otorite kim

sadece yasca kucukler mi buyuklerin elini öper , bence yanlıs dusunuyosunuz , o nasıl ki abisine saygı gösteriyo abisinin elini öpüyo bende abisinin esiyim bana da saygı göstermeli öpmeli elimi bence

O zaman neden konu açtın? Kendi dusunceni tastikletmek icin mi?

Evet küçükler büyüklerin elini öper. Ama arada bir kac yaş farkı olunca değil. Annen baban kadar büyük insanların eli öpülür. Ben böyle gördüm.

Abimin esi benden küçük olacak ama saygı diye elini öpecegim. Hic işim yoktu.

bir sorum var arkadaşlar yardımcı olurmusunuz , ben 24 yasındayım yeni evlendim eşim bende 9 yaş büyük evin en küçüğüyüm . Kayınlarımdan en küçüğü bile benden yaşça 4 yaş büyük . bana yenge demiyor. hele en küçük kaynım gecen gün bana bayramda elimi öpeceksin değil mi diye sordu :KK43: ben senin yengenim senin bana saygı göstermen gerekiyor dedim . ismiyle hitap ediyorum ona , bana abi demelisin diye de cıkıstıgı oluyo bazen . arkadaslar ben mi haksızım ? yani abisinin eşiyim sonucta onun benim elimi öpmesi gerekmez mi

o ne ya öyle
ben de kayınbiladerden 3 yaş küçüğüm bana yenge diyecek oldu yok artık dedim
ben de abi demem. kendisinin öyle bi talebi olmuştu gerçi çok saçma
kimse kimsenin elini de öpmez
hiç gerek yok

Gereksiz adetler neden uygulayalım, isteyen uygular, istemeyen de ben istemem diye uygulamaz. Ne onlar yenge dedi diye saygılı oldu ne bizler yenge demedik diye saygısız olduk

bizde adettir diye yazmışsınız, böyle yazınca gereksiz değilmiş gibi bir hava oluyor

O zaman neden konu açtın? Kendi dusunceni tastikletmek icin mi?

Evet küçükler büyüklerin elini öper. Ama arada bir kac yaş farkı olunca değil. Annen baban kadar büyük insanların eli öpülür. Ben böyle gördüm.

Abimin esi benden küçük olacak ama saygı diye elini öpecegim. Hic işim yoktu.
evet tastiklemek için sordum

sadece yasca kucukler mi buyuklerin elini öper , bence yanlıs dusunuyosunuz , o nasıl ki abisine saygı gösteriyo abisinin elini öpüyo bende abisinin esiyim bana da saygı göstermeli öpmeli elimi bence

yazdım yazdım sildim...yazdım yazdım sildim....
şu okuduğuma inanamadım - sizi kırmayacak bir cevap da bulamadım
acaba bir çeşit kompleksiniz olabilir mi? bunu ciddi sordum, imalı değil
"otorite kim?" , "saygı gösterecek, elimi öpecek" falan
yaş da 24 bu arada...

milletin 24 yaşındaki gençleri atomu parçaliyo robot neyim yapıyo bizimkilerde kaynım elimi öpmedi ühüü modunda dolaşıyor

ah ah

:KK70::KK70: Ne kadar el opturmeye merakli bi aile:KK53:
Senin onlara abi demen lazim, saygi diyosak bu kural boyledir. Senden dort yas buyuk bi insana bana yenge demiyor diyemezsin.

yenge lafını duyunca kan beynime sıçrıyor benim! yahu benim bir adım var, tek vasfım kocamın karısı olmak mı ki bana yenge densin! geçen gün eşimin müdürü yenge hoş geldin dedi onu bile düzelttim, benim adım .... efendim dedim.

bugünlerde senin her mesajını beğeniyorum sapık gibi oldum ama :KK53:

mesajına aynen katılıyorum, eşimin arkadaşı bana yenge dedi, ben de benim bir adım var dedim :KK53: değil ki el öptürmek şaka gibi..

Yenge olunca kendinizi bir mertebeye geldi kabul edeceksiniz herhalde.

Kendiniz olun bir adamın karısı olmak; yani onunla resmi bir akit altında sevişmek size statü katmaz.

Falancanın eşi olarak kendimi tanıtmak yerine sadece damdan olmayı her zaman tercih ederim.

Kendinize başka statü bulun; bir iş yapın; bir meşgale edinin, birinin eşi yahut annesi olarak saygı duyulmayı, hürmet edilmeyi beklemeyin.

Soruya gelince de ne otoritesi; adam 4 yaş büyükmüş; kendi 4 yaş büyük abinize abi derseniz ona da deyin; demiyorsanız da adını deyin; ama onun size yenge demesini sırf gece abisi ile aynı yatağa yatıyorsunuz diye ekstra bir hürmet duyup hatta elinizi öpmesini beklemeyin

Nikah ağırlığı nedir allah aşkına? Evlenince başınız göğe mi eriyor,boyunuz mu uzuyor?

Hayattaki tek başarısı evlenmek ve bir adamın karısı olmak olan insanlar takar ancak böyle yengeli el öptürmeli konulara.

Yine aynı anda benzer şeyler yazmışız...

Yıllardır kayıp olan ikiz kardeşim misin

genel konuşmadım bu konu hakkında yorum yaptım.. yenge de demem elimi öp öpmem lafıyla (agır ithamlar dışında tabi)insanları evden kovmak hastalık bence..
Doktor musun sen:) kaynana bana yapmadığını bırakmamıştı beni ve ailemi çok üzmüştü sırf oğlu benle evleniyo diye düğün günü oğlunu döven ve oğlunu öldürmeye kalkan bir kadın. Doğru canım eşimle benim canımızda gözü olan bu kadını evden kovmamız hastalık doğru ya:) katil adayını alıp koynumuzda yatıralım bari

X