Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

tebrik ederim cnm:):) Hayırlısıyla bebeğinede kavuş inşallah :))
amin canim insallah rabbim isteyen herkese versin

a.s.sagol canim benim bende inanamiyorum:1shok::1shok:delikafadulden hala darisi sizlerin basina :Saruboceq:bende olayim biran önce artik teyze insallah olumunekankayizsmile

melis denizim

öle hemencik gözükürmü

sabret canım test yap yada ayyy merak ettim şimdikkaydirigubbakcemile3

inşallah gebesindirolumunekankayizsmile:Saruboceq:

bende hamileler gibin

hem paso idrara cıkıyorum

hemde acıkıyorum göğüslerimde şiştisositososito

seydam
hayırlı
olsun darısı başımıza hamileyken nasıl ameliyat oldun cnmeyvahedigeldismile
sagol canim insallah devami gelir ...
canim daha cok yeni hamileligim 2 hafta sonra kesinlesecek kan degerlerine göre ...
ameliyat derken narkoz aldim nasil anlatayim :kedi:idrar cikisindan böbrege kadar bir tel uzatildi ve oraya takildi suan hala takili

kaydirigubbakcemile3hamilee gibii aşta erek :)))
kızz nebilim biraz daha bekleyiip test felan yapım bariii şimdik bende merek ettimm hnaaacaba bu idrara çıkmmaız ayakalrımızız üşütmekten kaynalanıyo olabilirrmiii kzuzmakannehir

iyy haberini bekliiyorum kankimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaa kızlarr bu proestann ilacıı beni çok fena yapıyooo adetimin 5ci günü halaa çok yoğun geliyor vee parçacıklar üff normalde 5günde bitiyorduu napcm benn yaa kist atılıyormu dışarı acaaba

sen druna hap bitincemi i gitcenn sonucuu yazz merek ederimmmm

canım sendemi yasmin kullanıyorsunbilmiyorumkismile

offf of birgün bu hapı kullanabileceğim aklıma gelmezdiolumunekankayizsmile

neyse cnm ilk ay güvenmeyin deniliyor yasmine ben bile ilişkide hala daha korunuyorum korkumdanzemuszemusmafoldumben

kistli kistli :ecrin_bebek: olmasın die kist gitsin bebem öle gelsinsositososito

ben adetimi bekliyorum adetimin 5. günü gidicem doktor öle dedisositososito

cnm lütfen moralini bozma ya kist olmayan kadın yokki zaten ben geçen yıl evlendim evlenmeden 1 sene önce bendede kist vardı ve bende çok ağlamıştım büyüktü de 6 cm idi normalde bu büyüklükte ise ameliyat olurmuş ama allahtan benim kistim zararsızdı 1 seneye yakın kadın doğum hapı kullandım 2-3 ayda bir kontrole gittim gitgide küçüldü kist ve kayboldu gitti.ve evlendikten sonra bir kez korunmadık ve hemen hamile kaldım.
yalnız şunları dicem sana: kiste sen adetliyken bakmaları gerek ultrasonda.ayrıca mümkünse tedavini üniversite hastahanesinde başla çünkü üniversiteler kistlerde en ince ayrıntısına kadar inceliyorlar ve takip ediyorlar.üzülecek bişi yok çoğu kadın yaşıo moralini bozma cnm:)

teşekkür ederim canımŞeniz

ya kist adet gecikmesimi yapıyo bende erken adet oldum 3 gün oldu şuan nerdeyse bitti. kafam öle karışık bende bide 2 tane hem sağda hem solda. biri 5.5cm öbürüde 5 cmmafoldumben

yasmin kulanaımyım bacım yaa son 12gün...ben adet oalmdım teste negatiff(dru hap vercekmiş adet için sonra hormon testlerim varr işteee.........ben korunmuyorum:)

bende senden bekliyorum canim insallah olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
aminn kankamm amin...

:Saruboceq:

amin canım RABBİM BÜYÜK sınavdayız işte rabbim kisleri yok etsin bebeler nasip etsin hayırlı evlatlar..:Saruboceq:
inaşaşh yaa çok istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…