• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovilsayon testi yapan arkadaşlar buraya gelin beraber takip edelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi ipad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adetten hemen sonra Ovulasyon testine başladım adetim 6 gün sürüyor 7.gün kopkoyuydu 8. Gün daha açık sonraki gün ondan daha açıktı t harfi çizgisi.Testleri saklıyorum bu sabah üçüde aynı koyulukta ve kopkoyu sanırım durdukça oldu dikkate almıyoruz değil mi

Kızlar ben adetten hemen sonra Ovulasyon testine başladım adetim 6 gün sürüyor 7.gün kopkoyuydu 8. Gün daha açık sonraki gün ondan daha açıktı t harfi çizgisi.Testleri saklıyorum bu sabah üçüde aynı koyulukta ve kopkoyu sanırım durdukça oldu dikkate almıyoruz değil mi
Adet olurkenmi yaptın testi

Arkadaşlar bugun 11ci günüm 10 gündür silik çizgi çıkıyordu bugün köyü iki çizgi çıktı dünü değerlendirdik bugunudemi değerlendirelim bilemedim bu forumu benim gibi ovulasyon testi yapıp bebiş bekeleyen arkadaşlar ile fikir alış verişi yapmak ve birbirimize destek olmak için açtım.
Evet bugunu ve yarin ve diger gunude degerlendirmeye calis bugun cift cizgi ciktiysa mutlaka degerlendr

Amin rabbim kimsenin kucağını boş birakmasın

Arkadaşlar aklıma bisi takıldı şimdi adetin 16 a kadar çift çizgi çıktı ama koyu ama açık ama şuan sadece tek çizgi ıkinci çizgi hayalet gibi görünmüyor şimdi bu hamile katılamadığım anlamına mı geliyor

Bu ay 2 yıldır olduğu gibi adetim geldi hatta 2 gün erken geldi alıştım artık sizlerden güzel haberler bekliyorum

Back