Sabah yaptım canım bugünSen bunu ne zaman yaptın tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah yaptım canım bugünSen bunu ne zaman yaptın tatlım
Aynen benimde öyle ama nedense negatiffi ya
Ediyorum canım aklimdasinizİnşallah dua et olur mu
Bende böyle hissetmistim resmen adet belirtileri hiç bwlli olmaz bak ümitsiz olmaBen galiba adet olcam ya sanki bosuna0umutlaniyorum gibi hissediyorum kendimi
İnşallah hepimiz hamiş oluruzSabah yaptım canım bugün
Bilmiyorum cnm ya aglayip duruyorum bütün sinir sistemin çöktü sankiBende böyle hissetmbilmiyorumistim resmen adet belirtileri hiç bwlli olmaz bak ümitsiz
İnşallah hepimiz hamiş oluruz
Olacagi varsa da olmaz bak sakın kal bol dua et zten elinden gelen başka birşey yok ki üzme kendiniBilmiyorum cnm ya aglayip duruyorum bütün sinir sistemin çöktü sanki
Al bendende okadar sürekli agliyasim geliyor birşey goruyim hemen ağlıyorumBilmiyorum cnm ya aglayip duruyorum bütün sinir sistemin çöktü sanki
Doktorum iğneden 36 saat sonra ilişki önerdi bu akşam inşallah degerlendirecmKesinlikle içini ferah tut canım günlerini bol bol değerlendir bugünü değerlendirdin mi?
Agri geldikçe psikolojikman çöküyor insanOlacagi varsa da olmaz bak sakın kal bol dua et zten elinden gelen başka birşey yok ki üzme kendini
Canım günaydın bende şimdi uyandım dün gece ben de öyleydim kasık ağrım vardı 2 gündür böyle sol tarafımda batma gibi ama gece bir bel ağrısı oluştu uyuyamadım yatamadım resmen bel boşluğum aşırı derecede ağrıyoduKızlar günaydın, benim şimdiye kadar hiç ağrım sızım yoktu, sabahtan beri bel kasık ağrısı başladı sanki böyle regl sancısı gibi. İğnemin 5. günü bugün. Acaba geç yumurtlama falan olmuş olabilir mi sizce
Hayır olsun inşallah :)Canım günaydın bende şimdi uyandım dün gece ben de öyleydim kasık ağrım vardı 2 gündür böyle sol tarafımda batma gibi ama gece bir bel ağrısı oluştu uyuyamadım yatamadım resmen bel boşluğum aşırı derecede ağrıyodu
İnşallah canımHayır olsun inşallah :)
Hadi hayırlısı canım benim bizi de haberdar et :) bana kontrol demedi doktorum regl olursan 2. gün gel olmazsan da test yap haber ver bana dedi sadece :)
İşte her doktor farklı ilerliyor bende çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için inşallah güzel haberler alırım saat 5 te bilmiyorım dün ki testim çok koyu çıktıHadi hayırlısı canım benim bizi de haberdar et :) bana kontrol demedi doktorum regl olursan 2. gün gel olmazsan da test yap haber ver bana dedi sadece :)
hcg testi mi yapıyosun yoksa lh miİşte her doktor farklı ilerliyor bende çatlayıp çatlamadığını kontrol etmek için inşallah güzel haberler alırım saat 5 te bilmiyorım dün ki testim çok koyu çıktı