• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovireletta çatlatma iğnesi

Seni çok iyi anlıyorum devletteki doktorları hep gezdim nerdeyse kimse önemsemedi yaşım genç DİE şimdiki de doktor ilgilendi önerilerini dikkate alcam şimdi özele gittim en sonunda kimsenin söylemediklerini söyledi bu doktor inşallah hepimiz olumlu sonuç alırız
Aynn doktorlar başında salıyor boş yere oyaliyor şimdiki gittiğim hastaneden çok memnunum uzak ama baya ilgileniyor lar

Bende 2 senelik evliyim hiç korunmadigimiz halde hiç hamile kalmadım bnde polikistik over var esiminde hafif değerleri düşük ama ikimizede normal yolla olur dedi ilk tedavisi bnm aşılama olacaktım nasip olmadı bakalım her ser de vardı r bir hayır bence gününe kadar yapma test burda birinde okumuştum 5. 7. Günü pozitif 12.gunu negatif 15 .günü pozitif çıkmış ve hamileymiş sonuçla r yanıltıcı olabiliyor gününde bn hem test hem kan vermeyi düşünüyorum
Ya beni ümitlendirdin Bi an canım yazdığını okuyunca. Benim iğnem 24ünde oldu bat 7 eylül. Bugun sabah yaptım test negatifti inşallah pozitife döner 😔

Back