• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturup beraber agliyoruz

Karnina mi koyacagiz ?
Karnının daha alt kısmına koyuyorum ben, ayak altına ve poposuna da. Sıcaktan rahatsız olursa kıpraşıyor zaten, kaldırıyorum. Bazen de kendi karnıma koyup bebeği de üstüne yatırıyorum. Hem çok sıcak olup olmadığını anlıyorum. Hem de bebek kucağımda daha rahat hisseder diye düşünüyorum

Siz sıcak su torbasını bir deneyin. Bir de kendi yiyeceklerize biraz kimyon atın, gazı alsın. Doktorum tavsiye etti

Iyide benimki herkesn kucagnda uyuyor. Kv kucagindan indirmiyor 😔 bu benlik bisey olsa belki anlicam ama dgl
Canım anne karninda da aynı kucakta olduğu gibi sıkışık ve sıcak bir ortamda oldukları için kucakta olmak onlara rahatlatici geliyor. Tabi ki başkasının kucağında da rahatlar uyur ama uzun vadede anne gibi olmaz ki. Senin kalp atışına , kokuna, nefes alışverişine aşina. Senin koynunda çok daha güvende ve huzurlu olur. Bunu sana nasıl ifade edebilsin küçücük bebek. Kucak da olmak istiyorsa bırak o senin kucağın olsun. Verme kimseye. İkinizin de tek ihtiyacı olabildiğince çok ten teması. Çok zor geliyor biliyorum ama senin de ona ihtiyacın var; sütünün gelmesi, rahminin toparlanması için.

Sorma valla. Hanimefendiye mama begendiremedik. Kac tane marka denedik. 1 kere icti 2.gun almadi. Yo yo yi diyo kafasini salliyo 😂 Binada bi komsum var. Kizimdan 2 ay kucuk kizi. Actigim mamalari oldugu gibi ona veriyordum. Masallah iciyordu cocuk 😂
Inek sutu de alerji yapti. Onu da icemiyor. Perisan etti beni ,inek gibi dolaniyorum ortalikta. Memeler fora 😂😂
Diyet yapıyor musunuz peki.sut ürünlerine acaba

Diyet yapıyor musunuz peki.sut ürünlerine acaba
Yok. Diyet yok. Hic anne sutu alirken olmadi. Direkt inek sutune basladigimizda yani 1 yasinda oldu bu. Peynir,kefir , yogurt gibi seyler de sıkıntı yok. Ne zaman sut veriyoruz o zaman basliiyor bi iishal bi kusma 🤦‍♀️

Yok. Diyet yok. Hic anne sutu alirken olmadi. Direkt inek sutune basladigimizda yani 1 yasinda oldu bu. Peynir,kefir , yogurt gibi seyler de sıkıntı yok. Ne zaman sut veriyoruz o zaman basliiyor bi iishal bi kusma 🤦‍♀️
Rabbim sifa versin insallah bizimki 40gunlukken cikti sut alerjisi benden geciyo ben diyet yapıyorum o gunden beri 4aylik suan ve cok zor bir surec sizire o.sebepten merak ettim 😭

Benim kızda kolikti sabaha karşı çok uyudum. Beşiğe koyar koymaz basıyordu çığlığı haydi ayağa artık zombi gibi olmuştum çocuğu beşiğe koyduğumu bile unutur hale gelmiştim resmen. Sıcak havlu ve saç kurutma makinesi işe yarıyor deneyin derim. Birde araba varsa onda da uyuyor.

Back