Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim ol derse olur biz kulların elinden gelen bişe yok malesef rabbim hayırla sonuçlandırsın ama haberdar olalım birbirimizden
İnşallah herkese nasip etsinRabbim tez zamanda canım ben test fln bişe yapmadım daha ama hiçbi belirti yok zaten ondan boşa yapmiyim dedim haber veririm inşallah

İnşallah herkese nasip etsinRabbim tez zamanda canım ben test fln bişe yapmadım daha ama hiçbi belirti yok zaten ondan boşa yapmiyim dedim haber veririm inşallah
Bende test yapmak için zor durduruyorum kendimi ama 16 mayısa kadar nasıl beklicem bilmiyorum

Kızlar testler negatifse negatif kanda da çıkmadı benim

Eklentiler

• Screenshot_20210505_100858.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 124
Kızlar testler negatifse negatif kanda da çıkmadı benim
Zamani degilmis demekki caninizi sıkmamaya calisin ben boyle negatifleri gordugum zaman direk sey diyorum benim cocugum cok akilli korona zamani gelmek istemiyo o yuzden bekliyo

Çatlama iğnesi 10 günü yok demi kızlar

Eklentiler

• 20210505_152605.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 109
Her ay aynı tek çizgi yoruldum artık dayanacak gücüm kalmadı
Allahtan ümit kesilmez benim kuzenim regl olduktan sonra hamile oldugunu ogrendo yani o kadar umitsizdi ustune regl gordu bittikten sonra gebelik cikti her zaman umut var

Kızlar yardım nolur 11.günüm test yaptım çok silik ikinci çizgi ümitlenmelimiyim Eki Görüntüle 2842188
Benimde ignemin 11. Gunu ben normal kaset test yaptim silik cikti bugun kan verdim ama sizin erken test sanırım ilacin etkiside 11 gune kadar biter diyorlar insallah vardir kaset test varsa bide ondan yapsaniz o daha garanti gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…