Gebeliğe Hazırlık Ovitelle ve femera ile gün sayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı olsun öncelikle.İğneyi vurulduktan kaç saat sonra ilk ilişkiyi yaşadın ve sonrasında nasıl oldu?
İğneyi 17 Temmuz saat 11.30 gibi vurdurdum ilk değerlendirme 19 Temmuz saat 01:30 gibi oldu 38. Saat gibi oldu yani, 20 Temmuz 18:00 ve 21 temmuz 01:00 gibi saatler tamamen doktorun talebiydi. Ardından ilişki yasağı verdi, Takibini kendisi bu şekilde yaptı. Fazla detay verdim kusura bakmayın umarım aklınızda soru işareti kalmaz.

İğneyi 17 Temmuz saat 11.30 gibi vurdurdum ilk değerlendirme 19 Temmuz saat 01:30 gibi oldu 38. Saat gibi oldu yani, 20 Temmuz 18:00 ve 21 temmuz 01:00 gibi saatler tamamen doktorun talebiydi. Ardından ilişki yasağı verdi, Takibini kendisi bu şekilde yaptı. Fazla detay verdim kusura bakmayın umarım aklınızda soru işareti kalmaz.
Çok teşekkür ederim.Genelde 36. Saatte birlikte olun diyorlar bazıları 24.saatte yaşamış benimde aklıma takıldı demekki olunca 38. Saatte de oluyormuş.Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Bende klomen kullancam bu ay beş gün kullan dedi ilaç bittikten 3 gün sonra gel dedi.Gideceğim muhtemelen çatlama iğnesi yapacakta bundan önce yaptırdığımda yumurtam çatlamış mı diye kontrole çağırmadı özele gidiyorum bende.Çatlama olmuş mu diye kontrol için talep isteyecem bende

Pazar günü öğlen 12:00 de vurdum iğnemi canım. O günü de sayılıyor mu bilmiyorum eğer sayılıyorsa 7. günümdeyim 🤗🙏🏼 Bugün test yaptım negatifi görmek için henüz tam olmamış,haftaya Cumartesi tekrar yapacağım bakalım 🙏🏼 Aslında doktorum adetin geçince test yap dedi ama burada ilaçtan dolayı adeti geçende çok gördüm bende o yüzden sadece negatifi görmek için yapıyorum,pozitif görürsem sonrasında en azından ilaç etkisi olmadığını anlarım diye düşündüm 😅
Merhaba bende 29 temmuzda iğne vuruldum 12ağustos beklenen adet günüm (iğneden sonra 14.gün oluyo) adetim gelmezse yapıcam bende o gün test .sizle aynı gün oluyo😊varmı bi belirti sizde bende hiç bişey yok

Selamlar bende 29 temmuzda iğne vuruldum ama doktor bana saat vermedi ilişki için şu 3 günü ful değerlendirin dedi. Bizde 29 temmuz cumartesi gündüz iğnem oldu akşam ilişki-30 temmuz sabah ve akşam ilişki- 31 temmuz akşam ilişki yaptık .umarım doğru olmuştur.sonrasında 2 güne bir yapıyoruz .cumartesi bat günüm ogün gelemzse adetim test yapıcam iğneden sonra 14.gün oluyor.

Öncelikle herkese merhaba bende çatlatma iğnesiyle bir sürece girdim ve eğer hamile olursam bu süreci burada paylaşacağıma ant içmiştim😂🙈
İlk regli tarihim 6 temmuzdu ve 3. Gününde doktora gittiğimde femara isminde bir ilaç vermişti 5 gün kullan gel dediğinde 5. Gün yumurtam 14 mm di. pazartesi yeniden gel kontrol edelim dedi, gittim 21 mm olmuştu. Doğrudan çatlatma iğnesi verdi ve bugün iğneyi yaptır dedi. iğne vurulduktan tam 36 saat sonra ilişki önerdi ve iğneyi vurduktan sonraki gün gel çatlama olmuş mu bakalım demişti. Gittim çatlama olmuştu 2 gün daha doktorumun belirttiği saatte birliktelik yaşadık. Ardından 2 hafta sonra gel dedi ve en zorlu süreç o zaman başladı inanın. İğnenin hiç bir yan etkisini yaşamadım ağrı sızı sancı vs yoktu tabi 14gün dayanamadığım için evde kaset test yaptım ilk test iğneden 6 gün sonraydı pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olduğunu biliyordum ardından yaptığım test negatif çıkınca iğne etkisini kaybetmiştir diye düşündüm 10. Gün erken gebelik testi aldım ve çok silik bi çizgi gördüm bir gün sonra dayanamadım kan verdim 3.99 çıktı umudum kırılmıştı 3 gün sonra kendi doktoruma gittim kan testi yaptı ve Hcg 88 hamilesiniz dedi😍 regl tarihime daha 4 gün vardı. 2 gün sonra yeniden yaptırdı ve 282 çıktı sonucum. Şuan henüz 4 haftalık bir susam tanesi❣️ rabbim isteyen herkese nasip etsin hepinize dua ediyorum😍
Siz ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullanaramı gene kaldınız.daha önceki aylarda kullanmışmıydınız? Tebrik ederim hayırlısı uğurlunolsun Allah sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin 🧿

Merhaba bende 29 temmuzda iğne vuruldum 12ağustos beklenen adet günüm (iğneden sonra 14.gün oluyo) adetim gelmezse yapıcam bende o gün test .sizle aynı gün oluyo😊varmı bi belirti sizde bende hiç bişey yok
Merhaba,iğneyi vurulduğumda baya etki yapmıştı,ilk hamileliğimde yaşadığım tüm belirtileri yaşadım resmen kasıklarım,belimde ağrı, göğüste sızı ve aşırı uyku hali yaptı,ilacın etkisi gittikçe onlarda azaldı,şimdi uyku halim biraz devam ediyor,ara ara kasıklarıma batma oluyor, sağ kasık tarafımda yanma gibi bir his var bilemedim 🤷🏼‍♀️ Benim beklenen adet tarihim 16 Ağustos bakalım hayırlısı 🙏🏼

Çok teşekkür ederim.Genelde 36. Saatte birlikte olun diyorlar bazıları 24.saatte yaşamış benimde aklıma takıldı demekki olunca 38. Saatte de oluyormuş.Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Bende klomen kullancam bu ay beş gün kullan dedi ilaç bittikten 3 gün sonra gel dedi.Gideceğim muhtemelen çatlama iğnesi yapacakta bundan önce yaptırdığımda yumurtam çatlamış mı diye kontrole çağırmadı özele gidiyorum bende.Çatlama olmuş mu diye kontrol için talep isteyecem bende
Bencede talep edin doktorunuzdan bu anlamda yardımcı olur. Birde bir süre kilo verdim tiroidim yüksekti onu istenen seviyeye getirdik, doktorum klomenin pcos larda çok fayda etmediğini iletmişti keza bende bundan 1 sene önce klomen de kullanmıştım ama yumurtalar büyümemişti femara bana iyi geldi ve tabikii zayıflayıp tsh mı düşürmekte

Selamlar bende 29 temmuzda iğne vuruldum ama doktor bana saat vermedi ilişki için şu 3 günü ful değerlendirin dedi. Bizde 29 temmuz cumartesi gündüz iğnem oldu akşam ilişki-30 temmuz sabah ve akşam ilişki- 31 temmuz akşam ilişki yaptık .umarım doğru olmuştur.sonrasında 2 güne bir yapıyoruz .cumartesi bat günüm ogün gelemzse adetim test yapıcam iğneden sonra 14.gün oluyor.
Umarım güzel haberlerinizi paylaşırsınız bizlerle 😍 doktorunuz nasıl uygun gördüyse o şekilde ilerlemeniz sağlıklı olur. Sadece sperm kalitesini düşürmemek adına sık sık ilişki önerilmiyor diye biliyorum yinede Dr daha iyi bilir

Siz ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullanaramı gene kaldınız.daha önceki aylarda kullanmışmıydınız? Tebrik ederim hayırlısı uğurlunolsun Allah sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin 🧿
Amin inşallah🙏 daha önce 2 kere klomen kullanmıştım ama üzerinden baya zaman geçti ve o süreçte kilom fazlaydı ayrıca tsh ım yüksekti hiç yumurtam gelişmedi. Sonra baya bi ara vermiştim ilaç kullanma sürecine ardından başka doktorla devam ettim femara ilacını verdi yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi yaptık. Sonrasını biliyorsunuz😊

Amin inşallah🙏 daha önce 2 kere klomen kullanmıştım ama üzerinden baya zaman geçti ve o süreçte kilom fazlaydı ayrıca tsh ım yüksekti hiç yumurtam gelişmedi. Sonra baya bi ara vermiştim ilaç kullanma sürecine ardından başka doktorla devam ettim femara ilacını verdi yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi yaptık. Sonrasını biliyorsunuz😊
Bende ilk gebelime femara ile kalmıştım

Bencede talep edin doktorunuzdan bu anlamda yardımcı olur. Birde bir süre kilo verdim tiroidim yüksekti onu istenen seviyeye getirdik, doktorum klomenin pcos larda çok fayda etmediğini iletmişti keza bende bundan 1 sene önce klomen de kullanmıştım ama yumurtalar büyümemişti femara bana iyi geldi ve tabikii zayıflayıp tsh mı düşürmekte
Bakalım bu ay klomen deneyecez bünyeden bünyeyede değişiyormuş ilacın etkisi

Kızlar bir açıklama yapmak istedim biliyor sunuz ben dün kan verdim negatif sonuç aldım doktorum eğer adet olursan 3. Günü tekrar femera başla dedi eğer olmazsa da günün geçerse tekrar kan ver dedi geç döllenme olma ihtimali olabilir dedi bu ay da çatlatma iğnesi deniyecez dedi ama bu ay çok umutluyum dedi çünkü vücudunu tamamen hazırladık gebeliğe dedi burdan gelişmeleri paylascam sizinle yine

X