- 7 Ocak 2016
- 2
- 1
- 86
- 32
merhaba, sirf sizin bu konunuza cevap verebilmek icin uyelik yaptim. Henuz 16 yasindayim fakat yuzum cok kotu, ne denediysem olmadi.. Sizin sarmisakla sivilcelerinisi kuruttugunu yazmisiniz suan nasil oldu ve sarmisagi nasil surdunuz?
Merhabalar, bir diş sarımsağı ortadan kesip, elimde sıkıp çıkan suyu yüzüme sürüyordum. Zaten çok az birşey çıkıyor. Sivilcelerime ancak yetecek kadar. Yüzümde kuruyor. Bi gece bekletiyorum. Sabah sabunla yıkıyorum. Kuruduğu için gece kokmuyor, ya da yastığa kokusu çok geçmiyor. Sabah yıkarken kokuyor sadece. Dediğim gibi ben iyi geldiğini düşünüyorum. Sivilcelerim kurumaya başladı. Ama biraz ara verdim onun için mi bilmiyorum bu ara tekrar çoğaldılar. Bi de tv de ibrahim saraçoğlu sarımsak yemek sivilceleri azdırır dedi. Endişelendim. Bi de bu ara tekrar çoğalınca ne yapıcağımı şaşırdım. Durum böyle.. Bi de sodaya bir kaç damla limon sıkıp onla her gece yüzünü yıkayıp yatan bi arkadaşım bütün sivilcelerinden kurtulduğunu söyledi. Daha deneme fırsatım olmadı ama bi ara deneyeceğim aklınızda olsun.