oturma odamı değiştirdim RESİMLİ

eşyalar muhteşem o abajurların ışığıyla çok güzel bir ambians yakalamışsın çokta şık duruyor ben çok seviyorum bu tarz mobilyaları...
sağol canım güzel yorumun için.
ev biyana ayrı güzelde o abajurların olduğu fotoğraf ne kadar hoş.çok güzel olmuş.neyle çektiniz o fotoğrafı
foto makinası ile canım flash sız ,yani göz nasıl görüyorsa öyle çektim,en gerçeği o,bende beğendim o fotoyu :):)

daha cici olmuşşşş ben çok sevdimmm ferahlamıs genişlemiş odan canımmmm zevkine saglık :)

yerleşim güzel ama oturma odasından çok salon havası var sanki

yerleşim güzel ama oturma odasından çok salon havası var sanki

vallahi canım bende oturma odası salon kavramı yok ,bundan başka oturulabilecek 2 odam daha var biri tv odası biri bana ait dinlenme odası ( kitap okuduğum,eşimden ayrı tv izlediğim ve internette vakit geçirdiğim odam )bu oda hep açık yani ,bende ,eşimde,misafirde oturabiliyor ,tv olmadığından çok tercih edilmiyor ama buraya tv almak lüks gibi biraz ,her odada, mutfakta dahi tv var ,buraya da alsam görgüsüzlük gibi ,ama ihtiyaç olursa alınır elbet ..

Son hali güzel olmuş.Halı daha yakışmış.Ne de olsa mobilyalar güzel..

yatak odasınd aki shagydi değil mi serdiğin
ne güzel olmuş
bu hali de güzel

yatak odamda da shaggy var ama bu o değil ,o beyaz iki parça ,bu kahve-kırmızı tv odasındaki halı güzel oldu evet birazda böyle kullanayım dedim ..

bu hali kesinlikle daha iyi olmuş güle güle kullanın. berjerler pencere önündeyken sıkışmış gibi duruyormuş bence, çok bitişiklermiş...

Öteki türlü bir basiklik varmis odada, uzununa görünüyormus cok fazla. Böyle daha iyi olmus, hatta cok daha iyi :) Güle güle oturun :)

bu hali kesinlikle daha iyi olmuş güle güle kullanın. berjerler pencere önündeyken sıkışmış gibi duruyormuş bence, çok bitişiklermiş...

evet canım bende bu yeni halinden sonra eski halinin güzel olmadığını farkettim ..

Öteki türlü bir basiklik varmis odada, uzununa görünüyormus cok fazla. Böyle daha iyi olmus, hatta cok daha iyi :) Güle güle oturun :)

bencede böyle iyi oldu gibi ,zaten sıkılırsam değiştirirm yine ..sağol canım güzel sözlerin için..

çok güzel olmuş bayıldım:) Runner ve masa örtüsü çok zarif çok güzelmiş güle güle oturun

Back
X