- 13 Nisan 2021
- 189
- 204
İnşallah herkese nasip etsinRabbim tez zamanda canım ben test fln bişe yapmadım daha ama hiçbi belirti yok zaten ondan boşa yapmiyim dedim haber veririm inşallahRabbim ol derse olur biz kulların elinden gelen bişe yok malesef rabbim hayırla sonuçlandırsın ama haberdar olalım birbirimizden
Benimde aynı durum atesin artmasını lazim kiAra ara var, vajinal ıslaklık sürekli var ama. Ateşim hala 37.
Bende test yapmak için zor durduruyorum kendimi ama 16 mayısa kadar nasıl beklicem bilmiyorumİnşallah herkese nasip etsinRabbim tez zamanda canım ben test fln bişe yapmadım daha ama hiçbi belirti yok zaten ondan boşa yapmiyim dedim haber veririm inşallah
Aynen canım ben sabah evde test yaptım negatif bide sağlık ocağına kan verdim bakaRabbim ol derse olur biz kulların elinden gelen bişe yok malesef rabbim hayırla sonuçlandırsın ama haberdar olalım birbirimizden
Aynen canım ben sabah evde test yaptım negatif bide sağlık ocağına kan
Senin kaçıncı günün canimAynen canım ben sabah evde test yaptım negatif bide sağlık ocağına kan verdim baka
Zamani degilmis demekki caninizi sıkmamaya calisinKızlar testler negatifse negatifkanda da çıkmadı benim
İğneden snra 8.gunumSenin kaçıncı günün canim
Ozaman benimde negatifedir adet olmayı bekliycezKızlar testler negatifse negatifkanda da çıkmadı benim
Hamilesin cnm hayırlı olsun bende yaptım 10 gün yok çıkmadiBenim 15.günüm testim böyle çıktı
Benim 10.günde silik çıkmıştı 15.günde silik çıktı ya yenidir 10.günde iğnenin etkisidir herhaldeHamilesin cnm hayırlı olsun bende yaptım 10 gün yok çıkmadi
Ama bak benim teste silik bile yokBenim 10.günde silik çıkmıştı 15.günde silik çıktı ya yenidir 10.günde iğnenin etkisidir herhalde
Bende goremedm ama daha erken belki gec dollenme falan olursa 2 3 gun sonra tekrar yap istersenÇatlama iğnesi 10 günü yok demi kızlar
Her ay aynı tek çizgi yoruldum artık dayanacak gücüm kalmadıBende goremedm ama daha erken belki gec dollenme falan olursa 2 3 gun sonra tekrar yap istersen
Allahtan ümit kesilmezHer ay aynı tek çizgi yoruldum artık dayanacak gücüm kalmadı
Benimde ignemin 11. Gunu ben normal kaset test yaptim silik cikti bugun kan verdim ama sizin erken test sanırım ilacin etkiside 11 gune kadar biter diyorlar insallah vardirKızlar yardım nolur 11.günüm test yaptım çok silik ikinci çizgi ümitlenmelimiyim Eki Görüntüle 2842188