otorite kim

Ne el öpmeymiş arkadaş. Öpmesin kimse kimseyi kardeşim. Yada önce o sizinkini öpsün sonrada siz onunkini. Tamam mı? Bu kadar sıkıntı etmeyin kendinize otorite böyle sağlanmaz. Böyle bir dialoğa girmişseniz zaten yüz göz olunmuş bile.

Yasin kucukte olsa oyle bir sayginlik kazanirdinki karekterinle yengede derler Elde öperler
Ama senin kayninla musbbetine bakilirsa zor biraz

Ne kadar el opturmeye merakli bi aile
Senin onlara abi demen lazim, saygi diyosak bu kural boyledir. Senden dort yas buyuk bi insana bana yenge demiyor diyemezsin.
Bu kisiye birde yoreye bagli bence
Ben en buyuk gelinim kayinlarimin 4 ü benden buyuk yinede yenge derler Bende abi derim.urfali esim onlarda boyle kücük kayinlarim var onlara adini soylerim onlarda yenge der

Ama Ben kendi yengeme adini derim sorun olmaz

evet tastiklemek için sordum
24 yaşında düşündüğünüz şeylere bakın
ne kadar kendinizi saydırmaya çalışıyorsunuz öyle
ben olsam benden büyük kaynım yenge demese yadırgamam aklıma gelmez
abiyi de canım isterse derim. Elini de öpmem sen öp diye de bir muhabbet yapmam

Eşimin abisi benden 6 YAŞ büyük . Isminin yanına abi koyarak hitap ederim . O bana ismimle hitap eder. Benle yaşıt var o da isim der. En küçüğü var 6 YAŞ küçük benden . O yenge der :) kimse de el öpmez bizdeki protokol Kuralları böyle

bir "evlenince statüm arttı, saygım var benim saygı duyun bana" vakası daha..hayır koskoca adam neden senin elini öpsün? ya da sen neden senden 4 yaş büyük birinin elini öpesin? sen ona abi desen nolur demesen nolur? o sana yenge dese nolur demese nolur?sevgi saygı ölçütü bu mu?

Bambaskaymissiniz. Aralarinda 4 yas olan insanlar arasinda el opme nedir ya? "Ben buyugum bayramda elimi op" Abi-abla diyeceksin bana" "yok ya bana ne demiycem" kavgasini kuzenlerimle ilkokulda yapardik. O zaman bile sonradan dusununce utanirdik.

Senin onlara abi demen gerekir
El öptürme diye bir şeyde yoktur, tokalaşın, el öptürmek de nedir

abıyle evlısınız dıye evın buyugu sız olmuyorsunuz yenge demeyıversınler nolacak

ayrıca bu el öpmek nedır ya dedemı babamı anlamadımkı elını uzatırsa cocuklarına öpturursun de gec yanı

senden buyugede abi denır madem bukadar hiyerarşı dusuncenız var sız nıye abı demıyorsunuz

niye kayninla birbirinizin elini opuyosunuz?
hem sen yenge konumundasin kucuk de olsan, elini opmesin, yenge demesin ama boyle saygisiz bi tavir takinamaz..(bana cikisti demissin) aranizda boyle bi muhabbet gecmis olmasi da seviyesizce..
esin ne diyor?

olay esimin yanında olmadı , genel olarak bana karsı seviyeli ve emri vaki konusan biri , esime bir iki defa dedim birbirinizi idare edin dedi , oda senden yasca buyuk sonucta dedi

Yuuuh ne el opmesi be manyak mi bu? Siz de sorunlu musunuz? Ben 25 yasindayim en buyuk kaynim 40 yasinda bana yenge diyor ama ben de ona abi diyorum. Oyle yok el opme yok tokalasma yok bizde..

Edit: cok güldüm ya

Yuuuh ne el opmesi be manyak mi bu? Siz de sorunlu musunuz? Ben 25 yasindayim en buyuk kaynim 40 yasinda bana yenge diyor ama ben de ona abi diyorum. Oyle yok el opme yok tokalasma yok bizde..

Edit: cok güldüm ya

Bana göre bu da ilginç nerede ise baban yaşında yenge demesi değişik

Ben dayılarımın eşine bile demiyorum bana pazarcı muhabbeti gibi geliyor

Eltime de hem ben hem eşim yenge demiyoruz aramızda da 8 yaş var

Bana göre bu da ilginç nerede ise baban yaşında yenge demesi değişik

Ben dayılarımın eşine bile demiyorum bana pazarcı muhabbeti gibi geliyor

Eltime de hem ben hem eşim yenge demiyoruz aramızda da 8 yaş var

Eltilerime ve yengelerime ben de yenge demem ama esimin ailesi oyle alismis, bana da ilk basta tuhaf geliyordu simdi alistim

bndn 1 yaş büyük en küçük kaynıma abi diyorum bayramlardada tokalaşıyorum

boyle bi konunun gecmis olmasi bile cok yersiz.. ne o senin elini opsun ne de sen onun elini op.. kompleks haline getirmeyin şu 'yenge, abla,abi' meselesini.. saygisizlik yoksa, daha ne? bi kere senin elini opmesini beklemen en bastan falso..
olay esimin yanında olmadı , genel olarak bana karsı seviyeli ve emri vaki konusan biri , esime bir iki defa dedim birbirinizi idare edin dedi , oda senden yasca buyuk sonucta dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…