Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok erken daha bekleyin bencedaha da 9 gün var bata kan da çıkar mı
Bir arkadaş 11. Günde öğrendi ama değeri 72 ydidaha da 9 gün var bata kan da çıkar mı
Ama onu adetine 3 gün kalmıştıBir arkadaş 11. Günde öğrendi ama değeri 72 ydi
Sen de var mı belirtiGünaydınnn test yapmadım
Klomen 2 ayım iğne ilk pcos varAma onu adetine 3 gün kalmıştı
Kasık batması uyku hali adet sancısı gibi ama kısa süren sancılar bi de yapış yapış akıntı oluyor ama dün test yaptım negatifti. Hem erken hem normal kaset negatif çıktı. Adetimi bekliyorum şimdi.Sen de var mı belirti
Doğru evet bat tarihine göre de değişiyor valla çok değişik durumlar prof olcaz yakında burdaAma onu adetine 3 gün kalmıştı
Benim ikisi de ilk bu ay stres yapmamaya çalış. Kendine bi süre koy 2-3 ay gibi ben öyle yaptım kafam daha rahat o yüzdenKlomen 2 ayım iğne ilk pcos var
Kizz durabildinmi yapmadanGünaydınnn test yapmadım
Valla ben de kafaya koydum kaba şey ettim ayiptir söylemesi elim takildi düştü döküldü gitti dedim vardir bir hayir yapmadim bir daha daO yapmadı ben yaptım Girlkiz harbiden nolcak bizim bu halimiz
Ay hepimiz koyduk valla benim 5. Gün pozitif ya yapsana kuzum valla ben olmamayı da kafama koydum stres ettikçe üzülüyorum o kadar değişik bi durum ki yakında hepimiz el ele tutuşup psikolağa gitmezsek iyidir hunileri takıp çift çizgi görücez diyeValla ben de kafaya koydum kaba şey ettim ayiptir söylemesi elim takildi düştü döküldü gitti dedim vardir bir hayir yapmadim bir daha da
Yapicaktim nasip olmadi vardır bir hayır dedim o yüzden yarın yapicam insallah bir daha bu cesareti toplayabilirsem tabiiAy hepimiz koyduk valla benim 5. Gün pozitif ya yapsana kuzum valla ben olmamayı da kafama koydum stres ettikçe üzülüyorum o kadar değişik bi durum ki yakında hepimiz el ele tutuşup psikolağa gitmezsek iyidir hunileri takıp çift çizgi görücez diye
Hayırlısı olsunnn inşallahhh yarın pozitif olurYapicaktim nasip olmadi vardır bir hayır dedim o yüzden yarın yapicam insallah bir daha bu cesareti toplayabilirsem tabii
İnşallah cnm inşallah hepimiz pozitif görürüzHayırlısı olsunnn inşallahhh yarın pozitif olur
İnşsllahİnşallah cnm inşallah hepimiz pozitif görürüz
Pek yok vücudumu dinlemeyi bıraktım bazen ağrı oluyor belim kasigim ama gelip geçiyor oda haplar yapıyor olabilir her ay yaşıyorum nerdeyse zaten bazen göğüsüm ucu açıyor bazen geçiyor bu kadar yaSen de var mı belirti
Uyumuşum ya eşim gecede yeni kalktım ya ondan yapmadım büyük ihtimalle yaparım yine bugünKizz durabildinmi yapmadan