- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.481
- 448
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Karnının daha alt kısmına koyuyorum ben, ayak altına ve poposuna da. Sıcaktan rahatsız olursa kıpraşıyor zaten, kaldırıyorum. Bazen de kendi karnıma koyup bebeği de üstüne yatırıyorum. Hem çok sıcak olup olmadığını anlıyorum. Hem de bebek kucağımda daha rahat hisseder diye düşünüyorumKarnina mi koyacagiz ?
Canım anne karninda da aynı kucakta olduğu gibi sıkışık ve sıcak bir ortamda oldukları için kucakta olmak onlara rahatlatici geliyor. Tabi ki başkasının kucağında da rahatlar uyur ama uzun vadede anne gibi olmaz ki. Senin kalp atışına , kokuna, nefes alışverişine aşina. Senin koynunda çok daha güvende ve huzurlu olur. Bunu sana nasıl ifade edebilsin küçücük bebek. Kucak da olmak istiyorsa bırak o senin kucağın olsun. Verme kimseye. İkinizin de tek ihtiyacı olabildiğince çok ten teması. Çok zor geliyor biliyorum ama senin de ona ihtiyacın var; sütünün gelmesi, rahminin toparlanması için.Iyide benimki herkesn kucagnda uyuyor. Kv kucagindan indirmiyorbu benlik bisey olsa belki anlicam ama dgl
Diyet yapıyor musunuz peki.sut ürünlerine acabaSorma valla. Hanimefendiye mama begendiremedik. Kac tane marka denedik. 1 kere icti 2.gun almadi. Yo yo yi diyo kafasini salliyoBinada bi komsum var. Kizimdan 2 ay kucuk kizi. Actigim mamalari oldugu gibi ona veriyordum. Masallah iciyordu cocuk
Inek sutu de alerji yapti. Onu da icemiyor. Perisan etti beni ,inek gibi dolaniyorum ortalikta. Memeler fora
Yok. Diyet yok. Hic anne sutu alirken olmadi. Direkt inek sutune basladigimizda yani 1 yasinda oldu bu. Peynir,kefir , yogurt gibi seyler de sıkıntı yok. Ne zaman sut veriyoruz o zaman basliiyor bi iishal bi kusmaDiyet yapıyor musunuz peki.sut ürünlerine acaba
Rabbim sifa versin insallah bizimki 40gunlukken cikti sut alerjisi benden geciyo ben diyet yapıyorum o gunden beri 4aylik suan ve cok zor bir surec sizire o.sebepten merak ettimYok. Diyet yok. Hic anne sutu alirken olmadi. Direkt inek sutune basladigimizda yani 1 yasinda oldu bu. Peynir,kefir , yogurt gibi seyler de sıkıntı yok. Ne zaman sut veriyoruz o zaman basliiyor bi iishal bi kusma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?