Gebeliğe Hazırlık Ovitreelle çatlatma iğnesi yapanlar gelin birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende 22sinde iğne vuruldum doktor nisanın 24 26 28 30 ve mayısın 2sinde ilişki önerdi. 2sinden sonrası için bir şey demedi sizce gün aşırı denemeye devam mı etmeli

hiç kendini dinleme canım devamlı kendini oyala meşgul ol verimli geçir bol bol aktivite yap inşallahhh farkında bile olmadan hayırlı sonucu alırsın
Aminn inşallah doktor sana ne zaman test yap dedi benmki adetin gecikince yap 14 gün vs yapma yanılırsın dedi bilmiyorum 🙄

Merhaba ben de bu sabah ilk kez yaptırdım iğne , bir hafta çalışın dedi doktor :KK66: Adet olursan tekrar klomen başla ve sonra yine gel dedi .

Aminn inşallah doktor sana ne zaman test yap dedi benmki adetin gecikince yap 14 gün vs yapma yanılırsın dedi bilmiyorum 🙄
Benimki de adet gecikmeden test istemiyor canım bekliyoruz napalım on onbeş gün daha beklicem hesapladığım adet tarihim 9 mayıs benim ilk iğneden 15 gün sonra oldum ama buarada belirti hissetmiyorum sıcak basması dışında sende hiç belirti var mıı

Benimki de adet gecikmeden test istemiyor canım bekliyoruz napalım on onbeş gün daha beklicem hesapladığım adet tarihim 9 mayıs benim ilk iğneden 15 gün sonra oldum ama buarada belirti hissetmiyorum sıcak basması dışında sende hiç belirti var mıı
Bugün sol kasığımda batma var ilk defa böle bişe yaşıyorum ayağı kalkınca batıyor benimde 15 mayısta adet tarihim ama dayanamıyorm

Bugün sol kasığımda batma var ilk defa böle bişe yaşıyorum ayağı kalkınca batıyor benimde 15 mayısta adet tarihim ama dayanamıyorm
Bekle bence canim geçen ay iğneden sonra aşırı batma olmuştu bende çok ümitlenmiştim beklemekte fayda var hiç takılma düşünme başka şeylerle meşgul olalım unutalım:)

Kızlar merhabalar ben ovitrelle ignemi 27nisanda büründüm ama 4gundur kasıklarım agriyo ve doluluk hissediyorum sert yani ve vücut isim baya yüksek ama ben arada üşüyorum normalmi bu

Kızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalım 😊 inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder 🙏🙏 belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
2 tane çatlatma iğnesinin olma sebebi var mı?
Ben ilk kez yaptırdım ama 1 tane oldu

X