- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 34
Yaptım canım negatif malesefCanım naptın Bi daha test yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım canım negatif malesefCanım naptın Bi daha test yaptın mı
Adet olmadıysan düşürme kendini canım Bi kadın 13. Gün negatif 15. Pozitif görmüş bende yarın kan vermeye gideceğimYaptım canım negatif malesef
Canım erken gebelik testi yaptım ama hayırlısı tabi. Daha 14. Günün dolmasına 4 gün var. 5 mayısta dolacak ama dediğim gibi hayırlısı inşallah. Boşa da kendimi heveslendirmek istemiyorum.Adet olmadıysan düşürme kendini canım Bi kadın 13. Gün negatif 15. Pozitif görmüş bende yarın kan vermeye gideceğim
Bende pek sanmıyorum canım bende bugün test yaptım negatif çıktı ama çok gerildim yarın kan vereceğim benimde seninle aynı doktorun söylediği tarih 5 mayıs 20si Çatlatma iğnesiCanım erken gebelik testi yaptım ama hayırlısı tabi. Daha 14. Günün dolmasına 4 gün var. 5 mayısta dolacak ama dediğim gibi hayırlısı inşallah. Boşa da kendimi heveslendirmek istemiyorum.
İnşAllah seninki pozitif çıkar canım. Güzel sonuçlarla gelirsin inşallah
Pazartesiyi bekle istersen canım kan için, 12. Gün o zaman oluyır. Germe sen kendini hiç varsa da şimdi çıkmayabilir zaten.Bende pek sanmıyorum canım bende bugün test yaptım negatif çıktı ama çok gerildim yarın kan vereceğim benimde seninle aynı doktorun söylediği tarih 5 mayıs 20si Çatlatma iğnesi
Mecbur beklicem artık bebekten değilde bu ağrı sonucu kist vs oluşur diye korkuyorum açıkcasıBekle bence canim geçen ay iğneden sonra aşırı batma olmuştu bende çok ümitlenmiştim beklemekte fayda var hiç takılma düşünme başka şeylerle meşgul olalım unutalım:)
Genelde oluşmuyor, çatlama iğnesi sayesinde çatlayıp atılıyor merak etme senMecbur beklicem artık bebekten değilde bu ağrı sonucu kist vs oluşur diye korkuyorum açıkcası
Olmaz inşallah merak etme canım geçen ay çok ağrım oldu iğneden sonra kist filan hiçbişe olmadı adetle atılır giderMecbur beklicem artık bebekten değilde bu ağrı sonucu kist vs oluşur diye korkuyorum açıkcası
Bilemiyorum canım haber veririmPazartesiyi bekle istersen canım kan için, 12. Gün o zaman oluyır. Germe sen kendini hiç varsa da şimdi çıkmayabilir zaten.
Tamam canım takipteyimBilemiyorum canım haber veririm
Ayy inşallahhh canım çok sağol içim ferahladı birazGenelde oluşmuyor, çatlama iğnesi sayesinde çatlayıp atılıyor merak etme sen
İnşallahh canımOlmaz inşallah merak etme canım geçen ay çok ağrım oldu iğneden sonra kist filan hiçbişe olmadı adetle atılır gider
Bende 26 sında iğne oldum hayırlısı herkes için 15 gün dolunca test yapıcamKızlar merhaba ben 26 nisanda ovitrelle çatlatma oldum 1 mayıs kasık ağrım mide bulantım artınca acile gittik kan verdik hcg 21,24 çıktı iğne vurulalı altı gün oldu iğne vurulduğu gün ilacın etkisi 20-30muş zamanla düşmesi gerekiyormuş ama altıncı gün için oldukça yüksek değil mi idrarda da silik çıkmıştı sizde gebelik mi ilaç etkisi mi
İnşallah güzel haberler alırızBende 26 sında iğne oldum hayırlısı herkes için 15 gün dolunca test yapıcam
İnşallah sonuç alınca yaz bana haber verİnşallah güzel haberler alırız
Mutlaka yazacağıııımİnşallah sonuç alınca yaz bana haber ver
Merhabalar canım bende 5gun oluyo ovitrelle iğne olalı kan verdim ve 70.34cikti ama korkuyorum acaba iğne mi bukadar yaptı yuksekKızlar merhaba ben 26 nisanda ovitrelle çatlatma oldum 1 mayıs kasık ağrım mide bulantım artınca acile gittik kan verdik hcg 21,24 çıktı iğne vurulalı altı gün oldu iğne vurulduğu gün ilacın etkisi 20-30muş zamanla düşmesi gerekiyormuş ama altıncı gün için oldukça yüksek değil mi idrarda da silik çıkmıştı sizde gebelik mi ilaç etkisi mi
Kaldı 4 gün ay ne çabuk geçiyor benimde akıntı çok göğsüm dokununca ağrıyor kasık ağrısıda var bakalım hayırlısı allahtan ümit kesilmez10. Gün idrar da negatif akıntım fazla bel ağrım bar ğöğsüm dolgun
ne için kan verdiniz 5 gün tutsa çıkmaz bile iğne değerleri yükseltiyorMerhabalar canım bende 5gun oluyo ovitrelle iğne olalı kan verdim ve 70.34cikti ama korkuyorum acaba iğne mi bukadar yaptı yuksek