- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Ben sizin o konunuzu okumustum hatta bazi kisimlarinida kendine benzetmistim+1
Bu cevaba katılıyorum konu sahibesi. Sorun burda. Bende senin gibiyim koştura koştura hunharca yaşıyorum. Hatta konum var. Bırakayım dağınık kalsın mı diye. Sanki arkamdan kovalayan var gibi iş yapıyorum, Alel acele hızlı hızlı.
Çünkü zihnin de planlıyorum.
En yakın örneği; eşime soruyorum hava durumuna bak yağmur yağacak mı? Çünkü ben kafam da kurdum, yağmur yağarsa çamaşırları içeri alcam.
Ama daha içeri asmaya vaktim yok, o işi çocuğu uyuttuktan sonra yapcam. Ama ısrarla sorarım bak bak bak, baktın mı???
Çünkü zihnim de işler planlı, artık bunu bıraktım konu açınca çok faydası oldu bana.
Normal de hafta da iki gün detaylı temizlik yapardım. Şimdi kafam da plan yapmadan hangi gün canım isterse yapıyorum, akışına bıraktım yani. İki haftadır daha rahatım.
Zihnini yavaşlat. Ben konuşurken de hızlı konuşuyorum çünkü Bi sonra ki cümle kafam da hazır da bekliyor.
Anahtar kelime ZİHİNİNİ YAVAŞLAT.
Sanki yapmak zorundayim sanki ben olmazsam yurumeyecek hicbirsey gibi bazende baskalari yorulmasin diye kendimi yapmak zorubda hissediyorum bazende sanki insanlar o daginikligin eksikligin sebebi olarak icten ice beni suclayacaklarmis hissine kapilirim
Normalde bende eksiksiz hergun herseyi yaomaya calisirdim su aralar wn azindan calisayim diye bazi seyleri ustten yapmaya calisiyorum
Misal dun tum evi supurduysem bugun sadece kjrlenen yerleri supureyim diyorum yada dun her tarafin tozunu aldim bugun almayayin diyorum ama annemin yaptigini goruncede vicdan yapiyorum sonrasinda mecburen kalkip yapiyorum