Ovilasyon testi anne olmak istiyorum bir bakarmısınız

Bahsettiğin belirtiler yumurtlama belirtisi canım. Sıvı alımına dikkat etmemişsin sanki. Ama yinede en belirgin 12.günmüş değerlendirseydin keşke

Bende kullandm bunlardan senin 5 6 7 zamanlarnda yumurtalaman olmuş sonrasnda çatlams ama 3 gün boyunca net görünüyor o günleri degerlendrmen gerekydu umarm dikkat etmssndr.

Bende kullandm bunlardan senin 5 6 7 zamanlarnda yumurtalaman olmuş sonrasnda çatlams ama 3 gün boyunca net görünüyor o günleri degerlendrmen gerekydu umarm dikkat etmssndr.
Değerlendirdim canım artık gerisi Allaha kalmış ama ulturason da sıvı birikmesi nedir ki şimdi kan Vericen ama Dr öğle bişey dedi kanda çıkar inş varsa gebelik

İnternet baktım yumurta çatlayıncaya tüp kapalı olduğu için sıvı birikirmiş doğrumu acaba çok üzüldüm şuan çok tedavim boşa gitti yıllardır ozaman ama ben rahim filmi çekilmiştim bir yıl kadar önce anlamdım hiç bişey çıkmamıştı

kızlar merhaba benim ablam ovilasyon testi kulanyodu adeta 10 gun kala yumurtlama gördü sonraki gun çatlama gördü ve değerlendirdi sonra test silindi adetine 1 gun kaldı yine koyulaşmaya başlamış neden olabilir hamilelik varmı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…