Senınle bız aynıyız benımde bugun 14. Gün . Ama ben 13. Gün test yaptım gölge çizgi bıle yoktu bugunde yapmadım bidaha.Yaa bugün 14gunum göğüs ağrım arttı ama testler negatif evde yaptgim
Benımde öyleydı değişmedi Bugün doktora gıdıcemYaa bugün 14gunum göğüs ağrım arttı ama testler negatif evde yaptgim
Ya çalışıyorum kan vermeye de gidemiyorum ama böyle olmazdı benim göğüslerim ilk hamileligimdede böyle oldu agrisiSenınle bız aynıyız benımde bugun 14. Gün . Ama ben 13. Gün test yaptım gölge çizgi bıle yoktu bugunde yapmadım bidaha.
Benimde ilk kez boyle oldu . Daha once hiç hamile kalmadım bilmiyorum ama test negatifti dün . Buyuk ihtimal öatlatma iğnesinin etkisi .Ya çalışıyorum kan vermeye de gidemiyorum ama böyle olmazdı benim göğüslerim ilk hamileligimdede böyle oldu agrisi
Git bakalm hayırlı haberlerini alırız insallh canım daha önce kan vermismiydin hicBenımde öyleydı değişmedi Bugün doktora gıdıcem
Hayır canım gebelık ıcın vermedım bu ayGit bakalm hayırlı haberlerini alırız insallh canım daha önce kan vermismiydin hic
Canım test yaptın mı ne durumdasın bende 9 ve 10 gün silik gördüm çok siliktiHay benim sansimayalanci pozitif goreyim diye test yaptim koskocaman sifir negatif iyimi ignenin 10.gunu bugun
Benim göğüslerim baya şişti ve uçlarına el değmiyor çok fazla halsizim dokunsalar aglicak gibiyim ya iğne bukadr etki yaparmi acaba evde test yaptım çıkmadı kanda falan versem cikarmi varsa 14bugun benimHayır canım gebelık ıcın vermedım bu ay
İnşallah vardır canım test ver ama bence 1 2 gün daha bekleBenim göğüslerim baya şişti ve uçlarına el değmiyor çok fazla halsizim dokunsalar aglicak gibiyim ya iğne bukadr etki yaparmi acaba evde test yaptım çıkmadı kanda falan versem cikarmi varsa 14bugun benim
Amin inşallah, bu günde o güzel haberi almak çok istemiştim
Bayram sonrasını beklicem bakalmİnşallah vardır canım test ver ama bence 1 2 gün daha bekle
Nedir sonuç canım inşallah hayırlısı ile almışsındır haberi. Ben de bugün yaptırdım. 13:00 da. Doktorumuz bu gece 00:00 ve yarın gece 00:00 birliktelik istedi. HeyecanlıyımKızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalıminşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Pozitif sonucu aldım çok şükür ama düşük riskim var iğne ilaç kullanıyorum hayırlısıyla inşallah senin de istediğin gibi olur inşallahNedir sonuç canım inşallah hayırlısı ile almışsındır haberi. Ben de bugün yaptırdım. 13:00 da. Doktorumuz bu gece 00:00 ve yarın gece 00:00 birliktelik istedi. Heyecanlıyım
Ayyy inşallah. Şuan çok sevindim çok mutlu oldumPozitif sonucu aldım çok şükür ama düşük riskim var iğne ilaç kullanıyorum hayırlısıyla inşallah senin de istediğin gibi olur inşallah
Amin inşallah canım cümlemizin emeğini boşa çıkarmasın Rabbim inşallahAyyy inşallah. Şuan çok sevindim çok mutlu olduminşallah canım bu güzel günde ben de anneliğe adım atarım inşallah. Senin de allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. AMİN
Canım sonucun ne ?!??Merhaba kızlar bende perşembe günü ıgnemi oldum şu an ara ara sıcak basması geliyor ellerim avuçlarım terliyor çok fena iğnenin etkisi sanırım hafifde kaşık ağrım var bekliyorum bakalım inşllah olur