Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohooo daha çok var test yaptıkça strese giriyorsunuz bence7 gün var reglima canım
Bütün testleri ilk idrarla yapmak daha sağlıklı ama ben dün yaptığımda gün içinde yapmıştım çıkan da var çıkmayan daKizzllar erken gebelik testini ilk idrarla mi yapmak gerekiy9r
Anladim cnm sağ ol ben sabahı bekliyeyimBütün testleri ilk idrarla yapmak daha sağlıklı ama ben dün yaptığımda gün içinde yapmıştım çıkan da var çıkmayan da
Bekliyoruz haber kuzum :)kızlar ben kontrole geldim doktoru bekliyorum bakalım ne dicek
Tamamdır canım çıkayım haber vericemBekliyoruz haber kuzum :)
Canım çıktım kontrolden çok şükür çatlamış yumurtam sağlıklı dedi sıvısıda birikmiş darısı hayırlı şekilde döllenmeye bol bol yine değerlendirin dedi doktorumBekliyoruz haber kuzum :)
Hadi inşallah bundan sonrası kese görmemi diyelimCanım çıktım kontrolden çok şükür çatlamış yumurtam sağlıklı dedi sıvısıda birikmiş darısı hayırlı şekilde döllenmeye bol bol yine değerlendirin dedi doktorum
Ohh süper kuzum hadi hayırlısı bakalım sıvısı birikince ne oluyormuş duymamıştım hiçCanım çıktım kontrolden çok şükür çatlamış yumurtam sağlıklı dedi sıvısıda birikmiş darısı hayırlı şekilde döllenmeye bol bol yine değerlendirin dedi doktorum
Canım döllenirse inşallah olacakHadi inşallah bundan sonrası kese görmemi diyelim
Canım sağlıklı şekilde çatlamış yumurta yumurta gelişirken bir folükülün içinde oluşuyor ya onun içindeki sıvı inşallah döllenme oluşuyosue şuanOhh süper kuzum hadi hayırlısı bakalım sıvısı birikince ne oluyormuş duymamıştım hiç
Bende igne vurulduktan 4 gün sonra falan gitmistim benimde güzelce catlamis dedi ama sividan falan bahsetmedi hatta degerlendirin bol bol falan da demedi kendi duzeninize göre hareket edin dediCanım çıktım kontrolden çok şükür çatlamış yumurtam sağlıklı dedi sıvısıda birikmiş darısı hayırlı şekilde döllenmeye bol bol yine değerlendirin dedi doktorum
İşte foliğin sıvısından bahsediyo sanırım değerlendirin dedi bugünüde gün aşırı dedi her ihtimal göz önünde bulunduruluyo çünkü regl olana kadar her zaman şans var çünkü herşey allahtan bazen kadınlar ayda 2 kere bile yumurtlayabiliyorBende igne vurulduktan 4 gün sonra falan gitmistim benimde güzelce catlamis dedi ama sividan falan bahsetmedi hatta degerlendirin bol bol falan da demedi kendi duzeninize göre hareket edin dedi
Hala testim pozitif çıkıyorBende igne vurulduktan 4 gün sonra falan gitmistim benimde güzelce catlamis dedi ama sividan falan bahsetmedi hatta degerlendirin bol bol falan da demedi kendi duzeninize göre hareket edin dedi
Gebelik canım ovülasyon yapmıyorum ben hiç normal kaset tesGebelik mi ovülasyon testin mi pozitif çıkıyor
Hala testim pozitif çıkıyor
Büyük ihtimal geçen ay 6. Günümde çok çok silikti yarın biraz anlarım geçen ay ki testimle karşılaştırıpHala iğne etkisinde demek ki