- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olurkenmi yaptın testiKızlar ben adetten hemen sonra Ovulasyon testine başladım adetim 6 gün sürüyor 7.gün kopkoyuydu 8. Gün daha açık sonraki gün ondan daha açıktı t harfi çizgisi.Testleri saklıyorum bu sabah üçüde aynı koyulukta ve kopkoyu sanırım durdukça oldu dikkate almıyoruz değil mi
6.gün adetim tamamen bitmişti canım 7.gün yaptımAdet olurkenmi yaptın testi
Evet bugunu ve yarin ve diger gunude degerlendirmeye calis bugun cift cizgi ciktiysa mutlaka degerlendrArkadaşlar bugun 11ci günüm 10 gündür silik çizgi çıkıyordu bugün köyü iki çizgi çıktı dünü değerlendirdik bugunudemi değerlendirelim bilemedim bu forumu benim gibi ovulasyon testi yapıp bebiş bekeleyen arkadaşlar ile fikir alış verişi yapmak ve birbirimize destek olmak için açtım.
Sanirm iki gun yumurtlaman olmus canimSelamm5 gün boyunca testi yaptım bilmeden atmışım keşke saklasaydım fakat dünve bugün arasında farklılık yok gibii..yorumlayabilir misiniz acaba benim kafam çok karıştı..üstteki dün alttaki bu sabah..
Eki Görüntüle 2549245
Dün eşim çok rahatsızdı..umarım ilk testti değerlendirmiştik bu ay tutarSanirm iki gun yumurtlaman olmus canim
Amin insallah canim hepimizinki tutar yaDün eşim çok rahatsızdı..umarım ilk testti değerlendirmiştik bu ay tutar![]()
Amin..Allah isteyen,istediği zaman yokluğunu göstermeden versinAmin insallah canim hepimizinki tutar ya
Adet olurkenmi yaptın testi
[/QUOT.
Tebrik ederim canımSelamm5 gün boyunca testi yaptım bilmeden atmışım keşke saklasaydım fakat dünve bugün arasında farklılık yok gibii..yorumlayabilir misiniz acaba benim kafam çok karıştı..üstteki dün alttaki bu sabah..
Eki Görüntüle 2549245
Çok teşekkür ederim,Rabbim hemizin gönlüne göre versinTebrik ederim canım
Amin inşallah... sanada hayırlı kolay doğular nasip etsin rabbimÇok teşekkür ederim,Rabbim hemizin gönlüne göre versin![]()