OTRİVELLE İĞNE SABIRSIZLIK😕

Ben 1 Nisan'da oldum. Birkac gün sonra test yapicam ama sabirsizliktan ölüyorum ya zaman geçmiyor

Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri benzediği için birsey de anlamıyorum ben her belirtiyi hamileliğe yora yora iyice paranoyaklastim

4 gündür goguslerimde ağrı vardı 2 gündür acıya döndü. Kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor ve arada bel agrisi. Yani adet belirtilerine benziyor. Umutlanmak da istemiyorum ama inşallah adet belirtisi değildir bugün iğnenin 12.gunu

inşallah hamilesindir canım inşallahhh. Aynen adet belirisi gibi oldgu için insan umutlanmk istemez 12. Günde dogru sonuc veriyordiyolar yarında 13 olcak senin test yap bence. Of inşallah bende hmile kalırım ne zamandır tedavi görüyosun sen ilk denemen mi bu

İnşallah bu ay ikimiz de hamile kalırız canım ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum. Birkaç ay önce polikistik over hastası olduğumu öğrendim. İlaçla adet oluyorum 1,5 senedir. İlk defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum inşallah faydası olur. Yarın test alicam bakalım sonuç ne olacak

Amiiiinn bende öyle ilk defa oldum iğne klomen kullandım 5 gün. Benim bi hastalıgım yok ama yumurtalamam çok geç oluyodu o yüzden verdi bakalım. Şimdi çarşamba günü progesteron testi istedionu yaptırıcam senden istemişmiydş canım. Birde folikasit kullanmaya başladım bir haftadır

Progesteron testini daha önce yaptırdım ben. Yumurta büyüyor ama catlamiyor dedi doktor. Folik asit de 3 aya yakındır kullanıyorum

Cok sabır isteyen bir durum ya. Çok arastirdim hatta kafayı yemek üzereyim artık okumaktan öyle diyeyim ilk defada hamile kalan da var 2-3 te de. Allah yardımcımız olsun canım

Cok sabır isteyen bir durum ya. Çok arastirdim hatta kafayı yemek üzereyim artık okumaktan öyle diyeyim ilk defada hamile kalan da var 2-3 te de. Allah yardımcımız olsun canım

Amin canımm bide zaten yapı olarak tezcanlıyım bir an önce hamile klmakistiyorum tabii hayırlısı nasipse inşallahh isteyen herkese nasip olur hemen

Amin canımm bide zaten yapı olarak tezcanlıyım bir an önce hamile klmakistiyorum tabii hayırlısı nasipse inşallahh isteyen herkese nasip olur hemen
Ben de hemen olup bitivermeli eşim de bazen kızıyor ama napiyim engel olamıyorum kendime

benimkide öyle çok düşünüp dilleniriyosun yapma diyo ama elde değil ki
Ya bir de kaç gündür evdeyiz ya zaten stres yaptım su test yapacağım gün gelsin diye, birkaç gündür iyice asabi oldum çıktım adama sariyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…