Tamam canım benim inşalla vardır erkendir ondsn cıkmamıştirAllahtan ümit kesilmez benim kuzenim regl olduktan sonra hamile oldugunu ogrendo yani o kadar umitsizdi ustune regl gordu bittikten sonra gebelik cikti her zaman umut var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım benim inşalla vardır erkendir ondsn cıkmamıştirAllahtan ümit kesilmez benim kuzenim regl olduktan sonra hamile oldugunu ogrendo yani o kadar umitsizdi ustune regl gordu bittikten sonra gebelik cikti her zaman umut var
Ay yok kaset testim evet canim erken test valla ümitlenmelimiyim iğne etkisimidir ağlıcam şimdiBenimde ignemin 11. Gunu ben normal kaset test yaptim silik cikti bugun kan verdim ama sizin erken test sanırım ilacin etkiside 11 gune kadar biter diyorlar insallah vardir kaset test varsa bide ondan yapsaniz o daha garanti gibi
Kanda çıktımı canımBenimde ignemin 11. Gunu ben normal kaset test yaptim silik cikti bugun kan verdim ama sizin erken test sanırım ilacin etkiside 11 gune kadar biter diyorlar insallah vardir kaset test varsa bide ondan yapsaniz o daha garanti gibi
Sizin testin resmi var mı kan sonucunuz çıktım Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar versinBenimde ignemin 11. Gunu ben normal kaset test yaptim silik cikti bugun kan verdim ama sizin erken test sanırım ilacin etkiside 11 gune kadar biter diyorlar insallah vardir kaset test varsa bide ondan yapsaniz o daha garanti gibi
Canım benim 10 günü ben kaset test yaptım acaba ondan mı çıkmadı ki erken gebelik testi yok benim elimdeKızlar yardım nolur 11.günüm test yaptım çok silik ikinci çizgi ümitlenmelimiyim Eki Görüntüle 2842188
Aksam 8e dkadar cikar dediler beklemedeyim dahaSizin testin resmi var mı kan sonucunuz çıktım Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar versin
Kaçıncı günüAksam 8e dkadar cikar dediler beklemedeyim daha
11. GunumKaçıncı günü
Ay sizde de görünüyor hadi inşallahhhhhAksam 8e dkadar cikar dediler beklemedeyim daha
Harika görünüyorrrrrBenim 15.günüm testim böyle çıktı
Rabbbim nasip etsin hepimize insallaaahhhAy sizde de görünüyor hadi inşallahhhhh
Canım benim 10 günü ben kaset test yaptım acaba ondan mı çıkmadı ki erken gebelik testi yok benim elimdegünlerde demek
Benim yok o zaman ondan çıkmadı hayırlı olsun canım benim11. Gunum
Tmm 3 4 güne bidaha yapacam14. Gün birdaha denemekte fayda var bence canım
Belirtin varmı11. Gunum
Goguslerim dokununca aciyo dune ladar da regl agrisi oluyodu 1 2 defa o kadar bende de yoktur blki ilacin etkisi duruyo olabilir fazla sevinmiyorim suan ne gelirse AllahtanBelirtin varmı
Anladım canım benim benimde göğüslerimde var acioGoguslerim dokununca aciyo dune ladar da regl agrisi oluyodu 1 2 defa o kadar bende de yoktur blki ilacin etkisi duruyo olabilir fazla sevinmiyorim suan ne gelirse Allahtan
Adet günün geçtimiGoguslerim dokununca aciyo dune ladar da regl agrisi oluyodu 1 2 defa o kadar bende de yoktur blki ilacin etkisi duruyo olabilir fazla sevinmiyorim suan ne gelirse Allahtan
Ayyy ne güzel ya çok sevindim. Sağlıkla ilerlesin hamileliğin, kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Benim 15.günüm testim böyle çıktı