- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
Ayy durun karnıma ağrılar girdi neyse test yapayım bugün atarım burayaCanom @Ahsenfatima da ilk idrarla yapmamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy durun karnıma ağrılar girdi neyse test yapayım bugün atarım burayaCanom @Ahsenfatima da ilk idrarla yapmamıştı
Yapicam bugün bekleyin beniCanom @Ahsenfatima da ilk idrarla yapmamıştı
Canımmmm içini ferah tut ilk denememdi olmayadabiliri sok kafana tamam mı herşey olabilir ama sakın ümidini yitirme bak ben 6 aydır tedavi görüyorum ama bu ay sizler gibi iyi insanlarla bu sürecimi daha iyi geçirdim herşeyde vardır bi hayır öyle düşün rabbim evlatlarımızı hayırlı zaman da hayırlı şekilde verecek yiyecek ekmeği ne zamansa o zaman olacak bazen üzülüyoruz ama rabbim ne zaman nasibimize yazdıysa o zaman olacak tamam mı bitanem umarım güzel haberler verirsinYapicam bugün bekleyin beni
Valla ben elimde bembeyaz görüyorumEki Görüntüle 3182402
Canım şurdaki çizgiyi zar zor olsada ben mi görüyorum sadece?
Belkide yansımadır canım dur bakalım daha var allahtan ğmit kesilmezValla ben elimde bembeyaz görüyorum
İki gün sonra kan ver canımValla ben elimde bembeyaz görüyorum
Yok zaten ya ilk aydan olsun diyen biri değilim alıştım ben de beklemeyeBelkide yansımadır canım dur bakalım daha var allahtan ğmit kesilmez
Daha bata 8 gün var acele etmiyorumİki gün sonra kan ver canım
Herşey allahtan canım beklemekten başka çaremiz yok vallaYok zaten ya ilk aydan olsun diyen biri değilim alıştım ben de beklemeye
Merhabalar bende bugün 2 ignemi oldum kaydimi alinAminnnn burayı okuyup görenler için fikir olur süreçler nası ilerliyo görürler en azından
Canım yap bakalım istersenBende bugün alacağım test ama yapar mıyım bilmiyorum. Daha erken gibi geliyor bana sanki. Adetime de 4 gün var ama en azından 14. Gün falan mı yapsam diyorum
Merhaba hayırlı olur inşallah rabbim çift çizgiyle sonuçlamayı nasip etsinbol değerlendirmeli koyu çizgili olsunyazıyorum şimdiMerhabalar bende bugün 2 ignemi oldum kaydimi alin
İnşallah yaMerhaba hayırlı olur inşallah rabbim çift çizgiyle sonuçlamayı nasip etsinbol değerlendirmeli koyu çizgili olsunyazıyorum şimdi
Adet döngün kaç gün benim daha 8 gün varBende bugün alacağım test ama yapar mıyım bilmiyorum. Daha erken gibi geliyor bana sanki. Adetime de 4 gün var ama en azından 14. Gün falan mı yapsam diyorum
Hayırlısı olsun ben de ilk kez klomen kullandım iki yumurtam oluştu beklemedeyiz bakalım ama ben adetin 5. Günü başladım o neye göre belirleniyor niye sizinki 2. GünKızlar adetin ikinci günü klomen kullandım geçen perşembe günü sağ tarafımda bir yumurta 15mm bugün gittim sağ ve solda birer yumurtam var 20mm olmuş ilk defa iki yumurtam büyüdü