- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
AYNI ÇEVREDEN MİYİZ ACABA :))bana benzer düşünen bir sissiniz
bizde öyledir :)bana benzer düşünen bir sissiniz
Bu kisiye birde yoreye bagli benceNe kadar el opturmeye merakli bi aile
Senin onlara abi demen lazim, saygi diyosak bu kural boyledir. Senden dort yas buyuk bi insana bana yenge demiyor diyemezsin.
24 yaşında düşündüğünüz şeylere bakınevet tastiklemek için sordum
niye kayninla birbirinizin elini opuyosunuz?bir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sorduben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi
olay esimin yanında olmadı , genel olarak bana karsı seviyeli ve emri vaki konusan biri , esime bir iki defa dedim birbirinizi idare edin dedi , oda senden yasca buyuk sonucta dediniye kayninla birbirinizin elini opuyosunuz?
hem sen yenge konumundasin kucuk de olsan, elini opmesin, yenge demesin ama boyle saygisiz bi tavir takinamaz..(bana cikisti demissin) aranizda boyle bi muhabbet gecmis olmasi da seviyesizce..
esin ne diyor?
Yuuuh ne el opmesi be manyak mi bu? Siz de sorunlu musunuz? Ben 25 yasindayim en buyuk kaynim 40 yasinda bana yenge diyor ama ben de ona abi diyorum. Oyle yok el opme yok tokalasma yok bizde..
Edit: cok güldüm ya
Bana göre bu da ilginç nerede ise baban yaşında yenge demesi değişik
Ben dayılarımın eşine bile demiyorum bana pazarcı muhabbeti gibi geliyor
Eltime de hem ben hem eşim yenge demiyoruz aramızda da 8 yaş var
Ben anlamadım, siz gerçekten sizin elinizi öpmesini istiyor musunuz? Ciddi misiniz?olay esimin yanında olmadı , genel olarak bana karsı seviyeli ve emri vaki konusan biri , esime bir iki defa dedim birbirinizi idare edin dedi , oda senden yasca buyuk sonucta dedi
olay esimin yanında olmadı , genel olarak bana karsı seviyeli ve emri vaki konusan biri , esime bir iki defa dedim birbirinizi idare edin dedi , oda senden yasca buyuk sonucta dedi