Naptın bacim kanda çıktımıBenim 15.günüm testim böyle çıktı
Evet çıktı kandaNaptın bacim kanda çıktımı
Ben köydeyim testim yok yanımda yapmadım mecbur adetimi beklicem 14.günüm diğer iğneden 14. Gün adet olmuştumBenımde 12.günüm adet olcam sanırım regl agrılarım var kaset test negatıf.. değişmez bunsaatten sonra benımkı herhalde hayırlısı olsun hakkımızda
Burdan konulmak çok zor oluyo bildirim gelmiyo instagramdan falan mı konuşsakcanim kizlar baska bir başlığa mı transfer olalım buradan devammı edelim neredeyse hepimiz elendik
Burdan konulmak çok zor oluyo bildirim gelmiyo instagramdan falan mıcanim kizlar baska bir başlığa mı transfer olalım buradan devammı edelim neredeyse hepimiz elendik
KonuşsakBurdan konulmak çok zor oluyo bildirim gelmiyo instagramdan falan mı
Hamile misin canım aynı gün iğne yapmışız.. Göğüs hassasiyeti yaptı mı iğne bende yaptı ama şuan azaldı hassaslıkEvet çıktı kanda
24 nisanda vurulmuştun di mi?Kizlar ben kafayi yedim yine test yaptim silik silik ikinci cizgi cikti bugun 13.gun dun halbuki kan testim 2 cikmisti bide inanilmaz su iciyorum nasil atmadi vucut hala ilaci anlamadim
Benim 10.gun sonucum 8cikti sanırım ilaç hala atamadım geçen günde rahim duvarin kalınlaşmış diyodu bilmiyorum okadar değişik duygulardayimkiAmin inşallah canım rabbim hayırlı vakitte kucağımıza versin bebişleri inşallah
Evet canim24 nisanda vurulmuştun di mi?
Artis oldumu canimBenim 10.gun sonucum 8cikti sanırım ilaç hala atamadım geçen günde rahim duvarin kalınlaşmış diyodu bilmiyorum okadar değişik duygulardayimki
Yok OlmadiArtis oldumu canim
benim1haftadır regl olacakmışım gibi sancılarım var kaç kez oldum sandım hatta, ve daha regle 4-5gün var. (iğneden dolayı erken olmazsam tabi) Bende pazar idrar testi yapcam ilk defa.. Kan 3,44 çıkmıştı 5e yakın diye biraz ümitliyim biraz değilim.Evet canim
Canim test denedinmi kan verdikten sonra belki artmistir insallahbenim1haftadır regl olacakmışım gibi sancılarım var kaç kez oldum sandım hatta, ve daha regle 4-5gün var. (iğneden dolayı erken olmazsam tabi) Bende pazar idrar testi yapcam ilk defa.. Kan 3,44 çıkmıştı 5e yakın diye biraz ümitliyim biraz değilim.
pazar gününü beklemek istedim. içim içimi yedi ama daha sağlıklı sonuç gelir diye beklemek istedim açıkcası. eğer idrarda senin gibi hafif çizgi görürsem pazar kan veririm belli olurCanim test denedinmi kan verdikten sonra belki artmistir insallah
Ama iğnenin zaten 4gunu vermiştim bide kan ozamn 77cikmisti doktorum rahim duvarin kalınlaşmış demişti hemen adet olmicagima gre acabami diye düşünmüştüm ama 10. Günden sonra yukseez sanırım artıkArtis oldumu canim
Canım sende beyaz akıntı oldumu süt kesiği gibiBenim 15.günüm testim böyle çıktı
2 sene evvel çektirmiştim. Hayır hiç acılı değildi çektirdikten sonra hafif adet ağrıları gibi olmuş ve geçmişti. Hiç korkma çektir için rahat olurGeçmiş olsun canıminsallh bir daha olur amin inşallah allah özenen isteyen herkese nasip etsin benimde ilk denemem di rahim filmi cekelim bir de dedi doktor sen cektirmismiydin rahim filmi acılı okuyor diyorlar korkuyorumda
15. Gün tekrar yap bakalım kan testiniBenim 10.gun sonucum 8cikti sanırım ilaç hala atamadım geçen günde rahim duvarin kalınlaşmış diyodu bilmiyorum okadar değişik duygulardayimki