Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah doktor sana ne zaman test yap dedi benmki adetin gecikince yap 14 gün vs yapma yanılırsın dedi bilmiyorumhiç kendini dinleme canım devamlı kendini oyala meşgul ol verimli geçir bol bol aktivite yap inşallahhh farkında bile olmadan hayırlı sonucu alırsın
Benimki de adet gecikmeden test istemiyor canım bekliyoruz napalım on onbeş gün daha beklicem hesapladığım adet tarihim 9 mayıs benim ilk iğneden 15 gün sonra oldum ama buarada belirti hissetmiyorum sıcak basması dışında sende hiç belirti var mııAminn inşallah doktor sana ne zaman test yap dedi benmki adetin gecikince yap 14 gün vs yapma yanılırsın dedi bilmiyorum
Bugün sol kasığımda batma var ilk defa böle bişe yaşıyorum ayağı kalkınca batıyor benimde 15 mayısta adet tarihim ama dayanamıyormBenimki de adet gecikmeden test istemiyor canım bekliyoruz napalım on onbeş gün daha beklicem hesapladığım adet tarihim 9 mayıs benim ilk iğneden 15 gün sonra oldum ama buarada belirti hissetmiyorum sıcak basması dışında sende hiç belirti var mıı
10. Gün idrar da negatif akıntım fazla bel ağrım bar ğöğsüm dolgunBugün bir gün daha geçti
Kaldı 4 gün ay ne çabuk geçiyor benimde akıntı çok göğsüm dokununca ağrıyor kasık ağrısıda var bakalım hayırlısı allahtan ümit kesilmez10. Gün idrar da negatif akıntım fazla bel ağrım bar ğöğsüm dolgun
Bekle bence canim geçen ay iğneden sonra aşırı batma olmuştu bende çok ümitlenmiştim beklemekte fayda var hiç takılma düşünme başka şeylerle meşgul olalım unutalım:)Bugün sol kasığımda batma var ilk defa böle bişe yaşıyorum ayağı kalkınca batıyor benimde 15 mayısta adet tarihim ama dayanamıyorm
Evwt bendede oldu ıkı gün sonra gıttı suan yokKızlar hepimizde ortak yoğun beyaz akıntı var demekki iğne yapıyor dimi
Kızlar merhabalar ben ovitrelle ignemi 27nisanda büründüm ama 4gundur kasıklarım agriyo ve doluluk hissediyorum sert yani ve vücut isim baya yüksek ama ben arada üşüyorum normalmi
Benim hala devam ediyor üç gün bitti koku yok şükür koku da olsa mantar dicemEvwt bendede oldu ıkı gün sonra gıttı suan yok
Aynıyız neden acaba bu bn geçen yıl ovitrelle ile hamile kaldım ama böyle bişey yasamadmValla bende vücut ısım yüksek ama ısınamıyorum olayını yaşıyorum canım
2 tane çatlatma iğnesinin olma sebebi var mı?Kızlar merhaba 13 Nisan 2 tane çatlatma iğnesi yaptım hayırlısıyla bugün 7. Günüm gelin süreci birlikte yaşayalım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder belirtileriniz neler 27 Nisan test günüm sizin ne zaman ?
Bu yumurtlama döneminde zaten olmaz mı?Kızlar hepimizde ortak yoğun beyaz akıntı var demekki iğne yapıyor dimi
Bende ilkinde 1 tane oldum ama 2. Tedavide 2 tane verdi doktorum sebebini inanki ben de bilmiyorum2 tane çatlatma iğnesinin olma sebebi var mı?
Ben ilk kez yaptırdım ama 1 tane oldu
Canım naptın Bi daha test yaptın mıKuzum şuan erken zaten test için 12 14 günde denemek lazım