How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

benim hap bitii geçen ay tık yok sogan suyu içince 4ğünoldum..kist gitii çokşükür.ama bu ay adet gene yok:(ilaç vercekmiş drum sonra kan alcak..adetde olsam düzenliyo herşeyy..inşaşah kontrolde seninde gitmiştirrr..agrı yoksa çok iyii benimde agrım yokktuuu...opuyorumnanaktan
soğan kürünü bende denedim canımolumunekankayizsmile inş gitmiştir ALLAH razı olsun:Saruboceq:
selam kızlar bnm 3,5 - 5 cm arası demişti doktor kiste ve cok bişi hissetmiorum ben yani ağrı oluyormu sizde? bir arkadaşımda 4 cm kist demiş doktor ama o ben varlıgını hissediyorum yani mesela yatakta o tarafa yatında agrı oluyo felan dedi ve çikolata kistlerinde bu ağrı olurmuş sizde de oluyormu ? Yoksa benimkimi tuhaf bilemedim. Yasminde 9-10 tane var daha inş küçülür benim kistimde.
bende hissetmiyorum ama belli olmuyor demekki
kızlar yasmin sizde ne gibi etkiler yaptı mide bulantısı sivilce felan yaptımı??
aman yasmin bacaklarımda damarları cıkarttı cok rahtsız oluyorum ama
mecburen içiyoruz iştemafoldumben

3,5 cm kistim vardı soğan suyu içtim 15 gün eser kalmadı. bunlar çok üzülünecek şeyler değil merak etme..

soğan kürünü bende denedim canımolumunekankayizsmile inş gitmiştir ALLAH razı olsun:Saruboceq:

bende hissetmiyorum ama belli olmuyor demekki

aman yasmin bacaklarımda damarları cıkarttı cok rahtsız oluyorum ama
mecburen içiyoruz iştemafoldumben

Hıı bende oolmadı ama yağlanma olayı çok pis bişi yaa yüzüm nasıl sivilcelendi gecen hafta allahtan geçti bu bi kaç gündür. Bide hamile gibi bazı şeylerden tiksinme mide bulantısı çok kötü bişi bide çok acıktırıo beni sürekli bişiler yeme ihtiyacındayım :D yaz sonuna dombili baykuş olcam :D :D

Hıı bende oolmadı ama yağlanma olayı çok pis bişi yaa yüzüm nasıl sivilcelendi gecen hafta allahtan geçti bu bi kaç gündür. Bide hamile gibi bazı şeylerden tiksinme mide bulantısı çok kötü bişi bide çok acıktırıo beni sürekli bişiler yeme ihtiyacındayım :D yaz sonuna dombili baykuş olcam :D :D

evet canım cok acıktırıyor benidee eyvahedigeldismile

iice tonbiş olucambilmiyorumkismile

bir gün yasmini kullanıcagım aklımın ucuna bile gelmezdiolumunekankayizsmile

yaa bu over kist idrar yaparmı
?

cok idrarım geliyor bu aralar...

evet yapıyomuş. kist idrar torbasına bası yaptığı için sık idrara çıkma isteği olurmuş.bazen kalın bağarsağada bası yapıp kabızlık olabilirmiş. kişiden kişiye değişiyo tabi.
bişey soracam bu soğan kürü adet kanamasını artırıyor mu??:sinifsinif:

kistlemii hamile kalmıısn bide adet düzenin nasıldııı gelicik
evet canım kistle hamile kaldım kalmışım daha doğrusu :)) adetim her ay olurdu fakat okadar azdıki normal akıntı gibi kan olurdu bu yüzden ped kullanmazdım bunun içinde doktora gitmiştim ilaç falan aldım ama bi sonuç elde edemedim rabbim nasip eyledi sizlere nasip olur tez zamanda inşş.

:Saruboceq:
evet yapıyomuş. kist idrar torbasına bası yaptığı için sık idrara çıkma isteği olurmuş.bazen kalın bağarsağada bası yapıp kabızlık olabilirmiş. kişiden kişiye değişiyo tabi.
bişey soracam bu soğan kürü adet kanamasını artırıyor mu??:sinifsinif:
onu bilmem canımbilmiyorumkismile
evet canım kistle hamile kaldım kalmışım daha doğrusu :)) adetim her ay olurdu fakat okadar azdıki normal akıntı gibi kan olurdu bu yüzden ped kullanmazdım bunun içinde doktora gitmiştim ilaç falan aldım ama bi sonuç elde edemedim rabbim nasip eyledi sizlere nasip olur tez zamanda inşş.

amin inş canım

amin gelincik kist dememki bebege engel degilmiş galibaa adetlerinde azmışa amma rabim ol diyince oluyor hereşyy..benim adetlerim iydii kisttgeçti amam adet düzeim bozuuluu..olmadım daha offf:Saruboceq:
ay sinir oldum ;;

hem devamlı abdest almak zorunda kalıyorum

hemde hamile kadınlar gibiyimkaydirigubbakcemile3
canımm benimde oluyooduu olumunekankayizsmilehepp:))

ben hala acıkııyoprumm kiloda almıştım ama artık vermeme lazımm bogazımı tutcam..2 hafta sonrada dr um gitcemaklinialirimsmile

adettt olmadım dahaaa ben kiistim giitii ama tık yok:(((neden yaaa

gebe olma canımbilmiyorumkismileolumunekankayizsmile
nasilsiniz canlarim siz haberi almadiniz daha benden :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hamileyim kizlar
ama sevindemedim bile gecen persembe sancilandim ambulansla hastaneye kaldirildim böbrek tasi denildi film cekilecektiki hamilelik varmi diye sordular bizde tedavi oluyordum olabilir dedik kan alindi ve :CüvCüv:hamileyim :1shok:ben sok ve agrilardan duramaz haldeyken kadin dogumcuda bakti tam kesin olmamakla birlikte birseyler var asla film cekinme dedi ameliyata alindim neyse suan idrar ve böbrek arasina tel takildi agrilarim azaldi ama yinede var anliyacaginiz sevinemedim bile dualarinizi bekliyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nasilsiniz canlarim siz haberi almadiniz daha benden :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hamileyim kizlar
ama sevindemedim bile gecen persembe sancilandim ambulansla hastaneye kaldirildim böbrek tasi denildi film cekilecektiki hamilelik varmi diye sordular bizde tedavi oluyordum olabilir dedik kan alindi ve :CüvCüv:hamileyim :1shok:ben sok ve agrilardan duramaz haldeyken kadin dogumcuda bakti tam kesin olmamakla birlikte birseyler var asla film cekinme dedi ameliyata alindim neyse suan idrar ve böbrek arasina tel takildi agrilarim azaldi ama yinede var anliyacaginiz sevinemedim bile dualarinizi bekliyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tebrik ederim cnm:):) Hayırlısıyla bebeğinede kavuş inşallah :))

gebe olma canımbilmiyorumkismileolumunekankayizsmile
bilmiyomkiii ultrassyonda görünmezmiyii diii kızzbilmiyorumkismile
yani inşallah ol da aklıma öle geldi
olsa keşkee ama deilim yasmin içiyoz yaa canım:bbo:

nasilsiniz canlarim siz haberi almadiniz daha benden :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:hamileyim kizlar ne ne neeeeeeeeeeeee
ayyyyyyyyyyy kankammmmmmmmmm çokkk mutuluyum şuannnnnnnn:teytey::nazar:raaabimm şükürr kışştan buyanaaaaa oldu işte baakkkkkkkkk:lepi: alalhım gönlüne göre vercek bebeişimz senlee teyze oluyorummm:Saruboceq::nazar::nazar::1hug::asigim:

Back