Amin insallahAllahm inşallah güzel haberler alırsın
Amin inşallah benimde dün böyle koyulukta idi bugünde yapıp fotoğraf atarım rabbim hepimizin yardımcısı olsunBende ilk defa bu ay testlere baslâdim çocuk düşünmeye bu ay başladık benimde âdetlerim pek duzenĺi değil oyuzden ayın 15 inde başlamıştım testlere son adet tarihim 3 ekim ve 5 gün sürmüştü ilk piki 24 unde yakaladım ve 25 inde devam etti pik daha da koyulasarak 23 unde de çizgi c kadar koyu deildi ama belirgindi yine bugün 11 de testi tekrarliyicam çatlama olmuşmu bakmak için inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın❤
Testin tam pik olmamis canım ama bugün yarın pik olur benimde pik öncesi böyle koyulukta çıkmıştı foto ekliyim son foto 4uncu test yani 25 ine ait
Çatlamam oldu canım bu sabah çok şükürAmin inşallah benimde dün böyle koyulukta idi bugünde yapıp fotoğraf atarım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Rabbim gönlümüze göre versin insallah adet tahirimize yakin bebeisleri kutlarız burada tek dilegim bu az once yaptim bende ama pek anlamiyorum birazdan foto paylaşıcamÇatlamam oldu canım bu sabah çok şükürfoto ekledim sıra adet tarihini beklemekte
Canim daha yumurtlama olmamis ama yakin akintin varsa yakinda olur akıntı başladıktan 2 3 gün sonra başlıyor yumurtlama testleri aksatma devam etEn son testi az önce yaptım aynı saatte den getiremiyorum malesef... bu testlerden bisi anlamadim yumurtlamami hissediyorum akıntı ve ağrı oluyor o günde kırmızı oldu test ama yinede kuşukuluyumEki Görüntüle 2548447
Dün ve önceki gün oldu akıntım ve ağrım bugün yok inşallah seninki tutar dua ediyorum ilk bebeginmi olcakCanim daha yumurtlama olmamis ama yakin akintin varsa yakinda olur akıntı başladıktan 2 3 gün sonra başlıyor yumurtlama testleri aksatma devam et
Amin canım inşallah yumurtlama çatlama tamam bide bebiş tutarsa çok güzel olacakRabbim gönlümüze göre versin insallah adet tahirimize yakin bebeisleri kutlarız burada tek dilegim bu az once yaptim bende ama pek anlamiyorum birazdan foto paylaşıcam
Benim akıntı başladı 4 gün sonra yaklaşık yumurtlama oldu seninde olur bugün yarın devam et teste yok canim benim 2 ama kızım 6 yaşında ve ben 16 yaşında anne oldum bisi anlamadım annelikten kardeş gibi büyüdük oyuzden çok istiyorum 2.yi yaşım 22Dün ve önceki gün oldu akıntım ve ağrım bugün yok inşallah seninki tutar dua ediyorum ilk bebeginmi olcak
Çok genç anne olmuşsun ama genç anne olmanın keyfi de başka olur ben 24 yaşında anne oldum iki oğlum var daha sonra kürtaj oldum aradan 10 yıl geçti 3cu yu 2 yıldır deniyoruz olmadı dr gittik bisi yok diyor ama bakalım kısmetBenim akıntı başladı 4 gün sonra yaklaşık yumurtlama oldu seninde olur bugün yarın devam et teste yok canim benim 2 ama kızım 6 yaşında ve ben 16 yaşında anne oldum bisi anlamadım annelikten kardeş gibi büyüdük oyuzden çok istiyorum 2.yi yaşım 22
Keyfi var ama zorluklari cok fazlaydı neyseki büyüdük beraber çok şükür herşey oturdu 2. Çocuk eksik artık şimdi olursam anne olduğumu anlayacağımÇok genç anne olmuşsun ama genç anne olmanın keyfi de başka olur ben 24 yaşında anne oldum iki oğlum var daha sonra kürtaj oldum aradan 10 yıl geçti 3cu yu 2 yıldır deniyoruz olmadı dr gittik bisi yok diyor ama bakalım kısmet
Amin canım cümlemize gönlünde olanı nasip etsinKeyfi var ama zorluklari cok fazlaydı neyseki büyüdük beraber çok şükür herşey oturdu 2. Çocuk eksik artık şimdi olursam anne olduğumu anlayacağım
ALLAH bağışlasın 2 çocuğun var maşallah Allah 3.yüde nasip etsin inşallah tez zamanda sağlıkla bana ve isteyen herkeze inşallah❤
Birsey yoksa denemeye devam kısmette var ise sonunda olur geç te olsa olur
SelammKoyu olduk a gun asırı yap snra adet olana kadar 2 gun arayla olsun kuzum
Sanirim yumurtan catlamis bugunu ve yarini degerlendirSelamm5 gün boyunca testi yaptım bilmeden atmışım keşke saklasaydım fakat dünve bugün arasında farklılık yok gibii..yorumlayabilir misiniz acaba benim kafam çok karıştı..üstteki dün alttaki bu sabah..
Eki Görüntüle 2549245
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?