benim en son 4bucuk cm kistin var dedi doktor sonra adetinin 4 yada 5. günü gel dedi daha adetime varr bekliyorum bakalım:hulya: günlerde geçmek bilmiyor bir ara adet olmayım diye bekliyordum şimdi olayım diye bekliyorum:hulya:
eeeeeeeee işte kul kurar kader güler...olumunekankayizsmile
geçmişcolsun canımkaydirigubbakcemile5ah kızlar bugun çok halsizlilk vardı üzerimde baş dönmesi uyku falan dayanamadım doktor gittik eşimle ilk gebelik testi falan yapmadılar idrar yollarında iltihaplanma olabilir dediler sonra gebelik şüphemin olduğunu söyletince kadın doğuma yönlendirdiler gittik adetim 4gün geçtiğini söyledim falan idrar testi yaptı sonra ultasonla kist olabilecğine baktı ultrasonla birşey göremedi sonra çatala çık dedii( hayatımda ilk defa çıktım korkunçtuuuuu baktı felann sol yumurtan iyi dedi sağ yumurtanda bi kist gözüküyo dedi iştee idrar sonucuda negatif çıktı ilaç verdi 15gün kullan bitince adet görürsün dedi sonra tekrar gel dedi ve eşinle ilişkiye girmiceksin dedi kist gidesiye kadar over kistiymiş hamileliğe engel olurmu dedim hayır dedi amaa ben hasta olmadım halaa ve hamile olabilirim diyorum idrarda çıkmammış oalbilirmi yanii yardımcıı olun banaa başınaa böyle bişe gelen varmııı..........:sinifsinif::sinifsinif:amaa bn hala adet olmadım bugun 5günümm acabaa hamilemiyim ya progestan diye bir ilaç verdii zarar verirmi hamileysem ne olurr off çıldırcamm yardım edinn:kedi:
amin canııım:Saruboceq::Saruboceq:Gün gelir hayatımızda her şey ters gider, Yüzümüz gülmez .
Ömür bir su gibi akıp gider ,Elimizden bir şey gelmez .
İşte o zaman hatırlarız .
Bakarız gökyüzüne, Bizi görsün diye .
Dualarımızda haykırırız, Bizi duysun diye .
Halbuki o her yerdedir.
Darda kalınca değil , Zorda kalınca değil ,
İyilikte, güzellikte . Gecede, gündüzde, aldığımız her nefeste..
Dualarınızın kabul olması dileğiyle,hayırlı kandiller.. :Saruboceq:
kızlarrr over kıstle sıgaranın nasıl bır baglantısı olabılır aslında ok ıcmıyorum gunde ıkı tane fılan ama doktor tanıdık oldugu ıcın sıgara kullanmıyorum dedım
ah kızlar bugun çok halsizlilk vardı üzerimde baş dönmesi uyku falan dayanamadım doktor gittik eşimle ilk gebelik testi falan yapmadılar idrar yollarında iltihaplanma olabilir dediler sonra gebelik şüphemin olduğunu söyletince kadın doğuma yönlendirdiler gittik adetim 4gün geçtiğini söyledim falan idrar testi yaptı sonra ultasonla kist olabilecğine baktı ultrasonla birşey göremedi sonra çatala çık dedii( hayatımda ilk defa çıktım korkunçtuuuuu baktı felann sol yumurtan iyi dedi sağ yumurtanda bi kist gözüküyo dedi iştee idrar sonucuda negatif çıktı ilaç verdi 15gün kullan bitince adet görürsün dedi sonra tekrar gel dedi ve eşinle ilişkiye girmiceksin dedi kist gidesiye kadar over kistiymiş hamileliğe engel olurmu dedim hayır dedi amaa ben hasta olmadım halaa ve hamile olabilirim diyorum idrarda çıkmammış oalbilirmi yanii yardımcıı olun banaa başınaa böyle bişe gelen varmııı..........:sinifsinif::sinifsinif:amaa bn hala adet olmadım bugun 5günümm acabaa hamilemiyim ya progestan diye bir ilaç verdii zarar verirmi hamileysem ne olurr off çıldırcamm yardım edinn:kedi:
banada dikkatli gir patlamasın dedi güzel bir dilleolumunekankayizsmile
ilişkiye girmeyecekmiymişiz? bana dr öyle bişey demediakannehir
ya ben buğün dr kontrolum vardıı gitimm ultrasyonla baktı drumuz rahim temizz kistin gitmiş:lepi: yok dedii kurtulmuşum çok şükkürrrr olsun yardanımaa dualrım kabul olmuşş alalhım sen çok büyüksün çok rabbim...herkeze yardım etsin rabim...haftaya adet olmasam ilaç vercekmiş sadece o sorun kaldıı tez elden herkeze şiflarrrr olsunnnn:Saruboceq:
evtttt canım 4,5 cm kistim gitmiş çok şükürr 3 ay sonraa amin..tez elden sizede şifa olsun...sen neler yaptın son durum nee.adet oldunmu:teselli:banada dikkatli gir patlamasın dedi güzel bir dilleolumunekankayizsmile
ooooooo süper haber cok sevindim darısı basımıza canımolumunekankayizsmile
evtt canım çok şükürr 4,5cm kistim gitti.darısıda sana ve herkeze şifa versin..raabim..esonuç ne son durumlar sende adet oldunmuolumunekankayizsmilebanada dikkatli gir patlamasın dedi güzel bir dilleolumunekankayizsmile
ooooooo süper haber cok sevindim darısı basımıza canımolumunekankayizsmile
saolun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..:) ama adett oldum bugunde 3günüm adetimin acaba bu over kistleri adetle atılabiliyormu bilginiz varmı .. progestanı kullanıyorum ve 10günlük daha ilaç var o ilaç bitince tekrar adet olunuyormu acaba?? ben hamile kalmak istediğim içinn yani adetimin bittikten sonra ilişkiye girsem yumurtlama günlerinde birşey olurmu ya(( ve çok ağrılı sancılı geçiyor şuan adetim belkide atıyrumdur kisti:)) ilaç bittikten sonramı giidiyim doktora yoksa adetim bittiktan sonramı kızlar yardımcıı olun tekrarr yaaa..
bende 6 cm vardı kist doktor ameliyat dedi sonra hap verdi kullandım 7 mm dustu ilaclarla kuculuyor ya bzen tekrar olusuyor ama dert edilcek birsey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?