oturma odamı değiştirdim RESİMLİ

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
oturma odamın önceki hali evimin resimlerinde vardı ama yine ekliyorum bu eski hali

buda son hali ,masayı yemek odasından salona aldım yemek odasına 2 berjeri koydum ,eşim maç ve yorumlarını izlerken bende dizlierimi orada izliyorum ..baktım sonra çok kalabalık oldu sehpayı da aldım yemek odasına ,halısını da tekrar değiştirdim bu hale geldi ..

bakalım beğenecekmisiniz ..

Son düzenleme:
eşyalarınız çok güzel asla modası geçmeyecek koltuklar mobilyalar ben şahsen eve eşya seçerken her daim kalıcı olabilecek mobilya seçmekten yanayım o anlık moda olan şeyler insanı zamanla sıkabiliyor ama sizinkiler maşallah yıllar geçmiş yine de çok şık bu gün alınmış gibiler..oda şekli değiştirmek en sevdiğim şeydir sanki yeni bi ev gibi olur sizinki de öyle olmuş o 3 lü koltuk pencere önünde çok daha rahat bi oda havası vermiş ahh keçke salonun eni 1 metre geniş olaymış dimi..gerçi biz hanımlar ne kadar geniş olsa dar deriz o ayrı
güle güle kullanın bu halini de çok beğendim..

evet ya keşke 1 metre daha ,o zaman çok daha güzel olacaktı ,ama bu halini bende sevdim ,sıkılınca oynarım yine
beğenmene sevindim canım .çok teşekkürler..

çok ama çok güzel olmuış hele orta sehpana o danteli seriş şekline bayıldım bende denemeliyim

çok ama çok güzel olmuış hele orta sehpana o danteli seriş şekline bayıldım bende denemeliyim

yan sehpalarada yaptım aynısını ,güzel oldu evet bende beğendim ,sende dene ,hep aynı hep aynı insanın gözünü yoruyor bir zaman sonra ..
güzel yorumun için teşekkür ederim ..

koltukların cok güzel olduğu için, hatta kk da gordugum koltuklardan en begendiğim diyebilirim, her şekilde oda güzeldi ama halıyla ayrı guzel olmuş.

esyalarınız cok ferah oturma odasında 1 kanepe 2 koltukmu var yanı suan

esyalarınız cok ferah oturma odasında 1 kanepe 2 koltukmu var yanı suan

bir üçlü birde ikili kanepe var ,berjerin birini daha kaldırdım sonra ,birde masa sandalye işte başkada bişey yok :)))çok eşya sevmiyorum ben olabidiğince az ..
ama ayrıyetten tv odamız var orada da köşe koltuğum var ,genelde oturmak için orayı tercih ediyoruz ,ama bir tv daha alırsam burada da oturabilirim :))

şu resimde daha çok anlaşılıyor

Son düzenleme:

bu sekılde cok guzel olmus ama dıger halı koltuklara daha bı uyar gbıme geldı
dagınık ev konusu vardı orada gormustum evınzı
kose takımı bu odaya da guzel durur sankı

bu sekılde cok guzel olmus ama dıger halı koltuklara daha bı uyar gbıme geldı
dagınık ev konusu vardı orada gormustum evınzı
kose takımı bu odaya da guzel durur sankı

tam bu odaya göre o köşe aslında bende çok istiyorum buraya almak ama bu koltuklar diğer odaya sığmıyor ,ayrıca bu odadan üst kata çıkan merdiven var ,ve üst kat yatak odam ,çok uygun olmaz diye düşündüm ,yatılı gelene de köşe koltukları açıyorum ,şimdi bu odada olsa ,yatılı misafir ve ben alt üst yatıyo olcaz en iyi böyle artık
halıyıda arada değiştiriyorum zaten..

Koltuklar ve fon perdelere ba-yıl-dım..
Açık renklerin modasının hiç geçmeyeceğini düşünüyorum.

2. bir oda ve 2. bir tv eşi maç izlemeyi seven ve evinde digiturk maç paketi olanlar için kesinlikle şart...

hasta fenerli bir koca ,bir digitürk maç paketi ,ve eşsiz yorumcular olunca benim başka bir odaya kaçmam kaçınılmaz oluyor

güzel yorumun için ise çok teşekkür ederim ..

haklısın o sekılde uygun olmaz ama bu sekıde hos olmus gercekten

Evin her haliyle çok güzel huzurla oturman dileğiyle
(bizde bu ay dijitürk maç paketini iptla ettirtik ohhhh ne rahatladım valla)

eşyalar muhteşem o abajurların ışığıyla çok güzel bir ambians yakalamışsın çokta şık duruyor ben çok seviyorum bu tarz mobilyaları...

ev biyana ayrı güzelde o abajurların olduğu fotoğraf ne kadar hoş.çok güzel olmuş.neyle çektiniz o fotoğrafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…