Ben bugun kullandim yuzumu gerdi baya kururken.Guzel bi maskeye benziyor kokusu cok kotu ama bakalim bitene kadar kullancam...
slm kullandınız mi yorumunuz nasil öğrenebilirmiyim
merhaba maskeyi kullandınız mı acaba bende sipariş vermeyi düşünüyorum memnun kaldınız mı ?Merhaba bende sipariş verdim merakımdan 3 gune gelıcek bakalım kullanınca ne gibi değişimler olcak yazarım
kullandınız mı ürünü nasılmış ?Merhaba bende sipariş verdim merakımdan 3 gune gelıcek bakalım kullanınca ne gibi değişimler olcak yazarım
kullandınız mı ürünü nasılmış ?
hadi ya allah allah neden acabaEvet kullandım ve yüzümde daha derin sivilceler çıktı yani benim yüzüme göre değilmiş belkide bide 1haftaya baktımki maske resmen küflenmişti neden öyle küflendi aslında içinde ne vardı bilmiyorum tavsiye etmem
hadi ya allah allah neden acaba
Canim alma bosa biseye yaramiyor bn kullandim sivilcelerim icin bir ise yaramadi aksine ufak sivilce atti sadece yuzdeki yagi alio oda yapimca ve gerginlesmede kuruyunca oluyor kokusu guzel ama bir ise yaramadi bosa almayinkullanan var mı bende çok merak ediyorum bu ürünü
teşekkürler tatlımCanim alma bosa biseye yaramiyor bn kullandim sivilcelerim icin bir ise yaramadi aksine ufak sivilce atti sadece yuzdeki yagi alio oda yapimca ve gerginlesmede kuruyunca oluyor kokusu guzel ama bir ise yaramadi bosa almayin
Kullananlar cevap verebilir mi acaba bende sipariş edeceğim ve kullanan 2 kişi ile konuştum ikisi de çok memnun OLDUĞUNU söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?