- 13 Nisan 2021
- 189
- 204
ya işte o kadar sinir bişeyki ümitlensen ümitlenemiyosun kendine engel de olamıyosun hep bi acaba negatifse negatif tam bilsek keşkeümitsizliğe kapılma kan sonucun 2 ama belki geç döllenmedir rabbim bilir.dua edelim. inşallah güzel haberler alırız pazar günü
Belki yeni yerleşiyordur bilemeyiz kuzum 15. Gün bir daha yaptırırsın bekle bakalım
inşallah canımkeşkeeeeeeeee burda da aradım baya 2 çıkıp sonra yükselen olmuş mu diye hiç bulamadım ondan demekki diyorum iğne etkisi geçmemiş ondan öyle çıktı erken yaptım demekkiBelki yeni yerleşiyordur bilemeyiz kuzum 15. Gün bir daha yaptırırsın bekle bakalım
bende de iğne etkisi geçmedi mi acaba 3,44 gördüm ya.inşallah canımkeşkeeeeeeeee burda da aradım baya 2 çıkıp sonra yükselen olmuş mu diye hiç bulamadım ondan demekki diyorum iğne etkisi geçmemiş ondan öyle çıktı erken yaptım demekki
inşallah canımkeşkeeeeeeeee burda da aradım baya 2 çıkıp sonra yükselen olmuş mu diye hiç bulamadım ondan demekki diyorum iğne etkisi geçmemiş ondan öyle çıktı erken yaptım demekki
canım inşallah kat kat kat artıyodur şuankan testi vermemek için zor duruyorum acaba artış var mıdır diye. aama pazar gününe kadar bekleyeceğimbekelemek çok zor geçiyor bu ay :)
ahh inşallah çok sağol canım Allah razı olsun, dualarda buluşalım♥canım inşallah kat kat kat artıyodur şuan
Benimde halen yok sabah kaset test yaptim negatif böyle beklememde çok zorVar mı gelen giden kuzum? Benim 17. Günüm normalde de adet günüm ama hala yok
Ben de kan verdim 10. gün bugün 1,68 çıktı yine yok yine yok…Merhabalar canım bende 5gun oluyo ovitrelle iğne olalı kan verdim ve 70.34cikti ama korkuyorum acaba iğne mi bukadar yaptı yuksek
Ben artık hamile olduğumuzu düşünmüyorum ya. Belli ki bu ay geç gelecek. Umudumuz başka bahara kaldıBenimde halen yok sabah kaset test yaptim negatif böyle beklememde çok zor
Ben adet oldum az önce kuzumBen artık hamile olduğumuzu düşünmüyorum ya. Belli ki bu ay geç gelecek. Umudumuz başka bahara kaldı
Ayy ben de olsamBen adet oldum az önce kuzummalesef tekrar deniycez
Ahh kuzum bende 8gunde kan verdim17cikti ama rahim duvarin kalınlaşmış dediBen de kan verdim 10. gün bugün 1,68 çıktı yine yok yine yok…
Valla artık ne moral ne heves ne güç kaldı ya inşallah senin bebişin vardır :)Ahh kuzum bende 8gunde kan verdim17cikti ama rahim duvarin kalınlaşmış dedi
Çok yorucu yıpratıcı süreç bnde 1senedir deniyorum yumurtam gelismiyodu şimdi gelişti ama baklm gecen seneki hamileliğimde belirtilerim çok vardı şimdi yok hayırlısı Allhtan umut kesilmez canmValla artık ne moral ne heves ne güç kaldı ya inşallah senin bebişin vardır :)
Canım bnmde ilk hamimeligimde göğsüme el degemiyodum açısından bn direk ordan anladm yarın bı test yaptrt istersen hayırlı haberler insallhKızlar merhaba ben de 22 nisanda iğne yaptım bugün 13.günüm bekliyorum göğüs ağrısı dışında bişeyim yok çok az adet ağrım oluyo minik minik yarın adet olmam lazım bakalım bekliyorum inşallah olmam
İğneyi yaptığımdan beri böyle acıyo şişti iğneden olabilir diye düşünüyorum bir de adetten önce ağrır genelde ama inşalh dediğin gibidirCanım bnmde ilk hamimeligimde göğsüme el degemiyodum açısından bn direk ordan anladm yarın bı test yaptrt istersen hayırlı haberler insallh
İnsallh canım benm agrimazdi hiç adetten önce ben o yüzden emindim ozamankimde insallh bebeğim seninledirİğneyi yaptığımdan beri böyle acıyo şişti iğneden olabilir diye düşünüyorum bir de adetten önce ağrır genelde ama inşalh dediğin gibidir
Ben dokuz aylık evliyim hiç korunmadık tedavi oluyoruz sorun yok ikimizde de ama olmuyor gerçekten artık bütün hevesim moralim yok oldu hiç bi sorun yokken neden olmaz …Çok yorucu yıpratıcı süreç bnde 1senedir deniyorum yumurtam gelismiyodu şimdi gelişti ama baklm gecen seneki hamileliğimde belirtilerim çok vardı şimdi yok hayırlısı Allhtan umut kesilmez canm