evtt canım çok şükürr 4,5cm kistim gitti.darısıda sana ve herkeze şifa versin..raabim..esonuç ne son durumlar sende adet oldunmuolumunekankayizsmile
:))evt mucize olmuşş sanki demi:)bende sogan suyu içtim geçen ay 4gün oldum adet..ama hep soganmı iççcez kesin tedavisinii bulmak lazım sankii:kedi:bana ameliyat dedi sonra vazgecti ilac verdi kullandım bir ay sonra gittim adam sok oldu 7 mm oldugunu gorunce:)..benim de doktora gitmeme sebepde su oldu yolda yuruyemedim hareket edemedim kaldım oyle bir acı olduki anlatamam..adetlerimde duzensizdi onun icinde sogan suyu iciyorum duzenliyor
benim hap bitii geçen ay tık yok sogan suyu içince 4ğünoldum..kist gitii çokşükür.ama bu ay adet gene yokadet olmadım daha canım bende
adeti bekliyorum ama doğum konturol ilacım daha on tane varmafoldumben
ooff of inşallah eriyip gitmiştir ama hiç öle ağrım yok cok şükürrolumunekankayizsmile
tenmuzun basınde fln olurum adet
inş atar gider co kdua ediyorum
kistleri yok olmus arkadaşlarada cok seviniyorum kaydirigubbakcemile5
darısı basımıza:Saruboceq:
selam kızlar bnm 3,5 - 5 cm arası demişti doktor kiste ve cok bişi hissetmiorum ben yani ağrı oluyormu sizde? bir arkadaşımda 4 cm kist demiş doktor ama o ben varlıgını hissediyorum yani mesela yatakta o tarafa yatında agrı oluyo felan dedi ve çikolata kistlerinde bu ağrı olurmuş sizde de oluyormu ? Yoksa benimkimi tuhaf bilemedim. Yasminde 9-10 tane var daha inş küçülür benim kistimde.
selam kızlar bnm 3,5 - 5 cm arası demişti doktor kiste ve cok bişi hissetmiorum ben yani ağrı oluyormu sizde? bir arkadaşımda 4 cm kist demiş doktor ama o ben varlıgını hissediyorum yani mesela yatakta o tarafa yatında agrı oluyo felan dedi ve çikolata kistlerinde bu ağrı olurmuş sizde de oluyormu ? Yoksa benimkimi tuhaf bilemedim. Yasminde 9-10 tane var daha inş küçülür benim kistimde.
öncelikle geçmiş olsun canım ama bu kadar dert etme rabbim verdikten sonra kistle bile veriyor bende sıksık çıkar ve 1-3 ay arasında kaybolur şuan 11 haftalık hamileyim 4 cm lik kistim varmış herşeye pozitif bak bende senin gibi çok üzülmüştüm ama bak rabbim nasip eyledi inşallah isteyen herkesede nasip eyler canım....
bende 4,5cmdiii agrım yokktu...ilk zamnalar birazoluyoduu sonrdan hiç hiisetmedimm..şükür geçmiş.yasmin içmiştim bende...kistde önemlii benim ençok korktugum bbeekgim olmsa felandıı adette olsaydım düzene girsdi:uhm:
ayy geçmiş olsun canım darısı başıma :) çikolata kistimiydi seninki başka bişimi?
saoll canım daısısda sanaa inşşalah..bende yumurtalık kist basit kist dedgimiz tüürden 2 ayy sürdüü off.....seninikii çikolatmıCADIARZU
ya o belli değil işte doktor normal ultrasonda baktı çikolata kisti olabilir dedi sonra kan tahlilleri normal çıktı ca125 degerim felan hep aralıkta muhtemelen folikül kist dedi çikolata olmayabilir dedi. Renkli doppler ile anlaşılıyormuş sabnırm bir haftadır tatilde şehir dışındaydım yeni geldim onuda yaptırmadım daha. Yasmin kullanıyorum işte erir diye umuyorum doktor 2 ay sonra gel dedi ama dayanamayabilirm 2 ay:) reglimden sonra gdicem işte.
hsaglam geçmiş olsun
ben de önceden çok takıyordum ağrım oluyordu ara ara
şimdi hiç takmıyorum ne olacağı varsa olur diyorum çok şükür 1-2 haftadır hiç bi ağrı sancı yok
zaten stres üzüntü çok etkiliyor mümkün olduğunca rahat olun fazla düşünmeyin
Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?