Ovilasyon testi anne olmak istiyorum bir bakarmısınız

ezgiiietommmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
967
610
103
34
Karşıyaka
Merhaba Bu ay ovilasyon testi denemek istedim her sayfada İnternet de ikisinde kopkoyu Olucak dendi ama benim biraz koyulaştı ve şimdi az önce yaptım silikleşmiş yanı o gün mü yumurtlamışım ben anlamadım yardımcı olursanız çok ama çok mutlu olucam

Şöyle Fotografı atıyorum yorumlarınız çok kıymetli benim için şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20190607_230754.jpg
    117,9 KB · Görüntüleme: 234
5haziran en koyu olduğu tarih gibi duruyor sonrasinda siliklesmis gibi.
Testleri yaparken saat ve sıvı alımına dikkat ettin mi peki?

Evet cnm su içmedim 2 saat kadar dikkat ettim ay inşallah çok istiyorum inşallah tutar kim istiyorsa bende ilk defa kullandım testi tam anlayamadım o yüzden
Hangi saatler icinde yapıyorsunuz peki testleri bu da önemli bir yer de.
Inşallah dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah Rabbim. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah arkadaşım.

, canın çalıştığım için bazen sabah bazen akşam yapıorum ama Dr saatin bir önemi olmadığını söylemişti daha önceleri o yüzden saate çok takılmamıştım canım

5-6-7 ovulasyon oluyor son yaptığında silikleştiği için çatladı demek bu. Bugün yarın ve pazar gününü de değerlendirin
Ayy inşallah ya pko olduğu için bunu bile görmek mucize rabbimin ilk zamanlar böyleydi

Eklentiler

• Screenshot_20190607-233621.jpg
    102 KB · Görüntüleme: 136
Doktor dediyse doğrudur herhalde, ben saatin de önemli olduğunu okumuştum o sebeple sordum.
Günleri değerlendirmeye başlayın mutlaka, inşallah hayırlı haber alırsınız.

tesirini bi atsan yardımçı olurum çünkü bende kulanmıştım

Ayy inşallah ya pko olduğu için bunu bile görmek mucize rabbimin ilk zamanlar böyleydi
daha pozitif olmamış canım benimki de öyle olmuştu ikki ay boyunce yumurtlama göremedim 3 ay soağnkurunu kulandım ve gordum ve hamile kaldım Allahın iznile t çizgi c daha koyu olmalı seninki koyulaşmamış

Eklentiler

• Screenshot_20190608-130822_Instagram.jpg
    17,9 KB · Görüntüleme: 54
daha pozitif olmamış canım benimki de öyle olmuştu ikki ay boyunce yumurtlama göremedim 3 ay soağnkurunu kulandım ve gordum ve hamile kaldım Allahın iznile t çizgi c daha koyu olmalı seninki koyulaşmamış
Hadi ya bende sevinmiştim soğan kürü herkeze aynı tepki vermiyormuş ama kullandım ay benim adetimi geçiktirdi bide kahve leke gelmişti bende kullanmayı kestim canım inşallah bende anne olurum

Arkadaşlar dün yine kotu oldu bugün silik ben ilk defa yapıorum ovilasyon testi ve bir koyu oluo bir silik fakat bugün inanılmaz bel ağrım var ve göğüslerim aynı adet belirtilerini yaşıyorum fakat daha biteli 14 gün oldu mayıs 26 adet oldum daha çok erken değil mi adetim için yarın kan versem mi acaba dedim hamilelik için olabilir m ki

Eklentiler

• IMG_20190609_232059.jpg
    127,1 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…