- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
- Konu Sahibi Butik alfa
-
Ben de 9 nisan da oldum bu ay ikinci benimKimse yok mu
Çok erken aslında ama hiç değişiklik var mı hissettiğimiz?Ogf beklemek cok zor
Çok erken aslında ama hiç değişiklik var mı hissettiğimiz?
4 gündür goguslerimde ağrı vardı 2 gündür acıya döndü. Kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor ve arada bel agrisi. Yani adet belirtilerine benziyor. Umutlanmak da istemiyorum ama inşallah adet belirtisi değildir ☹ bugün iğnenin 12.gunu
İnşallah bu ay ikimiz de hamile kalırız canımben ilk defa çatlatma iğnesi oldum. Birkaç ay önce polikistik over hastası olduğumu öğrendim. İlaçla adet oluyorum 1,5 senedir. İlk defa klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum inşallah faydası olur. Yarın test alicam bakalım sonuç ne olacak
Progesteron testini daha önce yaptırdım ben. Yumurta büyüyor ama catlamiyor dedi doktor. Folik asit de 3 aya yakındır kullanıyorumAmiiiinnbende öyle ilk defa oldum iğne klomen kullandım 5 gün. Benim bi hastalıgım yok ama yumurtalamam çok geç oluyodu o yüzden verdi bakalım. Şimdi çarşamba günü progesteron testi istedionu yaptırıcam senden istemişmiydş canım. Birde folikasit kullanmaya başladım bir haftadır
Cok sabır isteyen bir durum ya. Çok arastirdim hatta kafayı yemek üzereyim artık okumaktan öyle diyeyim ilk defada hamile kalan da var 2-3 te de. Allah yardımcımız olsun canım
Ben deAmin canımm bide zaten yapı olarak tezcanlıyım bir an önce hamile klmakistiyorum tabii hayırlısı nasipse inşallahh isteyen herkese nasip olur hemen
Ben dehemen olup bitivermeli eşim de bazen kızıyor ama napiyim engel olamıyorum kendime
Ya bir de kaç gündür evdeyiz ya zaten stres yaptım su test yapacağım gün gelsin diye, birkaç gündür iyice asabi oldum çıktım adama sariyorum süreklibenimkide öyle çok düşünüp dilleniriyosun yapma diyo ama elde değil ki
Ya bir de kaç gündür evdeyiz ya zaten stres yaptım su test yapacağım gün gelsin diye, birkaç gündür iyice asabi oldum çıktım adama sariyorum sürekli
Aynen ya biraz stresli geçti ama inşallah test sonucu pozitif çıkarsa o zaman bu strese değecekSen iyi yine bitirmişsin günleri benim daha test yapmama en az 7 gün var adet günüm 11 sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?