• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ötüyorum

Eeeliiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
23
5
1
28
Arkadaşlar merhaba, evet kelimenin tam anlamıyla ötüyorum. Hani mağazalara girerken kapının yanında iki dedektör olur onlar ben ne zaman girsem ötüyorlar, üstünde tamamen farklı şeyler olsa bile ötüyorlar. Lütfen dalga geçmeyin artık gerçekten moralim bozuluyor ve mağazalara girmek bile istemiyorum :( Sizce neden?

Vücudunuzda platin falanmı var ?
Onlar öyle takıya tokaya ötmez zaten
O kadar hassas cihazlar değiller

Cok guldum ya Allah ta seni guldursun :D
Kiyafetinde makyaj malzemende cantanda kagit alarm vardir tek tek dene iptal ettir alarmi.

ben bir tane krem almıştım üzerinde alarmını bıkarmamışlar , aldığım mağaza da ötmedi ama ordan çıkıp başka yere girince öttüü ayyy çok utandım yaaaa ilk defa başıma geldi.... bi de aradılar üstümü başımı çantamı falan rezalet yani.... kremlerini falan kontrol et bence....

Cuzdaninda cantanin astarinda mutlaka vardir google kagit alarm yaz gorsellerden bak hepsi alarm eline gelmez ama vardir.

ben bir tane krem almıştım üzerinde alarmını bıkarmamışlar , aldığım mağaza da ötmedi ama ordan çıkıp başka yere girince öttüü ayyy çok utandım yaaaa ilk defa başıma geldi.... bi de aradılar üstümü başımı çantamı falan rezalet yani.... kremlerini falan kontrol et bence....

Bende satış danismaniydim bi zaman boynerde çalıştım ve b i çok kez karşılaştım bu durumla.hırsız veya değil insanları utandirmamak için didinirdim canta cuzdan imkani yok bakmazdim. Bu tip durumlarda önce şüphe edilen torba canta veya cuzdan mağazada tutulup müşteri kapıdan tekrar tekrar geçirilir ta ki neyden ottugu bulunana kadar. Her malzeme kapıdan geçirilir. Sonra öten sey cuzdaniysa bi kontrol etmesini £isterdim. Ayıptır böyle şeyler. Ha bide böyle yaptığım halde bi keresinde kadının biri sen bana hırsız mi demeye çalışıyorsun al bak çantama çantama bakmak istiyorsun belli ki demişti :)))

Bende satış danismaniydim bi zaman boynerde çalıştım ve b i çok kez karşılaştım bu durumla.hırsız veya değil insanları utandirmamak için didinirdim canta cuzdan imkani yok bakmazdim. Bu tip durumlarda önce şüphe edilen torba canta veya cuzdan mağazada tutulup müşteri kapıdan tekrar tekrar geçirilir ta ki neyden ottugu bulunana kadar. Her malzeme kapıdan geçirilir. Sonra öten sey cuzdaniysa bi kontrol etmesini £isterdim. Ayıptır böyle şeyler. Ha bide böyle yaptığım halde bi keresinde kadının biri sen bana hırsız mi demeye çalışıyorsun al bak çantama çantama bakmak istiyorsun belli ki demişti :)))

ayy senin işin de zor tabi... insanlar da fena....

Sen gene insaflıymışın beni bi de erkek aradı çantamı falan.. erkek oluşuna takılmadım da hanfendi hanfendi diye bağarması şok etkisi yaratmıştı zaten ötünce içeri geri adım attım daha ne panik yapıyon :)) zor bir durum şimdi gülüyorum da hiç yanımda krem taşımam fobi oldu :)))

Zara çantaları bir süre sonra ötüyor. Benim de kaç kere başıma geldi.

ayy senin işin de zor tabi... insanlar da fena....

Sen gene insaflıymışın beni bi de erkek aradı çantamı falan.. erkek oluşuna takılmadım da hanfendi hanfendi diye bağarması şok etkisi yaratmıştı zaten ötünce içeri geri adım attım daha ne panik yapıyon :)) zor bir durum şimdi gülüyorum da hiç yanımda krem taşımam fobi oldu :)))

Haha hakikaten okuzmus azıcık :)) kasalarda belirtin sıkıntı olmaz bazen unutuluyo

Arkadaşlar merhaba, evet kelimenin tam anlamıyla ötüyorum. Hani mağazalara girerken kapının yanında iki dedektör olur onlar ben ne zaman girsem ötüyorlar, üstünde tamamen farklı şeyler olsa bile ötüyorlar. Lütfen dalga geçmeyin artık gerçekten moralim bozuluyor ve mağazalara girmek bile istemiyorum :KK43: Sizce neden?
Çantanızda veya üstünüzde bişeyin alarmını çıkarmamışlardır, benimde başıma gelmişti, kitabın içinde ince kıl gibi alarmı varmış , başka dükkanda ötmüştü, belki krem makyaj malzemesi filan varsa çantanızda, üstünde alarm kalmış olabilir, küçük de olsa.

Cüzdan veya çanta. Benzer bir sorun yaşamıştım. Güvenlik görevlisi bulmuştu.zara dan aldığım çantanın astarını içindeymiş alarm. Zara ya gittim. Kasada bişeyler yaptılar duzeldi

Back
X