- 17 Mart 2021
- 476
- 211
- 34
10. günde hemen belli olmaz ki en az 12-13. günde yapman lazım testi hatta daha doğru sonuç 14-15. günde çıkıyoÇatlama iğnesi 10 günü yok demi kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. günde hemen belli olmaz ki en az 12-13. günde yapman lazım testi hatta daha doğru sonuç 14-15. günde çıkıyoÇatlama iğnesi 10 günü yok demi kızlar
Bende 24 nisanda oldum canim dayanamadım test yaptım aşırı silik bi çizgi çıktı acaba iğne etkisimidir hala ümidimi yitirmeye başladımMerhaba kızlar, konu açıldığından beri okuyorum.
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah.
Bende 24 Nisanda Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum, dayanamadım bugün yani 11.günde kan testi yaptırdım
beta 3,44 çıktı .regle1 hafta var.. 5 altı olunca negatif ya ama erken yaptırdığım için bilemedim.
Pazar günü idrar testi yapacağım, bakalım nasip kısmet..Bende 24 nisanda oldum canim dayanamadım test yaptım aşırı silik bi çizgi çıktı acaba iğne etkisimidir hala ümidimi yitirmeye başladım
Kaçıncı günün canım benimde aynı tıpatıp adet belirtisi dışında hiçbişe yokPazar günü idrar testi yapacağım, bakalım nasip kısmet..
4-5gündür resmen adet belirtisi var ama ayrıyetten sağ kasığıma hep ağrı giriyor (normalde böylesine denk gelmemiştim). psikolojik mi bilmiyorum gerçek belirti mi... Bu arada 2gündür avuç içim yanıyor sıcacık. Hamilelik belirtisinde böyle bir durum oluyor mu bilen var mı kızlar?
ben de 10. gün yaptım pozotif çıktı ama sonrasında adet oldum geç döllenme olabilir belki çünkü idrar zaten geç karışıyor hormon istersen kan testi yaptır kurtulursun şüpheden. test negatif çıkmış ya demek ki iğne etkisi geçmiş o yüzden kan doğru sonucu verecektirKızlar bi cevap verin nolur
12. günüm çatlatma iğnresinden sonraKaçıncı günün canım benimde aynı tıpatıp adet belirtisi dışında hiçbişe yok
Canım doktor ne dedi sordun mu 3.44 ne demekmisMerhaba kızlar, konu açıldığından beri okuyorum.
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah.
Bende 24 Nisanda Ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum, dayanamadım bugün yani 11.günde kan testi yaptırdım
beta 3,44 çıktı .regle1 hafta var.. 5 altı olunca negatif ya ama erken yaptırdığım için bilemedim.
yok sormadım ama kağıtta da 5altı negatif yazıyor ama 11.günde kan vermiş oldum, adetime 1hafta var. Labarotuvarda ki kişiler testin erken olduğunu söyledi.Canım doktor ne dedi sordun mu 3.44 ne demekmis
Var mı gelen giden kuzum? Benim 17. Günüm normalde de adet günüm ama hala yokAmin inşallah canım
canım benim bildiğim iğnenin 14. 15. günü adet geliyor pazar da bizim 15. gün pazar test yapmak en mantıklısı bizim için valla bende gittim bi gazla kan tahlili verdim ama hiç ümitli değilim benimde tamamen regl olcakmışım gibi sivilcem çıktı hatta üşümem var bildiğin regl belirtileri başka hiçbişe yokyok sormadım ama kağıtta da 5altı negatif yazıyor ama 11.günde kan vermiş oldum, adetime 1hafta var. Labarotuvarda ki kişiler testin erken olduğunu söyledi.
Daha 1 hafta varken 3-4gündür regl olacakmışım gibi ve sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor.
Çatlatma iğnesi erken regle sebep olur mu acaba?
Eğer regl olmazsam pazar tekrar kan vermeyi düşünüyorum, +idrar testi yaparım sanırım
test yaptınmı canim 17.gün çok olmuş inşallah pozitiftirVar mı gelen giden kuzum? Benim 17. Günüm normalde de adet günüm ama hala yok
15. Ve 16. Gün yaptım evde negatifti kuzum bari adet olsam da bekletmese.test yaptınmı canim 17.gün çok olmuş inşallah pozitiftir
peki doktorun ne diyor canım söktürücü falan öneriyor mu ben hamile olmadığıma eminsem hemen tarçınlı sıcak su içiyorum detoks çayı içiyorum açılıyor15. Ve 16. Gün yaptım evde negatifti kuzum bari adet olsam da bekletmese.
Doktorum dün belki idrara geçmemiştir biraz daha bekleyip kan tahlili yaptır ona göre söktürücü vericem dedi. Pazartesiye kadar adet olmazsam bi kan tahlili yaptırırımpeki doktorun ne diyor canım söktürücü falan öneriyor mu ben hamile olmadığıma eminsem hemen tarçınlı sıcak su içiyorum detoks çayı içiyorum açılıyor
Kaçıncı günün bugün?olmadı kızlar kan sonucum 2
12Kaçıncı günün bugün?
benim ilk iğnem canım, nasıl ilerleyecek süreç bilmiyorum açıkcası. Haftaya perşembe olmam lazım normalde takvimime göre. bende yazılanları okudum herks 14-15te olmuş acaba bunlar adet ağrısı mı bilemedim kafam çok karışıkcanım benim bildiğim iğnenin 14. 15. günü adet geliyor pazar da bizim 15. gün pazar test yapmak en mantıklısı bizim için valla bende gittim bi gazla kan tahlili verdim ama hiç ümitli değilim benimde tamamen regl olcakmışım gibi sivilcem çıktı hatta üşümem var bildiğin regl belirtileri başka hiçbişe yok
ümitsizliğe kapılma kan sonucun 2 ama belki geç döllenmedir rabbim bilir.dua edelim. inşallah güzel haberler alırız pazar günücanım benim bildiğim iğnenin 14. 15. günü adet geliyor pazar da bizim 15. gün pazar test yapmak en mantıklısı bizim için valla bende gittim bi gazla kan tahlili verdim ama hiç ümitli değilim benimde tamamen regl olcakmışım gibi sivilcem çıktı hatta üşümem var bildiğin regl belirtileri başka hiçbişe yok