otorite kim

yengesinin elini niye öpsün ya :)
ayrıca nedir bu el öptürme sevdası sizlerde çok komik geliyor bu durum

Takıntılarımız gerçekten garip

Birbirinize isminizle hitap edebilirsiniz. Ne o yenge demek zorunda ne de siz abi demek zorundasiniz. Kimsenin de el öpme gibi bi zorunlulugu yok tokalasin yeter.

Aynı yaşta olduğumuza inanamıyorum :KK57: Bu kadar saçmalamayın Allah aşkına ya. Her adet iyi değildir bazılarını unutmak gerekir.

Ayrıca çok merak ettim sizin statünüz eşinizle evlenince arttı mı? Başka mesgaleniz yok mu?

Evlenince boy uzuyor mu bari? En merak ettiğim konu :KK70:

olay yenge olmak değil azizim olay en en büyük abinin eşi olan yenge olmak
Benim sevgilimin kardeşi benden 8 yaş küçük:KK43: Benden büyük bir kuzeni var, ramazan bayramında elimi öpmezse nişanı atayım bari abla:KK43:

Benimkiler yenge diyor.
Hic sevmem yenge lafini.
Bu sekilde hitap edilmesinden hoslanmadigimi söyledim.
Simdi hitap sözcügü kullanmiyorlar ama ismimi de söylemiyorlar. Kücügü adimla hitap etmisti ilk zamanlar kv kizdi cocuga. Ondan sonra o da kesti o_O:KK51:

Off gercekten ne kadar gereksiz bi kayniniz varmis bayik muhabbetler yaa sizinki de oyle ayrica neden sana yenge desin bu ne bicim konu be

Ben eşimin büyüklerine abi ya da abla diyorum, onlar bana ismiyle hitab ediyor. Kimse de kimsenin elini öpmüyor. En büyük kaynımın elini öperim bir tek, o da babamla yaşıt.

siz gerçekten kendinizden yaşça büyük birine sırf nikah ağırlığı dediğiniz ki ben ne olduğunu anlamadım o_O şey yüzünden elinizi öptürmenizin normal bir davranış biçimi mi olduğunu sanıyorsunuz..

büyük kardeşle evlenmiş olmanız size nasıl bir otorite getirmiş oluyor onuda çözemedim..
bırakın bu boş şeylerle ilgenlemeyi çok ta gençmişsiniz hayatı kendinize dar etmeyin kim kimin elini öptü vs.. tokalaşın olsun bitsin..

Biraz dalga geçmek için açılan bir konu gibi geldi; inanasım gelmedi hala böyle konuların tartışması olduğuna.
Tamam karşıdakini anlarım , hadsizlik yapıyor da bundan şikayet edip " o benim elimi öpmesi gerekmez mi ? " demek tam bir komedi.

Eşimin abisi benden 4 yaş büyük ben ona abi diyorum oda bana ismimle yada kızım diye hitab ediyor:KK64:

Yani kısaca o size doğru davranıyor siz yanlış:KK56:
El öpmeye hiçç girmiyorum ne münasebet:KK48:

Eşimin abisi benden 4 yaş büyük ben ona abi diyorum oda bana ismimle yada kızım diye hitab ediyor:KK64:

Yani kısaca o size doğru davranıyor siz yanlış:KK56:
El öpmeye hiçç girmiyorum ne münasebet:KK48:
ama senin sozunu ettigin esinin abisi benim sozunu ettigim esimin en kucuk kardesi ama benden yasca buyuk tabi

X