- 23 Mart 2020
- 402
- 117
- 28
Doğru söylüyorsun ama ne bileyim ya. Teşekkür ederim desteğin için canım. 5inde kan mı vereceksinKız pas olur mu. 14 gün bi geçsin sonra bi daha bakacağız. Hcg şuan kanda bile yok. Yuvalanma aşamasında daha. İdrara ne ara geçecek bi dur
Yok idrar testi yapacağım. Eğer 20sinde vurulduysan Kan vereceksen 3ü de uygunmuş. Hepimiz aynı yoldayız kuzum olur mu öyle şey. Birbirimize destek vererek inşallah güzele odaklanıp çift çizgiyi göreceğizDoğru söylüyorsun ama ne bileyim ya. Teşekkür ederim desteğin için canım. 5inde kan mı vereceksin
İnşallah kuzum aynen ben 3ünde kan vermek istiyorum ama bakalım 3ünde kan verirsem 5inde Bi daha veririm artış var mı diye de bakarım kurtulurum gibi. Belirti var mı sende hiç kuzuYok idrar testi yapacağım. Eğer 20sinde vurulduysan Kan vereceksen 3ü de uygunmuş. Hepimiz aynı yoldayız kuzum olur mu öyle şey. Birbirimize destek vererek inşallah güzele odaklanıp çift çizgiyi göreceğiz
Ara ara gözümün önü kararıyor, alt karnım, kasıklarım, yumurtalıklarımda batma oluyor. Belim ağrıyor. Ve ayaklarım aylardır yanıyordu. 3 gündür donuyor. Isıtamıyorum kesinlikle. Bi de azıcık çişim gelse sanki çok gelmiş gibi gidiyorum tuvalete.İnşallah kuzum aynen ben 3ünde kan vermek istiyorum ama bakalım 3ünde kan verirsem 5inde Bi daha veririm artış var mı diye de bakarım kurtulurum gibi. Belirti var mı sende hiç kuzu
Bende de çok değişik Bi kasık ağrısı var kuzum dün bacaklarım çok ağrıdı bende tam tersi hep soğuk olurum sıcağım bu aralar birde affedersin benm midede gaz çok sürekli Bi getirme ihtiyacı ve durumu var bakaln nasip inşallah vardırAra ara gözümün önü kararıyor, alt karnım, kasıklarım, yumurtalıklarımda batma oluyor. Belim ağrıyor. Ve ayaklarım aylardır yanıyordu. 3 gündür donuyor. Isıtamıyorum kesinlikle. Bi de azıcık çişim gelse sanki çok gelmiş gibi gidiyorum tuvalete.Belki belirti belki de ben kendimi çok dinliyorum
İnşallah kuzum. Benimde ilk günler öyle oldu. Ateş basıyordu. Allahım nasıl yanıyordum. Geçti o. Şimdi donuyorumBende de çok değişik Bi kasık ağrısı var kuzum dün bacaklarım çok ağrıdı bende tam tersi hep soğuk olurum sıcağım bu aralar birde affedersin benm midede gaz çok sürekli Bi getirme ihtiyacı ve durumu var bakaln nasip inşallah vardır
İnşallah kuzum. Benimde ilk günler öyle oldu. Ateş basıyordu. Allahım nasıl yanıyordum. Geçti o. Şimdi donuyorum
Kuzum şuan erken zaten test için 12 14 günde denemek lazımRabbim utandırmasın inşallah acaba böyle olup pozitife dönen var mı
Bu ay çok umutlanmışım onu farkettimKuzum şuan erken zaten test için 12 14 günde denemek lazım
Ayy gebişsin inşallah canımm hemen kan testi yapmalısın hayırlı olsunİğnenin 14. Günü
İnşallah canım yarın kan vericem tüm isteyenlere nasip olur inşallahAyy gebişsin inşallah canımm hemen kan testi yapmalısın hayırlı olsun
Amiiinnnn inşallahhhhİnşallah canım yarın kan vericem tüm isteyenlere nasip olur inşallah
İnşallahhhh canım hepimize nasip olsun en kısa zamanda bende de akıntı başladı üçüncü günü rengi beyaz kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti geçen ay yaşadım bu ay çoook çok az akıntı aynıydı bu akıntının anlamı ne acaba çatladı bitti mi nedir bilemedimİnşallah rabbim hayırlısıyla bizede bebekler nasip eder çok istiyorum ama olmicakmış gibi hissediyorum her ay hüsranla karşılaştığım için bu benim ilk tedavi denemem çok korkuyorum olmicakmış gibi hissesiyorum gögüs hassasiyetim var ve akıntım var kasık ağrılarım 2 gün oldu geçti şuan 5. Günüm sizde ne gibi belirtiler var?
Ay inşallah canım herkesin hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum bu başlıktaBende 25nısanda oldum:)) aynı zamanlarız canımm ınsallah hayırlı sonuclar alırız
İnşallahhhh canım hepimize nasip olsun en kısa zamanda bende de akıntı başladı üçüncü günü rengi beyaz kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti geçen ay yaşadım bu ay çoook çok az akıntı aynıydı bu akıntının anlamı ne acaba çatladı bitti mi nedir bilemedim
Benimde vücudum sıcak ateş gibi ama kendim sıtmalanıyorum anlamadımKızlar vücudum yanıyor her gece üst değiştiriyorum terden ayaklarım buz gibi ısıtamıyorummm
hiç kendini dinleme canım devamlı kendini oyala meşgul ol verimli geçir bol bol aktivite yap inşallahhh farkında bile olmadan hayırlı sonucu alırsınAkıntı bendede azaldı çok az oluyor kasık ağrılarım ara ara oluyor birde bugün aşırı yorgun ve uykulu hissediyorum kendimi iftarımı zor yaptım çok duygusallaştım saçma şeylere ağladım bilmiyorum iğnenin etkisinden yada piskolojik