Oturup beraber agliyoruz

Bizde 13. gün gaz sancısı başladı.
Fakat benim bebeğim gece hiç sorun çıkarmazdı. En geç bilemedin gece 2 de uyurdu.
Biogaia damla alın. Ben hala veririm 10 aylık bittiği gibi eczaneye gider hemen alırım.
Bağırsaklarda yararlı bakteriler oluşmadığı için gaz sancısı oluyor.
Biogaia da probiyotik. Aslında gaz damlası değil bağırsakları dünyaya alıştırıyor.
Birde sab simplex gaz damlasi, hepsini teker teker denedim ama sab ın üzerine tanımıyorum gaz damlası.

Haklisin. Cok yipratici, benim de hic sabrim kalmadi o sese. Yardim edecek kimse yok mu etrafinda? Annen, kayinvaliden... iki saatligine birakip biraz kafa dinlesen? Cok iyi gelecektir.

Oglen var ama gece yok malesef esimde uyuyor onu uyandirmak istemiyorum. Zaten gece cok yipratici oluyor.
Aksam da evim bos kalmiyor o saatleride uyuyabilmek icin degerlendiremiyorum

Vucuduna bebek yagi suruyor musunuz? Bebek yagi rahatlatir. Cunku ciltleri cok kuruyor, onun icin de agliyorlar.
Bir de emzirirken sakin uyumayin. Gogsunuz bebegin burun deliklerini timayabilir, Alkah korusun nefes alamayabilir.
Yaninda sa hep sizin kokunuzu almasi icin bir kiyafetiniz olsun uzerinizden cikan.
Hayirli olsun. Gule gule buyutun. Bebek yagi surmeyi unutmayin.

Biogaia kullaniyoruz gaz sancilari azaldi ama neye agladigini bilmiyorum. Evet bizimkide uyuyordu birkac gun oncesine kadar. 12 de aliyordum esimden gece 2 de uyuyordu. 4 e kadar film flan izliyor kahve iciyordum ki ayik kalayim diye. 4 te uyaniyordu 5 e kadar alt degistir emzir pispis derken uyuyordu. 8 de uyaniyordu duzenimiz bu sekildeydi 3 gundur bu duzen tamamiyle degisti. 12 de aliyorum sabah 5 -6 -7 de daliyor o da 1 saat flan

Ne kadar zor olabilşr amma da abartıyorlar deniyor, içine girmeden zorluğu asla anlaşılamıyor

Kesinlikle oyle ben 32 saat uykusux kaldigim uyumadigim gunleri biliyorum ama hicbiri beni bu kadar yormadi surekli aglamasi , sorumluluk insani yoruyormus. Bosuna cennet ayaklari altinda degil

Bebek yagi kullaniyorum hergun masaj yapiyorum. Bugun uzerimden cikan kiyafeti deeneyecegim. Bugun yanimda yatirdimm artik dayanamadim. Aglamaya basladi daha gogsumu cikardim kokusunu aldi geri uyudu yani bu kadar bagimli olabiliyor ve anlayabildiklerini bilmiyordum

Oglen var ama gece yok malesef esimde uyuyor onu uyandirmak istemiyorum. Zaten gece cok yipratici oluyor.
Aksam da evim bos kalmiyor o saatleride uyuyabilmek icin degerlendiremiyorum
Esini neden uyandirmak istemiyorsun? Biraz sorumluluk verebilirsin. Mesela gece 2ye kadar ilgilensin. Sen 10da gir yataga. O saate kadar uykunu al. Sonra esin uyusun, sabah kacta kalkiyorsa kalksin gitsin isine. Surekli sen uykusuz kalamazsin

Sütünüz çok tazyikli geliyo olabilir mi ? Benim öyleydi sinirlenip ağlıyodu memedeyken. Emmek istiyor ememiyor çünkü o ara bizde çok çektik anlayana kadar. Sadece memede değil normal zamanda da ağlıyodu o dönem.

Esini neden uyandirmak istemiyorsun? Biraz sorumluluk verebilirsin. Mesela gece 2ye kadar ilgilensin. Sen 10da gir yataga. O saate kadar uykunu al. Sonra esin uyusun, sabah kacta kalkiyorsa kalksin gitsin isine. Surekli sen uykusuz kalamazsin

Aksam 6da geliyor bebegi sadece emzirmek icin veriyor. Diger herseyiyle kendi ilgileniyor. Bende uyusammi kendimemi vakit ayirsam diye dusunup kendime vakit ayiriyorum muzigimi acip biraz rahatliyorum dus aliyorum kahve iciyorum. 12 de geri aliyorum. Hakkini yiyemem cok ilgileniyo sagolsun. Gece de tuvalete gidecek veya aciktiysam uyandiriyorum

Emerken sikinti yasamiyoruz kendisi birakiyor dalmssini bekleyip yatagina koyuyorum tekrar agliyor emmek istiyor

Bebekler 3 ay anne karnında zannetme devam ediyor kendini. Uyuduğunda kucağınizdan indirdiğiniz zaman kokunuzu,. sıcaklığınizi arıyor muhtemelen. Ayrıca atak hatasında olabilir,. kontrol ettiniz mi? Bu arada emzik meme reddine davetiyedir.

Daha anne karninda iken sesini duyuyor. Cok zekiler onlar. Yataktaki konunu hissediyor. Malesef bir sure yapisik ikiz gibi gececeksiniz. Kendini damizlik inek gibi de hissettigin olacak. Ama annelik boyle birsey. Yine de cok guzeller ya. Bol bol sev op kokla. Buyuyunce sevdirmiyorlar. Bir de ara sira birseyler mirildan. Sesin onu rahatlatir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…