İğne etkisi 12 ile 13 gün olur en net sonuç 15 gün olurMerhaba herkese
28 ekim son adet tarihim 8 kasım çatlatma iğnesi tarihi bugün kaset testim pozitif çıktı. İğnenin üstünden 17 gün geçti iğnenin etkisi olabilir mi kızlar? Yoksa pozitif midir? Kan verdim sonuç bekliyorum ama sabırsızım çünkü geçen ay iğneden sonra 7.günde yaptırdım 8.35 çıkmıştı. Ama bu sefer 17 gün oldu.
İğne etkisi geçmiştir canım. Hayırlı olsun bence hamilesin.Merhaba herkese
28 ekim son adet tarihim 8 kasım çatlatma iğnesi tarihi bugün kaset testim pozitif çıktı. İğnenin üstünden 17 gün geçti iğnenin etkisi olabilir mi kızlar? Yoksa pozitif midir? Kan verdim sonuç bekliyorum ama sabırsızım çünkü geçen ay iğneden sonra 7.günde yaptırdım 8.35 çıkmıştı. Ama bu sefer 17 gün oldu.
220.01 çıktı beta hcg sanırım pozitif. Peki bu durumda son adet tarihini mi alarak hesaplamalıyım?İğne etkisi geçmiştir canım. Hayırlı olsun bence hamilesin.
220.01 çıktı değer sanırım pozitif :)İğne etkisi 12 ile 13 gün olur en net sonuç 15 gün olur
Oo hayırlı olsun, sanırım öyle maalesef hiç hamile kalmadım o yüzden tarihi bilmiyorum220.01 çıktı beta hcg sanırım pozitif. Peki bu durumda son adet tarihini mi alarak hesaplamalıyım?
Evet hayırlı olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah220.01 çıktı değer sanırım pozitif :)
Tahmini olarak sen 2 ile 3 hafta baz al ortalama 3 haftalık diyelim220.01 çıktı beta hcg sanırım pozitif. Peki bu durumda son adet tarihini mi alarak hesaplamalıyım?
Acaba sen uniden tanidgim e örnek misin220.01 çıktı değer sanırım pozitif :)
Sanmam. Soy adım yeni değiştiAcaba sen uniden tanidgim e örnek misin
İLK DENEMEDE Mİ OLDU ? KAÇ GÜN BEKLEDİNMerhaba herkese