- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Merhabalar Allah bağışlasın öncelikle. evet annesi bu bir geçiş dönemi. Şu an tek bildiği sensin. Seninle beraber memede rahatlıyor. Benim oğlum 1 yaşına girecek 10 gün sonra. İlk zamanlar 18 saat memede kaldığını bilirim. Artık kan emerdi resmen sonra da kusardı. Uyumazdı bir tek uyuduğu yer memeydi yerine koyduğum anda basardı çığlığı. Yavaş yavaş düzeldi. Tek ihtiyacı sensin senin kokun. Birde sütünün yettiğine emin ol. Bende mesela açlıkta vardı. Allah uzun ömürler versin evladına ♥
Gaz sancısı oluyor çocuklarda. Anne sütü veriyorsan mutlaka senin yediğin içtiğin de önemli. Sütün kalitesi. Biogaia damla al, kendin probiyotik kullan ve çocuğun gövdesi 30-40 derece olsun yatakta. Ben uyutmakla uğraşmıyorum. İlk aydan itibaren yatağa koyup kendi kendine uyumasına alıştırdım. Zaten ikiz benimkiler, hiç mümkün değil başka türlüsü.
Bir de emme refleksi dolayısı ile memede susuyor, aç olduğu için değil. Emzik mutlaka alsın. 2-3 saatten sık beslemeyin. Uykusuzluk feci bir şey.
Koliktir o. Nerde görsem tanırım. Çok çektim iyi bilirim. Tek tesellim birgün geçiyor. Allah kolaylık ve sabır versin inşallah
Muhtemelen atak haftasında zaten 4. Haftaya denk geliyor doğum günü ve doğacağı gün atak haftasını belirlemede etken ama 4. Haftada değişiyor bebekler tabiii gaz da var anladığım kadarıyla biliyorum zor ama geçecel inanıntabiii ataklar bitmiyor 2 yaşa kadar
Emzirme yastiginda yuzukoyun uyumayi seviyor. Ama ben guvenemiyorum bogulur bisey olur diye. Sizinki ne zaman geçti. Insan cok istedigi bebege sinirlenirmi allah affetsn bazen cok sinirleniyorum. Uykusuzluk cekilir sorun degil benim icin ben uykusuzluga alisigim ama aglamasi beni bitiriyor. Tuvalete bile gidemiyorum
ayni benim kiz
sabahlara kadar morarana kadae aglardi hergun ayni saatte baslar ayni saatte bitirirdi aglamayi kolikti malesef
ben careyi bir sure battaniyede sallamakta sonrada hamak almakta buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?