Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iğnenin 13.gün test yaptım negatıf ama 5 gündür gögüslerimde agrı var. Normalde adet olacagımda şişer 2 gune inerdi ama ilk kez boyle agrıyor ama negatıf aklım almıyo iğne etkisi gecmedi mi vucuttan daha .gecmese pozitif cıkardı ama.

Senınle bız aynıyız benımde bugun 14. Gün . Ama ben 13. Gün test yaptım gölge çizgi bıle yoktu bugunde yapmadım bidaha.
Ya çalışıyorum kan vermeye de gidemiyorum ama böyle olmazdı benim göğüslerim ilk hamileligimdede böyle oldu agrisi

Ya çalışıyorum kan vermeye de gidemiyorum ama böyle olmazdı benim göğüslerim ilk hamileligimdede böyle oldu agrisi
Benimde ilk kez boyle oldu . Daha once hiç hamile kalmadım bilmiyorum ama test negatifti dün . Buyuk ihtimal öatlatma iğnesinin etkisi .

Benim göğüslerim baya şişti ve uçlarına el değmiyor çok fazla halsizim dokunsalar aglicak gibiyim ya iğne bukadr etki yaparmi acaba evde test yaptım çıkmadı kanda falan versem cikarmi varsa 14bugun benim
İnşallah vardır canım test ver ama bence 1 2 gün daha bekle

Kızlar ben de dün doktora gittim 15. Gün kan verdim 0 çıktı dün regl olmam lazımdı tık yok şuan stres mi ilaçlar mı böyle yaptı anlamıyorum

Nedir sonuç canım inşallah hayırlısı ile almışsındır haberi. Ben de bugün yaptırdım. 13:00 da. Doktorumuz bu gece 00:00 ve yarın gece 00:00 birliktelik istedi. Heyecanlıyım

Nedir sonuç canım inşallah hayırlısı ile almışsındır haberi. Ben de bugün yaptırdım. 13:00 da. Doktorumuz bu gece 00:00 ve yarın gece 00:00 birliktelik istedi. Heyecanlıyım
Pozitif sonucu aldım çok şükür ama düşük riskim var iğne ilaç kullanıyorum hayırlısıyla inşallah senin de istediğin gibi olur inşallah

Pozitif sonucu aldım çok şükür ama düşük riskim var iğne ilaç kullanıyorum hayırlısıyla inşallah senin de istediğin gibi olur inşallah
Ayyy inşallah. Şuan çok sevindim çok mutlu oldum inşallah canım bu güzel günde ben de anneliğe adım atarım inşallah. Senin de allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. AMİN

Ayyy inşallah. Şuan çok sevindim çok mutlu oldum inşallah canım bu güzel günde ben de anneliğe adım atarım inşallah. Senin de allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. AMİN
Amin inşallah canım cümlemizin emeğini boşa çıkarmasın Rabbim inşallah sende hayırlı haberler alırsın inşallah

Kızlar 15. gün salı doktor randevum vardı kan sıfır çıktı o gün regl olmam lazımdı üç gün geçti sizce kist felan mı yaptı iğne

Merhaba kızlar bende perşembe günü ıgnemi oldum şu an ara ara sıcak basması geliyor ellerim avuçlarım terliyor çok fena iğnenin etkisi sanırım hafifde kaşık ağrım var bekliyorum bakalım inşllah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…