• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Ottoman Body

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
merhaba, sirf sizin bu konunuza cevap verebilmek icin uyelik yaptim. Henuz 16 yasindayim fakat yuzum cok kotu, ne denediysem olmadi.. Sizin sarmisakla sivilcelerinisi kuruttugunu yazmisiniz suan nasil oldu ve sarmisagi nasil surdunuz?

Merhabalar, bir diş sarımsağı ortadan kesip, elimde sıkıp çıkan suyu yüzüme sürüyordum. Zaten çok az birşey çıkıyor. Sivilcelerime ancak yetecek kadar. Yüzümde kuruyor. Bi gece bekletiyorum. Sabah sabunla yıkıyorum. Kuruduğu için gece kokmuyor, ya da yastığa kokusu çok geçmiyor. Sabah yıkarken kokuyor sadece. Dediğim gibi ben iyi geldiğini düşünüyorum. Sivilcelerim kurumaya başladı. Ama biraz ara verdim onun için mi bilmiyorum bu ara tekrar çoğaldılar. Bi de tv de ibrahim saraçoğlu sarımsak yemek sivilceleri azdırır dedi. Endişelendim. Bi de bu ara tekrar çoğalınca ne yapıcağımı şaşırdım. Durum böyle.. Bi de sodaya bir kaç damla limon sıkıp onla her gece yüzünü yıkayıp yatan bi arkadaşım bütün sivilcelerinden kurtulduğunu söyledi. Daha deneme fırsatım olmadı ama bi ara deneyeceğim aklınızda olsun.

Kızlar anne sütü bulun emzıren bırınden onu sürün yüzünüze kesin çözüm belki iğrenç gelebilir ama deneyın :)

merhaba,
bende bu kil maskesini kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır. lekelerde hafif bir renk açılması var ama minik sivilceler çıkardı.
devam etmeli miyim karar veremiyorum.
Bugün yine sivilcelerime çözüm ararken, bebeklere uygulanan pişik kreminin iyi sonuçlar verdiğini okudum. bebeklerin cildi hassas olduğu için kullanmakta sakınca görmedim bu geceden itibaren onu denemeyi düşünüyorum.

ben kullanıyorum ottoman body. 5 kutu aldım 4-5 ay önce falan düzenli kullanmadım. 1 kutusunu öyle heba ettim. ama 1 ay önce düzenli kullanmaya başladım her akşam yaptım ben maskeyi 1 haftada yanaklarımdaki sivilceler gitti şimdi de lekeler yavaş yavaş gidiyor. arada tabi ki sivilcelerim çıkıyor yanağımda alnımda falan ama hemen kurutuyor maske. kullanma talimatın da 3 günde bir falan kullanın diyorlarmış ama ben her akşam yapıyorum bir yan etkisini görmedim daha. her akşam yapma sebebim de alışkanlık haline getirmem 3 günde bir yapamam unuturum çünkü o yüzden. siz yine de her akşam yapmayın yani beni dinleyip. maskeyi yüzüme sürdüğüm de direk gerilmeye başlıyor zaten hatta yıkadıktan sonra da yüzümde bir gerginlik kalıyor bir süre sonra o da geçiyor. kokusu da güzel çiçeksi bir kokusu varmış gibi ama pek hoş ir koku değil yani insanın içini bayıyor. ve size kısa bir not: ottomanı ilk aldığımda 5 kutu diye arkadaşlara satmaya çalıştım kimse almadı sonra benim yüzümdeki etkiyi görünce geçen gün hepsi yalvardı sat diye 2 kutusunu 75 TL ye sattım. yani siz de öyle yaparsanız gayet karlı çıkarsınız bu işten :))

Merhaba kizlar bende yeni siparis verdim bir kutu denemek icin yorumlarinizda hep olumsuz oldugundan bahsetmissiniz bakalim bende nasil etkisi olacak.

Böyle internette satılan şeylere hiçbir zaman guvenmedim en iyisi doğal yöntemler ya da bir cildiye doktorunun yazacağı ilaçlar... en azından ruhsatlı hepsi

Kuzenim 1kutu verdi denemem icin yuzumu kipkirmizi yapti
Yandım resmen
2saat sonra yuzum ancak duzeldi igrenc bisi
Direk cope atti koca kutuyu

merhaba, sirf sizin bu konunuza cevap verebilmek icin uyelik yaptim. Henuz 16 yasindayim fakat yuzum cok kotu, ne denediysem olmadi.. Sizin sarmisakla sivilcelerinisi kuruttugunu yazmisiniz suan nasil oldu ve sarmisagi nasil surdunuz?

Durumunuz ne durumda düzeldi mi sivilceleriniz bilmiyorum ama elbet okuyan biri olur ve işine yarar diye düşünüyorum bir ara cok kötü sivilce problemi yasadım hem sadece belli bölgeler de yanagımın alt bölgesi kremler vs vs hatta hapa karar verdim ama 1 hafta dayanabildim sivilce için tüm bedenimi tehlikeye atamam dedim ve yüzümü daha iyi bakmaya basladım düzenli cilt bakımı ve yağlı oldugu için kremler vs kullanmayı bıraktım tek kullandıgım heegün düzenli yağlı cilt için günes kremi cildim düzeldi sivilceler gitti o sivilcelerden kalan lekelerede kil soda limon yağı karısımı yaptım arada da buz yapıyorum yüzüne suanda cok iyi durumda hergün makyaj yapmama rahmen herkese oneririm bu yöntemi

Güzellik sırrı diye bi yer buldum instagramda uzun zamandır takip ediyorum ama almaya henüz cesaret edemedim adı pembe maske nasıl acaba? Kullanan varmı? Bu arada ottomon body de görmüştüm yine güvenip almamıştım iyiki almamışım yüzüm coook hassas çünkü ben aknelyse kullanıyorum kızlar yüzünüz deri değiştiriyor 5.günüm bugun iyi gelirse size bilgi vericem yüzüm acaip bi şekilde soyluyor suan lekeler de gecerse yazıcam

Back