• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi lütfen fikir verin

Aminn canım inşallah
Folik asit uzun bir süre kullandım dönem dönem ara verdim bazı dönemler 2-3 gün aralıklı kullandım ama son bir kaç aydır kullanmıyorum süreç uzayınca bıraktım.
Bana doktor folik asit verdi 3 ay kullan dedi yaklaşık 33 gundur kullanıyorum

Bana doktor folik asit verdi 3 ay kullan dedi yaklaşık 33 gundur kullanıyorum
Folik asit ve D vitamini kullanılmasını öneriyorlar kullanmak lazım en az 3 ay öneriyorlar D vitamini eksikliğin varsa ona da baktır mutlaka döllenmeyi etkiliyormus 3 günde bir D vitamini alıyorum ben bı de

Folik asit ve D vitamini kullanılmasını öneriyorlar kullanmak lazım en az 3 ay öneriyorlar D vitamini eksikliğin varsa ona da baktır mutlaka döllenmeyi etkiliyormus 3 günde bir D vitamini alıyorum ben bı de
Ben tüm tahlillerimi yaptırdım d vitamini vermedi bana benimde progestoronum 21.6 çıktı sence iyimi

D vitamini benim de bakılmadı aile hekimi demişti kullan diye
Ben tüm tahlillerimi yaptırdım d vitamini vermedi bana benimde progestoronum 21.6 çıktı sence iyimi
Progesteron değeri ben de çok bilmiyorum ama internette böyle yazıyor
0-5 arasında ise yumurtlama olmamış;
5-10 arasında ise şüpheli yumurtlama veya yumurtlama olmuş fakat hormon salımı yetersiz;
10 ve üzerinde ise yumurtlama olmuş demektir.

Merhabalar sizce pik olmuşmu

Eklentiler

• 2705A360-421A-41E2-91C7-2BB77065C8CF.jpeg
    2705A360-421A-41E2-91C7-2BB77065C8CF.jpeg
    137,5 KB · Görüntüleme: 77
IMG_3385.jpeg
kızlar merhaba benim de testimi yorumlarmısınız hala pik göremedim ? Teste devam etmelimiyim

Back