- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
Onlar yapmicakmis biz duramayizCanım senin artık 12. Günün test yapıp görebilirsin ben 12. Günde olsam test yapıp kana koşmuştum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar yapmicakmis biz duramayizCanım senin artık 12. Günün test yapıp görebilirsin ben 12. Günde olsam test yapıp kana koşmuştum
Hiç öyle bı hevesim yok başka işlerle uğraşıyoruz bu araCanım senin artık 12. Günün test yapıp görebilirsin ben 12. Günde olsam test yapıp kana koşmuştum
Stresten dir canım ee hani test yapcaktinBenimde ağzımda acı bir tat var ya iştahım yok son günlerde kilo vermişim sevindim buna
Bugün alcam test yarın sabah yaparımStresten dir canım ee hani test yapcaktin
Olucak bu ay canım olucak öyle düşün benimde aşırı etkim olmadı iğne de ya keşke olaydı az göğüsüm bazen aciyor bazen geçiyor
Dünde öyle dedin kız neyse hayırlısı nasılsa öyle olsunBugün alcam test yarın sabah yaparım
Hastayım ya bugün anca cikabildim dışarı ama hala hevesim yok yapmaya yarın 13. Gün oluyor malum olsa çıkar heraldeDünde öyle dedin kız neyse hayırlısı nasılsa öyle olsun
Çıkar çıkar büyük ihtimalleHastayım ya bugün anca cikabildim dışarı ama hala hevesim yok yapmaya yarın 13. Gün oluyor malum olsa çıkar heralde
Kafanı dağıt canım valla doğru diyosun bugün al yaparsın ne zaman istersenHiç öyle bı hevesim yok başka işlerle uğraşıyoruz bu ara
Evet çıkar artıkÇıkar çıkar büyük ihtimalle
Kafanı dağıt canım valla doğru diyosun bugün al yaparsın ne zaman istersen
Ya da bugün yapsam aslında ilk idrarla yapmayı düşünüyordum biraz fazla test alıyım bariÇıkar çıkar büyük ihtimalle
Ben bugün bi alacam test bakim ne derece çizgim varbelki yaparımSen bilirsin canım
Canom Butimarr da ilk idrarla yapmamıştıYa da bugün yapsam aslında ilk idrarla yapmayı düşünüyordum biraz fazla test alıyım bari
Aynen kafamı dağıtmak için araba alıyorum kendimeKafanı dağıt canım valla doğru diyosun bugün al yaparsın ne zaman istersen
Ben bugün bi alacam test bakim ne derece çizgim varbelki yaparım