestron içen var mı aranızda?
Bende perşembe başlayacağım yine
Selam nasıl gidiyor14. Günden selamlar
Aynı bir değişiklik yok bata 6 gün kaldıSelam nasıl gidiyor
Ay bnimde o civardaAynı bir değişiklik yok bata 6 gün kaldı
Hiç umudum yok biran önce gelsede kontrole gitsemAy bnimde o civarda
Aynen öyle canım yine doktor yolu gözüküyor bizeHiç umudum yok biran önce gelsede kontrole gitsem
Bilmiyorum canımKizzlar benim gobek deligimin alt tarafinda yani alt karina doğru böyle elimle hafif ovalayayim dedim hafif bastirdim acıyor oyle birsey yasayan var mi aranizda benim daha önce hiç olmadi
Amin inşalh bnde aynı durumdaym pco bnmde 2.aşılamam oldum 19 aralıktaHerkese merhaba6 aydır çocuk için uğraşıp son 4 ayımda ise ilaçlarla tedavi görüyorum evet Ben de pcos ile mücadele edenlerdenim artık bu forumun klasikleşmiş kadınlar yaygın başa belası olanBen ilk iğnemi kasım ayın da oldum fakat negatif sonuçlandı,22 aralık perşembe günü sol da olan tek olan 22mm yumurtam ile 17:30 ta iğnemi vuruldumpazar günü ise estrofeme başlayacağım umudum ocak ayında pozitif görmek şafak sayar gibi gün sayacağım umarım bu ay pozitif sonuçlanır.Çift sayılarda vardır bir hayır diyenlerdenim umarım herkesin duaları kabul olur çift çift çizgiler görürler rabbim herkesin duasını kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
İsim İğne Tarihi Sonuç Butimarr 11 Aralık DilekHanim 14 Aralık L lilith00 15 Aralık M Mrv135 16 Aralık Girlkiz 16 Aralık D Dgnmasal 22 Aralık @GizAk 22 Aralık @Denz67543456 22 Aralık @kbrab 23 aralık @Zeyneptc 26 Aralık
Brn yaptım yok yap sende
Kaç gün kaldı adetineBrn yaptım yok yap sende
6 7 gün varKaç gün kaldı adetine
Benimde 6 gün var işte oyuzden yapmıyorum zaten bı belirtide yok6 7 gün var