eşyalarınız çok güzel asla modası geçmeyecek koltuklar mobilyalar ben şahsen eve eşya seçerken her daim kalıcı olabilecek mobilya seçmekten yanayım o anlık moda olan şeyler insanı zamanla sıkabiliyor ama sizinkiler maşallah yıllar geçmiş yine de çok şık bu gün alınmış gibiler..oda şekli değiştirmek en sevdiğim şeydir sanki yeni bi ev gibi olur sizinki de öyle olmuş o 3 lü koltuk pencere önünde çok daha rahat bi oda havası vermiş ahh keçke salonun eni 1 metre geniş olaymış dimi..gerçi biz hanımlar ne kadar geniş olsa dar deriz o ayrı
güle güle kullanın bu halini de çok beğendim..
çok ama çok güzel olmuış hele orta sehpana o danteli seriş şekline bayıldım bende denemeliyim
esyalarınız cok ferah oturma odasında 1 kanepe 2 koltukmu var yanı suan
bir üçlü birde ikili kanepe var ,berjerin birini daha kaldırdım sonra ,birde masa sandalye işte başkada bişey yok :)))çok eşya sevmiyorum ben olabidiğince az ..
ama ayrıyetten tv odamız var orada da köşe koltuğum var ,genelde oturmak için orayı tercih ediyoruz ,ama bir tv daha alırsam burada da oturabilirim :))
şu resimde daha çok anlaşılıyor
Eki Görüntüle 611903
bu sekılde cok guzel olmus ama dıger halı koltuklara daha bı uyar gbıme geldı
dagınık ev konusu vardı orada gormustum evınzı
kose takımı bu odaya da guzel durur sankı
Koltuklar ve fon perdelere ba-yıl-dım..
Açık renklerin modasının hiç geçmeyeceğini düşünüyorum.
2. bir oda ve 2. bir tv eşi maç izlemeyi seven ve evinde digiturk maç paketi olanlar için kesinlikle şart...
haklısın o sekılde uygun olmaz ama bu sekıde hos olmus gercektentam bu odaya göre o köşe aslında bende çok istiyorum buraya almak ama bu koltuklar diğer odaya sığmıyor ,ayrıca bu odadan üst kata çıkan merdiven var ,ve üst kat yatak odam ,çok uygun olmaz diye düşündüm ,yatılı gelene de köşe koltukları açıyorum ,şimdi bu odada olsa ,yatılı misafir ve ben alt üst yatıyo olcazen iyi böyle artık
halıyıda arada değiştiriyorum zaten..
koltukların cok güzel olduğu için, hatta kk da gordugum koltuklardan en begendiğim diyebilirim, her şekilde oda güzeldi ama halıyla ayrı guzel olmuş.
oturma odamın önceki hali evimin resimlerinde vardı ama yine ekliyorum bu eski hali
Eki Görüntüle 611834 Eki Görüntüle 611835
Eki Görüntüle 611836 Eki Görüntüle 611837
buda son hali ,masayı yemek odasından salona aldım yemek odasına 2 berjeri koydum ,eşim maç ve yorumlarını izlerken bende dizlierimi orada izliyorum ..baktım sonra çok kalabalık oldu sehpayı da aldım yemek odasına ,halısını da tekrar değiştirdim bu hale geldi ..
Eki Görüntüle 611840 Eki Görüntüle 611841
Eki Görüntüle 611842 Eki Görüntüle 611843
Eki Görüntüle 611844 Eki Görüntüle 611845
Eki Görüntüle 611846
bakalım beğenecekmisiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?