- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
suan yollyamam kendim zor goruyorum fotoda hic gorunmez insallah dedigin gibi koyulasir canim ya insallah sende guzel haberi alirsin ama iste ignenin 10.gunu umitlenmiyorum iki gun sonra tekrar denicem sende durumlar nasilayyyy hadii inşallahh koyulaşııır resim at bakalım inşallah koyulaşır canim ya artarak ilerlesin
valla kuzum regl olmadan önce ne hissediliyorsa aynıları var başkada hiçbişi yok ümitlensek bi türlü ümitlenmesek bi türlü beklemekde çok zor 10.günümüz ikimizinde ben pazara kadar asla test yapmicam demiştirim ama gaza geldim senden görünce yapsammı :)))suan yollyamam kendim zor goruyorum fotoda hic gorunmez insallah dedigin gibi koyulasir canim ya insallah sende guzel haberi alirsin ama iste ignenin 10.gunu umitlenmiyorum iki gun sonra tekrar denicem sende durumlar nasil
Kan mı yaptınTest yaptım zaten. Tertemiz bir tek çizgi aldım
kiz ne duruyosunvalla kuzum regl olmadan önce ne hissediliyorsa aynıları var başkada hiçbişi yok ümitlensek bi türlü ümitlenmesek bi türlü beklemekde çok zor 10.günümüz ikimizinde ben pazara kadar asla test yapmicam demiştirim ama gaza geldim senden görünce yapsammı :)))
Nouuvv 10. Güne etki kalmıyor burda çoğumuz 8. 9. Günden beri test yapıyoruz negatif. Gebe olabilir yani arkafaşınızkiz ne duruyosunAz once bi arkadasinda hafif silik cikti onunda 10.gunu. Aslinda ignenin etkisidir biliyorum. Arkadasa diyorum ignenin etkisidir ama kagitta 10.gun etkisi gecer diyor umut ediyor yazik dedim herhalde kisiden kisiye degisir bunlar hayirlisi olsun insallah
Dogru diyorsun canim yinede kisiden kisiye degisiklik gosterebilir hemen umutlanmamak gerek 12-14 gunleri yapilmasi daha uygun diye dusunuyorumNouuvv 10. Güne etki kalmıyor burda çoğumuz 8. 9. Günden beri test yapıyoruz negatif. Gebe olabilir yani arkafaşınız
Bende aynı durumdayim 15. Günüm kaset test yaptim bugün negatifKızlar merhaba. Bugün iğneden sonraki 15. Günüm evde idrar testi yaptım negatif. Böyle olup pozitife dönen var mı aranızda?
Kızlar benim de hep negatif çıktı. Hem de erken gebelikler. Kan verdim yarın sonuç gelir. Size haber veririm durumu. Ona göre bi daha yorumlarızBende aynı durumdayim 15. Günüm kaset test yaptim bugün negatif
Hakkinda hayirlisi olsunKızlar benim de hep negatif çıktı. Hem de erken gebelikler. Kan verdim yarın sonuç gelir. Size haber veririm durumu. Ona göre bi daha yorumlarız
Inşallah hamilesindir canım bende bugün kan verecektim sağlık ocağı yapmiyoruz dedi kısıtlamadan dolayı öyle olunca kaset test yaptimKızlar benim de hep negatif çıktı. Hem de erken gebelikler. Kan verdim yarın sonuç gelir. Size haber veririm durumu. Ona göre bi daha yorumlarızinsa
Valla iki aydır o kadar üzülüyorum ki.Bende aynı durumdayim 15. Günüm kaset test yaptim bugün negatif
Sağlık ocakları da kafasına göre davranıyor heralde. Ben de sağlık ocağına verdim. Paşa paşa aldılar vallaInşallah hamilesindir canım bende bugün kan verecektim sağlık ocağı yapmiyoruz dedi kısıtlamadan dolayı öyle olunca kaset test yaptim
Valla iki aydır o kadar üzülüyorum ki.
Inşallah bu ay yüzün güler canımValla iki aydır o kadar üzülüyorum ki.
Bana alamiyoruz dedi acile git dedi kafasına göre iş yapıyorlar demekkiSağlık ocakları da kafasına göre davranıyor heralde. Ben de sağlık ocağına verdim. Paşa paşa aldılar valla
Akıntı varmı sendeSağlık ocakları da kafasına göre davranıyor heralde. Ben de sağlık ocağına verdim. Paşa paşa aldılar valla
Ara ara var, vajinal ıslaklık sürekli var ama. Ateşim hala 37.Akıntı varmı sende
Dogru diyorsun ben merak ettigim icin nasil bisey nasil bir duygudur diyeama cok cok cok silik gordum suan. Dedigin gibi beklicez Rabbim bu ayda yuzumuzu guldursun insallah canim hayirlisini versin hepimiz ic
Acile git canım ben gittim hem rahim duvarıma baktı hem kan aldiInşallah hamilesindir canım bende bugün kan verecektim sağlık ocağı yapmiyoruz dedi kısıtlamadan dolayı öyle olunca kaset test yaptim
Cümlemizin inşallah canımmmInşallah bu ay yüzün güler canım
Amin canım ben dayanamayıp acele gittim şuan rahim duvarim kalınlaşmış buda iyi biseymis insallh bu mübarek ay bitmeden anneler gününe bekledgimiz
Rabbim ol derse olur biz kulların elinden gelen bişe yok malesef rabbim hayırla sonuçlandırsın ama haberdar olalım birbirimizdenHicbise yokkendi kendime hayalet gobek deligimin etrafinda batmalar hissediyorum goguslerde hicbisi yok 9.gun de bitti 10 a girdik bakalım
Senin kaçıncı gündü canım inşallah kanda güzel sonuç çıkar dualarım hepinizleKızlar benim de hep negatif çıktı. Hem de erken gebelikler. Kan verdim yarın sonuç gelir. Size haber veririm durumu. Ona göre bi daha yorumlarız