- Konu Sahibi ezgiiietommmm
-
Evet cnm su içmedim 2 saat kadar dikkat ettim ay inşallah çok istiyorum inşallah tutar kim istiyorsa bende ilk defa kullandım testi tam anlayamadım o yüzden5haziran en koyu olduğu tarih gibi duruyor sonrasinda siliklesmis gibi.
Testleri yaparken saat ve sıvı alımına dikkat ettin mi peki?
Hangi saatler icinde yapıyorsunuz peki testleri bu da önemli bir yer de.Evet cnm su içmedim 2 saat kadar dikkat ettim ay inşallah çok istiyorum inşallah tutar kim istiyorsa bende ilk defa kullandım testi tam anlayamadım o yüzden
, canın çalıştığım için bazen sabah bazen akşam yapıorum ama Dr saatin bir önemi olmadığını söylemişti daha önceleri o yüzden saate çok takılmamıştım canımHangi saatler icinde yapıyorsunuz peki testleri bu da önemli bir yer de.
Inşallah dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah Rabbim. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah arkadaşım.
Ayy inşallah ya pko olduğu için bunu bile görmek mucize rabbimin ilk zamanlar böyleydi5-6-7 ovulasyon oluyor son yaptığında silikleştiği için çatladı demek bu. Bugün yarın ve pazar gününü de değerlendirin
Amin inşallah canım kim istiyorsa rabbim aratmadan nasip etsin aminDoktor dediyse doğrudur herhalde, ben saatin de önemli olduğunu okumuştum o sebeple sordum.
Günleri değerlendirmeye başlayın mutlaka, inşallah hayırlı haber alırsınız.
tesirini bi atsan yardımçı olurum çünkü bende kulanmıştımMerhaba Bu ay ovilasyon testi denemek istedim her sayfada İnternet de ikisinde kopkoyu Olucak dendi ama benim biraz koyulaştı ve şimdi az önce yaptım silikleşmiş yanı o gün mü yumurtlamışım ben anlamadım yardımcı olursanız çok ama çok mutlu olucam
daha pozitif olmamış canım benimki de öyle olmuştu ikki ay boyunce yumurtlama göremedim 3 ay soağnkurunu kulandım ve gordum ve hamile kaldım Allahın iznile t çizgi c daha koyu olmalı seninki koyulaşmamışAyy inşallah ya pko olduğu için bunu bile görmek mucize rabbimin ilk zamanlar böyleydi
Amin inşallah canım kim istiyorsa rabbim aratmadan nasip etsin amin
bunun gibi olmalıMerhaba Bu ay ovilasyon testi denemek istedim her sayfada İnternet de ikisinde kopkoyu Olucak dendi ama benim biraz koyulaştı ve şimdi az önce yaptım silikleşmiş yanı o gün mü yumurtlamışım ben anlamadım yardımcı olursanız çok ama çok mutlu olucam
Hadi ya bende sevinmiştim soğan kürü herkeze aynı tepki vermiyormuş ama kullandım ay benim adetimi geçiktirdi bide kahve leke gelmişti bende kullanmayı kestim canım inşallah bende anne olurumdaha pozitif olmamış canım benimki de öyle olmuştu ikki ay boyunce yumurtlama göremedim 3 ay soağnkurunu kulandım ve gordum ve hamile kaldım Allahın iznile t çizgi c daha koyu olmalı seninki koyulaşmamış
olursun inşallah isteyen herkese nasip etsin kaç gün kulandınHadi ya bende sevinmiştim soğan kürü herkeze aynı tepki vermiyormuş ama kullandım ay benim adetimi geçiktirdi bide kahve leke gelmişti bende kullanmayı kestim canım inşallah bende anne olurum
Bir on beş gün kullanıp canım bir hafta ara verip tekrar başladım 14gün kadar ama iyi gelmedi banaolursun inşallah isteyen herkese nasip etsin kaç gün kulandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?