Lekeler, Çiller Ottoman Body

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

shekernil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
158
0
66
Selam kızlar bu aralar instagram da sık sık gördüğüm bir ürünü size sormak istedim. Ottoman body isminde yüz ve vücut maskesi. Organik içerikli sivilce ve çatlaklar gibi bir çok soruna faydalı olduğunu söylüyorlar ama her ürün gibi buda fasafiso mu merak ettim. Kullanan var mı acaba ?

Ben bugun kullandim yuzumu gerdi baya kururken.Guzel bi maskeye benziyor kokusu cok kotu ama bakalim bitene kadar kullancam

Ben iki kere kullandim canim ama sanki sivilce cikardi sinav donemim oldugundan da olabilr o yuzden simdilik kesin birsey soyleyip sizi yaniltmak istemem

Merhaba bende sipariş verdim merakımdan 3 gune gelıcek bakalım kullanınca ne gibi değişimler olcak yazarım

kullanan var mı bende çok merak ediyorum bu ürünü

hadi ya allah allah neden acaba

Kullananlar cevap verebilir mi acaba bende sipariş edeceğim ve kullanan 2 kişi ile konuştum ikisi de çok memnun OLDUĞUNU söyledi

kullanan var mı bende çok merak ediyorum bu ürünü
Canim alma bosa biseye yaramiyor bn kullandim sivilcelerim icin bir ise yaramadi aksine ufak sivilce atti sadece yuzdeki yagi alio oda yapimca ve gerginlesmede kuruyunca oluyor kokusu guzel ama bir ise yaramadi bosa almayin

Ben alip kullandim fakat bir ise yaramadi bosa para verdim resimlerdeki seylere aldanip deniyim bi dedim kokusu guzel yuzumdeki siviler gtmedi aksine minik sivilceler olustu sivilce onlemesi ise yalan cikariyor gerginlesmeside normal olral kuruyup sertlesnce dogal olarak oluo bosa para vermeyin almayin kullAndigim halde

Canim alma bosa biseye yaramiyor bn kullandim sivilcelerim icin bir ise yaramadi aksine ufak sivilce atti sadece yuzdeki yagi alio oda yapimca ve gerginlesmede kuruyunca oluyor kokusu guzel ama bir ise yaramadi bosa almayin
teşekkürler tatlım

Merhabalar, sırf bu konuya yorum yazmak için üye oldum.. Benim bir iki yıl önce sivilce problemim oldu, ilaç kullanmak istemediğim için bazı bitkisel yollarla sivilce oluşumunu durdurdum, ancak sivilceler durunda tedaviyi bıraktım ve izler kaldı, bir yıldır sivilce sorunu yaşamadım, bir kaç tane çıkar sönerdi, yanaklarımda ki sivilce lekeleri için birşeyler arıyordum, ve malesef ottomanbody yi gördüm.. İnstagram da iyileşen yüz resimlerini çokça paylaşmaları ve %100 bitkisel olduğunu yazmaları aklımı çok kurcaladı, aman dedim bi kutu alayım aklımda kalacağına bi deneyeyim ne kaybederim. Demez olaydım. Kullanmaya başladım, kokusu güzel, kıvam güzel, kil maskesi gibi bişey. Yıkayınca biraz yanıyor yüzüm ve kızarıklık oluyordu biraz bekleyince geçiyordu. Neyse böyle böyle kullandım derken bi baktım bir iki derken üç beş başladı sivilceler. Böyle cilt ürünlerinde cilt altındaki toksinleri yüz önce bi kusar, bunu bildiğiö için bütün iyi niyetimle toparlanacak diyerek devam ettim, bi kutu bitti, hem instagram sayfasına msj attımhemde telefonla arayarak anlattım, sivilcelerim arttı dedim, endişe ediyorum dedim, yüz için en az bir buçuk ay kullanman lazım dediler, tabi bu arada bana 5kutusunu 100lliraya satma derdindeler, ben yine iyi niyetle bi kutu daha aldım, akılsız kafam işte. Daha da arttı, büyük kırmızı kuru köklü sivilcelerle doldu yanaklarım, üstelik eksiden çenemle alnımda çıkmazdı oralarda da çıkmaya başladılar. Canıma tak etti, resmen bir yıl öncesine geri döndüm, hemde daha korkunç bi şekilde, emeklerim zayi oldu.. Şimdi iki günde bir sarımsak sürüyorum yüzüme.. Daha iki kere yaptım ama hemen kurumaya başladılar, inşallah tam bir netice görürüm.. Ottomanbody ye de mesaj attım fotoğrafımı göndereceğim cevap verebilecekler mi bilmiyorum, paramı geri isteyeceğim, bi yerlere şikayet edebiliyorsam edeceğim fln.. En iyisi en doğalı.. Yaktım kendimi..

merhaba, sirf sizin bu konunuza cevap verebilmek icin uyelik yaptim. Henuz 16 yasindayim fakat yuzum cok kotu, ne denediysem olmadi.. Sizin sarmisakla sivilcelerinisi kuruttugunu yazmisiniz suan nasil oldu ve sarmisagi nasil surdunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…